Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Simdi benim bat 10 ocakti ya ben 17 ocakta kan tahlili yaptirdim sonuc 3.0 cikti. Bi kac arkadasim gec dollenme olabilir testi bi kac gun sonra yenile dedi sizcede olabilirmi boyle benim gibi olan oldumu kafam karisti yaaa

ben sana yazdım özelden ama mesaj kutun dolmuş..
bence senin durum geç döllenmeye benziyor kristalcim..

fatmagülün reklam arasında kapuska yaptım ocağa koydum sabah kıyma çıkatmıştım mecburen yaptım gece gece

ben sana yazdım özelden ama mesaj kutun dolmuş..
bence senin durum geç döllenmeye benziyor kristalcim..

Canimm hemen boşaltiorum hic farkinda degilim valla
Yanii ben negatif diee umursamiodum taaaa ki arkadasim kafami karistana kadar benim degerim 0 da cikmamis 3.0 cikmis bi kac gun sonra deger arta bilir dedi bilemiorum valla

fatmagülün reklam arasında kapuska yaptım ocağa koydum sabah kıyma çıkatmıştım mecburen yaptım gece gece

çoook severim bak cnm çekti şimdi..
azöncede turşu dedi ilda oturdum 1 kavanoz götürdüm eşimle..
ama kapuskayı ben nereden bulayım şimdi :44:

Yanii ben negatif diee umursamiodum taaaa ki arkadasim kafami karistana kadar benim degerim 0 da cikmamis 3.0 cikmis bi kac gun sonra deger arta bilir dedi bilemiorum valla

merhaba. benimde 1.20 çıktı. siz ne zaman yaptırdınız testi. adet gününden önce mi?

cnm gebelik testi yaptın mı evde bu aralar peki?

cnm bende de böyle olmuştu ama bişey çıkmadı 2.çizgi böyle kopkuyu olmalı bat günü tabi senin daha bata var belki kızarır iyice

aslında fotoda neden böyle çıktı anlayamadım c bölgesindekiyle t bölgesindeki çizgi normalde çok yakın birbirine bende birkaçgün önce zaten çıkmıştı yumurtlama oldu adetede 5 gün kaldı

arkadaşlar 3 aylık evliyim daha dogrusu 3. ayın içerisindeyiz.3 aydır bebeğimz olmuyor.çevremdeki herkes de 1 sene bekledikten sonra doktora gidin diyolar .ama bizde bu bebeği çok istiyoruz yumurtlama günlerini tek tek takip ediyorum ona rağmen sonuç yok sizce napmalıyım biraz daha beklemelimiyim ???

çoook severim bak cnm çekti şimdi..
azöncede turşu dedi ilda oturdum 1 kavanoz götürdüm eşimle..
ama kapuskayı ben nereden bulayım şimdi :44:

ayyy cnm üzüldüm yaa bende hamiş yok diye yazıyodum öyle benimde kocişin tek sevdiği sebze diyebilirim yarına hazır olsun tabi diziyi izlerken ve burayı takiip ederken altını yakmassam

gülbebekim benimde bu ay 22.gün böyle çıktı ilk daha koyuydu sonra açıldı rengi inşallah hamiş çıkarız cnm

ama daha çok yenisiniz
hem birleşme anlamında yenisiniz hem de gebelik sürecinde yenisiniz
7.aydan sonra olma olasılığı artıyor
Bir de kafana ne kadar takarsın o kadar geç oluyor
düşünsene regl olmayı kafana takınca bile ya da bir stres yaşayınca
bile regl gelmesi gecikiyor
bedenimiz bu kadar hassas işte
o yüzden rahat ol

Hayırlısı hakkımızda sağolun kızlarrrr ben birde çok hastayım fena nezle oldummm :2:sağlıklı bir sonuç alacağımı sanmıyorum idrarada etkisi mutlaka vardır diye düşünüyorum ama Rabbim bilir ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…