ben sakallı seviyorum traş olursa yatağa gelmek yok e dolayısıyla sıkar biraz
olsun be kocişlerin her hali güzel ekmek parası naapsın adamcağız
ben sakallı seviyorum traş olursa yatağa gelmek yok e dolayısıyla sıkar biraz
olsun be kocişlerin her hali güzel ekmek parası naapsın adamcağız
iyiiym canım sağol sen nasılsındün ütünün tecavüzüne uğramış gibiydim bugünde fayansların tecavüzüne uğramış gibiyim
kargo sirketinde çalışıyoruz canım ikimizde ama eşim sabah 11.00 aksam 21.30 çalışıyo
bende faturalama için bilgi girişi yapıyorum gece körlerine kadar ..
slm kızlar bende yeni aranıza girim dedim şöle kıyıdan köşeden nasılsınız bakimm..baktım bu topikte hareket var maşşalh iiide bura gelim dedim bendee
slm kızlar bende yeni aranıza girim dedim şöle kıyıdan köşeden nasılsınız bakimm..baktım bu topikte hareket var maşşalh iiide bura gelim dedim bendee
çok şükür benim eşim evde traş olmuyor ve dağınık değil bana çok yardımcı oluyor valla..ben çok nazlı olduğum için o beni idare ediyor şanslıyım sanırım
Hoş geldin canım :13:
cnm allah kolaylık versin size .peki doğuma kadar çalışıcakmısın yoksa bırakmayı düşünüyormusun?bide sen eve gittiğinde eşin uyuyo olmuyormu nasıl denk getirip görüşüyorsunuz ?
Hoş geldin canım :13:
çok sağol cnm benim beni gördün için başka topikten geldim bura...saçma saçma tartışmalar yüznden yalnış anlamalar yüzünden sıkldım bura buldumm çok şükürr neşeli bi yerr
doğuma kadar çalısıcam canım sonra dogum ıznıne cıkıcam sonra devam :))
uyumuyo canım eşim sabah 10 da kalkıyoruz zaten koçiş pek uykuya düşkün değil kahvaltıda beraberiz
akşam yemeğini yalnız yiyo sadece
çok sağol cnm benim beni gördün için başka topikten geldim bura...saçma saçma tartışmalar yüznden yalnış anlamalar yüzünden sıkldım bura buldumm çok şükürr neşeli bi yerr
kızlar benim sol yumurtalığımda feci bi batma var zonkluyo sanki
hoşgeldin anacım. bende köyün delisiyim
Alla alla neden ki üşüttünmü acabaaa
Bende deliin hunisi olayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?