inş canım inş olmaz gerçi benim hiç sektiği olmadı erken olurdu ama hiç gecikmedi tatlım azartesiye kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum işte :18::18:
ahh bu kocaların banyo sefası..bnmki banyodan sonra banyomuzda minik yapay bir gölet oluşturuyor..
aynen canım her yer kum böyle bu ne ya nerden buldun kumu dedim peeling o cahil dedi
ha bide bizi beğenmezler cahil oldun demek kuzum bide kıyamamnapcan bunlar böyle boynuz kulağı geçermiş Alınca kızar bunlara çok para harcıyosun diye ama benden çok kullanır bide metroseksüel oldu başıma evin içinde cool dışarda maçodur haaa pabucumun maçosu
aynen canım her yer kum böyle bu ne ya nerden buldun kumu dedim peeling o cahil dedi
evet ama bu durumdan hiç de rahatsız değiller, bebeğim kocasının gülü maymunum diye geldiği zaman anlıyorum duş almış banyonun içine etmiş
merhaba özlem nasılsın
hahahaha. benimki bide ükelaaa herkes bana kaşlarını aldırıyomusun dudakların silionmu diye soruyo yaa yakışıklılık başa belamaymun
yok canım vardiyalı değil tek shift bizimki aksam 16.00 gece artık kaçta biterse işin yoğunluğuna bağlı
kizlr tv de izleyecek bisey bulamayanlar icin rumeli tv de gebelik programi var tavsiye edrim
benmki birazda olsa alıştı..toparlıyor artık..ama öyle birşey var ki nefret ettim yaaa..aynanın önnde traş mak. ile kıllarını kesmesi ve o kılların aynanın önüne oraya buraya dağılması..
anlatabildiysem ne alaaaa
iyiiym canım sağol sen nasılsındün ütünün tecavüzüne uğramış gibiydim bugünde fayansların tecavüzüne uğramış gibiyim
kizlr tv de izleyecek bisey bulamayanlar icin rumeli tv de gebelik programi var tavsiye edrim
Ohooo tamam anlıyoruz ki bu kocişlerin hepsi aynıişten gelir pis kokar banyodan çıkar artislik taslar sanki daha demin evi pis kokusuyla saran o değildi
benimkine traş olmak yasak o yüzden böyle problemlerimiz olmuyo şekerim
yok şekerim benim müzisyen sahneye çıkarken parfüm şişesinde iki kulaç atıyo eve gelince bile pis kookmuyo böceğim ya
ben sakallı seviyorum traş olursa yatağa gelmek yok e dolayısıyla sıkar birazşanslusun bacummmmm...
inşallah bizim bebeler olana kadar değişir bu herüflerrr
Brnimkinin üstüne plastik kokusu siniyo nefret ediyorum o kokudan bykkk
canım ya gündüz shifti yok demek olsaydı ona geçerdin.zor olmuyomu böyle senin için?uykun fln gelmiyomu?bide ne iş yapıyorsun cnm?kocandamı gece çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?