slm kızlar ben geldim bu gece çok duramayacağım kociş evde ha birde hala kırmızılar gelmedi
fırsat buldukça buralarda olucamm kafanızı ütülerim artık olmuyo olmuyo diyee :)))
slm kızlar ben geldim bu gece çok duramayacağım kociş evde ha birde hala kırmızılar gelmedi
ayaklarım donuyooo
cnm ben senden umutluyum
ayaklarım donuyooo
amaann tut kendinii gelmesinn sakınn tuvalete bile çıkma walla :))))))))
cnm benimde ayaklarım çok üşür kalın çorap giy üstüne varsa bu ev botları varya onlardan giy ben hiç çıkartmıyorum baya sıcak tutuyo
inş canım hayırlısı ile olacak bu ay belki de oldu 2 gün oldu adet sancım var ama kendisinden henüz haber yokpek de beklediğimi söyleyemem doğrusu
sık sık wc yw gidip bakıyorum birde ne göreyim dersiniz YOOOOOKKKKK bende oh deyip geri çıkıyorum
özlemim naber kuzum
ben geldiiimmmmm
işte olmasam neler yapıcam da elim kolum bağlı su an mecbur katlanıyorum
ama karnım ağrıdı artık
BİRSUM hakkkınızda hayırlısı olsun dualarımız seninlee :)
dejavuuuu editörlüğün hayırlı olsun qı :)
sedoş cnm senin adam direk mevzuya girmiş seni almak için kaleyi baştan fethetmişya cnm biliyosun benimde periyodum uzun o yüzden sen bir ay mümkünse hergün yap ovucanı ben mesela bu ay17-18.gün yumurtladım
Eki Görüntüle 330189
benim ovucanda bugün böyle çıktı :44: 2.5 3 saat falan bekledim öyle test yaptım aslında bundan birazcık daha koyuluk var t çizgisinde
bende aynı durumdayım cnm aynen gidip gidip bakıyorum ama olcak gibi hissediyorum.inşllah olmayız
iyidir yavruş nasıl olsun yeni uyandım bende banyoyu su bastırmış kociş duş alırken orayı temizledim
hoşgeldinnnnnnn
cnm vardiyalımı çalışıyosun hamiş halinle?
Ben geldiiiiiiiiimBu kocişlerin hepsimi aynı Bizimde banyo günümüzdü bugün Maşşallah savaş alanına çevirmiş Bide benimkinin maskeleri var kullandığı peelingler falan hıhhhh kokoşşşş yaymış hepsini
bende aynı durumdayım cnm aynen gidip gidip bakıyorum ama olcak gibi hissediyorum.inşllah olmayız
iyidir yavruş nasıl olsun yeni uyandım bende banyoyu su bastırmış kociş duş alırken orayı temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?