Simdi benim bat 10 ocakti ya ben 17 ocakta kan tahlili yaptirdim sonuc 3.0 cikti. Bi kac arkadasim gec dollenme olabilir testi bi kac gun sonra yenile dedi sizcede olabilirmi boyle benim gibi olan oldumu kafam karisti yaaa
vallaha akşam akşam
iki öpücük kazandım
teşekkürler
ben sana yazdım özelden ama mesaj kutun dolmuş..
bence senin durum geç döllenmeye benziyor kristalcim..
Eki Görüntüle 330189
benim ovucanda bugün böyle çıktı :44: 2.5 3 saat falan bekledim öyle test yaptım aslında bundan birazcık daha koyuluk var t çizgisinde
fatmagülün reklam arasında kapuska yaptım ocağa koydum sabah kıyma çıkatmıştım mecburen yaptım gece gece
Eki Görüntüle 330189
benim ovucanda bugün böyle çıktı :44: 2.5 3 saat falan bekledim öyle test yaptım aslında bundan birazcık daha koyuluk var t çizgisinde
Canimm hemen boşaltiorum hic farkinda degilim valla
Yanii ben negatif diee umursamiodum taaaa ki arkadasim kafami karistana kadar benim degerim 0 da cikmamis 3.0 cikmis bi kac gun sonra deger arta bilir dedi bilemiorum valla
Canimm hemen boşaltiorum hic farkinda degilim valla
Yanii ben negatif diee umursamiodum taaaa ki arkadasim kafami karistana kadar benim degerim 0 da cikmamis 3.0 cikmis bi kac gun sonra deger arta bilir dedi bilemiorum valla
cnm bende de böyle olmuştu ama bişey çıkmadı 2.çizgi böyle kopkuyu olmalı bat günü tabi senin daha bata var belki kızarır iyice
merhaba. benimde 1.20 çıktı. siz ne zaman yaptırdınız testi. adet gününden önce mi?
cnm gebelik testi yaptın mı evde bu aralar peki?
Eki Görüntüle 330189
çoook severim bak cnm çekti şimdi..
azöncede turşu dedi ilda oturdum 1 kavanoz götürdüm eşimle..
ama kapuskayı ben nereden bulayım şimdi :44:
arkadaşlar 3 aylık evliyim daha dogrusu 3. ayın içerisindeyiz.3 aydır bebeğimz olmuyor.çevremdeki herkes de 1 sene bekledikten sonra doktora gidin diyolar .ama bizde bu bebeği çok istiyoruz yumurtlama günlerini tek tek takip ediyorum ona rağmen sonuç yok sizce napmalıyım biraz daha beklemelimiyim ???
Merhaba tatlim ben tam ayin 17 sinde yaptirdim yani 7 gun gectikten sonra sen ne zaman yaptirdin
Yok canim yarin bi idrar yapayim diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?