Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş canım inş olmaz gerçi benim hiç sektiği olmadı erken olurdu ama hiç gecikmedi tatlım azartesiye kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum işte :18::18:

aynı durumdayız cnm bende 22 si yazdırdım ama bugün yarında gelebilir batasıcalar .inş.gelmesinler bu aybu gelsin

aynen canım her yer kum böyle bu ne ya nerden buldun kumu dedim peeling o cahil dedi

ha bide bizi beğenmezler cahil oldun demek kuzum bide kıyamam napcan bunlar böyle boynuz kulağı geçermiş Alınca kızar bunlara çok para harcıyosun diye ama benden çok kullanır bide metroseksüel oldu başıma evin içinde cool dışarda maçodur haaa pabucumun maçosu

hahahaha. benimki bide ükelaaa herkes bana kaşlarını aldırıyomusun dudakların silionmu diye soruyo yaa yakışıklılık başa bela maymun

evet ama bu durumdan hiç de rahatsız değiller, bebeğim kocasının gülü maymunum diye geldiği zaman anlıyorum duş almış banyonun içine etmiş

benmki birazda olsa alıştı..toparlıyor artık..ama öyle birşey var ki nefret ettim yaaa..aynanın önnde traş mak. ile kıllarını kesmesi ve o kılların aynanın önüne oraya buraya dağılması..
anlatabildiysem ne alaaaa

hahahaha. benimki bide ükelaaa herkes bana kaşlarını aldırıyomusun dudakların silionmu diye soruyo yaa yakışıklılık başa bela maymun

Ohooo tamam anlıyoruz ki bu kocişlerin hepsi aynı işten gelir pis kokar banyodan çıkar artislik taslar sanki daha demin evi pis kokusuyla saran o değildi

yok canım vardiyalı değil tek shift bizimki aksam 16.00 gece artık kaçta biterse işin yoğunluğuna bağlı

canım ya gündüz shifti yok demek olsaydı ona geçerdin.zor olmuyomu böyle senin için?uykun fln gelmiyomu?bide ne iş yapıyorsun cnm?kocandamı gece çalışıyor

benimkine traş olmak yasak o yüzden böyle problemlerimiz olmuyo şekerim

Ohooo tamam anlıyoruz ki bu kocişlerin hepsi aynı işten gelir pis kokar banyodan çıkar artislik taslar sanki daha demin evi pis kokusuyla saran o değildi

yok şekerim benim müzisyen sahneye çıkarken parfüm şişesinde iki kulaç atıyo eve gelince bile pis kookmuyo böceğim ya

canım ya gündüz shifti yok demek olsaydı ona geçerdin.zor olmuyomu böyle senin için?uykun fln gelmiyomu?bide ne iş yapıyorsun cnm?kocandamı gece çalışıyor

kargo sirketinde çalışıyoruz canım ikimizde ama eşim sabah 11.00 aksam 21.30 çalışıyo
bende faturalama için bilgi girişi yapıyorum gece körlerine kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…