Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar bende yeni aranıza girim dedim şöle kıyıdan köşeden nasılsınız bakimm..baktım bu topikte hareket var maşşalh iiide bura gelim dedim bendee

ben sakallı seviyorum traş olursa yatağa gelmek yok e dolayısıyla sıkar biraz

olsun be kocişlerin her hali güzel ekmek parası naapsın adamcağız

bnmkindede kirli sakal hayatım..
bende sakalsız sevmem eşimi

Son düzenleme:
ben sakallı seviyorum traş olursa yatağa gelmek yok e dolayısıyla sıkar biraz

olsun be kocişlerin her hali güzel ekmek parası naapsın adamcağız

Öyle canım katlanıyoruz yapcak bişey yok gülü seven dikenine katlanırmış ben gece rüyamda doğum yaptım kızlar hayır olsun ama çok düşünüyorum ondan heralde hatta düşünmediğim an yok diyebilirim saçları gürdü yarabbim resmen sezeryan izimi bile gördüm o kadar yani

iyiiym canım sağol sen nasılsın dün ütünün tecavüzüne uğramış gibiydim bugünde fayansların tecavüzüne uğramış gibiyim

çok şükür benim eşim evde traş olmuyor ve dağınık değil bana çok yardımcı oluyor valla..ben çok nazlı olduğum için o beni idare ediyor şanslıyım sanırım

kargo sirketinde çalışıyoruz canım ikimizde ama eşim sabah 11.00 aksam 21.30 çalışıyo
bende faturalama için bilgi girişi yapıyorum gece körlerine kadar ..

cnm allah kolaylık versin size .peki doğuma kadar çalışıcakmısın yoksa bırakmayı düşünüyormusun?bide sen eve gittiğinde eşin uyuyo olmuyormu nasıl denk getirip görüşüyorsunuz ?

çok şükür benim eşim evde traş olmuyor ve dağınık değil bana çok yardımcı oluyor valla..ben çok nazlı olduğum için o beni idare ediyor şanslıyım sanırım

bende çok nazlıyım babam 52 yaşındayken doğmuşum ben ilk çocuğuyum elinden gelse cam kavanoza sokucaktı ama iyi bişey değil hayatının her döneminde öyle ilgi bekliyosun benim ayağımı sinek ısırsa 3 gün yatarım ağlarım. annem zaten sen çocuk doğursan hastaneye gelmem bağıra bağıra rezil dersin bizi diyor ama allah razı olsun kocam da dağınıktır ama nazımla oynar valla ben kola istiyorum ama kalkmaya halim yok diyorum kolamı getiriyor hadi beni uyut diyorum saçlarımı okşuyo ben uyuyana kadar yerim onu yerimmm

Son düzenleme:
cnm allah kolaylık versin size .peki doğuma kadar çalışıcakmısın yoksa bırakmayı düşünüyormusun?bide sen eve gittiğinde eşin uyuyo olmuyormu nasıl denk getirip görüşüyorsunuz ?

doğuma kadar çalısıcam canım sonra dogum ıznıne cıkıcam sonra devam :))
uyumuyo canım eşim sabah 10 da kalkıyoruz zaten koçiş pek uykuya düşkün değil kahvaltıda beraberiz
akşam yemeğini yalnız yiyo sadece

cnm zormuş bayaaa tekrar allah kolaylık versin

çok sağol cnm benim beni gördün için başka topikten geldim bura...saçma saçma tartışmalar yüznden yalnış anlamalar yüzünden sıkldım bura buldumm çok şükürr neşeli bi yerr

Evet bugün tartışmaları gördüm boşver burda tartışma olmasın aman keyfimiz yerinde ,Maşallaaahhh Eee hamilemisin olcakmısın annemisin adaymısın heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…