Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş canım hayırlısı ile olacak bu ay belki de oldu 2 gün oldu adet sancım var ama kendisinden henüz haber yok pek de beklediğimi söyleyemem doğrusu

sık sık wc yw gidip bakıyorum birde ne göreyim dersiniz YOOOOOKKKKK bende oh deyip geri çıkıyorum

bende aynı durumdayım cnm aynen gidip gidip bakıyorum ama olcak gibi hissediyorum.inşllah olmayız

BİRSUM hakkkınızda hayırlısı olsun dualarımız seninlee :)

dejavuuuu editörlüğün hayırlı olsun qı :)

teşekkürlerr canım benim...

sedoş cnm senin adam direk mevzuya girmiş seni almak için kaleyi baştan fethetmişya cnm biliyosun benimde periyodum uzun o yüzden sen bir ay mümkünse hergün yap ovucanı ben mesela bu ay17-18.gün yumurtladım

öyle diyosun yani valla ben o an hiç takmadım bu durumu anneme bunu demesi de hoşuma gitmişti bana sürpriz olmamıştı çünkü başından beri ciddiydik insan çıkarken önemsemiyor bazı şeyleri ama evlenince off evlilik teklifi yapsaydın güzel bir dedim diyorum da hala. Ama olsun anlaşıyoruz ya.

Eki Görüntüle 330189

benim ovucanda bugün böyle çıktı :44: 2.5 3 saat falan bekledim öyle test yaptım aslında bundan birazcık daha koyuluk var t çizgisinde

valla aslında 5 gün kala kızarmaması lazım ama temkinli konuşuyorum böyle olanlar ve regl olanlar oldu ancak senin için ihtimal büyük. Bat gününe kadar bekle öyle test yap.

bende aynı durumdayım cnm aynen gidip gidip bakıyorum ama olcak gibi hissediyorum.inşllah olmayız

inş canım inş olmaz gerçi benim hiç sektiği olmadı erken olurdu ama hiç gecikmedi tatlım azartesiye kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum işte :18::18:

iyidir yavruş nasıl olsun yeni uyandım bende banyoyu su bastırmış kociş duş alırken orayı temizledim

Ben geldiiiiiiiiim Bu kocişlerin hepsimi aynı Bizimde banyo günümüzdü bugün Maşşallah savaş alanına çevirmiş Bide benimkinin maskeleri var kullandığı peelingler falan hıhhhh kokoşşşş yaymış hepsini

aynen canım her yer kum böyle bu ne ya nerden buldun kumu dedim peeling o cahil dedi

inş canım inş olmaz pazartesiyi beklemek zor olacak ama mecbur işte bekliyorum:18::18: gerçi benim hiç bugüne kadar sekmedi bat erken oldu ama hiç gecikmedi canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…