sevda cnm o karikatürde ne yazıyo çok küçük okuyamadım merakta ettim
cnm zormuş bayaaa tekrar allah kolaylık versin
ay napim işte takılıp durom herifi işe yolladım öle dolanıyom iştehoşgeldin cnm kaynatıyoz napalım sen nasılsın nasıl durumlar
aman hayırlara gitsin kzum kesin bilinç altı yapmışındır...bende hep bebiş dörom emziriyom flnnYaaaa rüyamda doğurdum diyorum amaa bakmıyosunuuuuzzz
yumurtlama dönemi fln mı yada üştmüşündür tatlımmkızlar benim sol yumurtalığımda feci bi batma var zonkluyo sanki
heheh bende deliyim sende bendensin demekhoşgeldin anacım. bende köyün delisiyim
Evet bugün tartışmaları gördüm boşver burda tartışma olmasın aman keyfimiz yerinde ,MaşallaaahhhEee hamilemisin olcakmısın annemisin adaymısın heyecanlandım
hilalim sen napıyon anneeem
ayaklarımı uzattım öyle oturuyorum daha bata 1-2 gün var
kızlar benim sol yumurtalığımda feci bi batma var zonkluyo sanki
bende çok nazlıyım babam 52 yaşındayken doğmuşum ben ilk çocuğuyum elinden gelse cam kavanoza sokucaktı ama iyi bişey değil hayatının her döneminde öyle ilgi bekliyosun benim ayağımı sinek ısırsa 3 gün yatarım ağlarım. annem zaten sen çocuk doğursan hastaneye gelmem bağıra bağıra rezil dersin bizi diyorama allah razı olsun kocam da dağınıktır ama nazımla oynar valla ben kola istiyorum ama kalkmaya halim yok diyorum kolamı getiriyor hadi beni uyut diyorum saçlarımı okşuyo ben uyuyana kadar yerim onu yerimmm
ay napim işte takılıp durom herifi işe yolladım öle dolanıyom işte
aman hayırlara gitsin kzum kesin bilinç altı yapmışındır...bende hep bebiş dörom emziriyom flnn
yumurtlama dönemi fln mı yada üştmüşündür tatlımm
heheh bende deliyim sende bendensin demek
aman nazr değmesin kzucum aman boşver dedim gbi yalnış anlama ben kendimi geri çektim özür diledim ama beni takan olmadı kapı açık isteyen kalır gider dedi boşverrr...ben şubat 2010 da evlendim o andan beri hiç korunmadım ve olmadı birsürü doktor gezdim ıı olmadı hep rahim flmi istendi kaçtım baktım herkes istyo yaptıryım dedim en son başka doktorla tanıştım oda bana serphone verdi o ayda hiç aklımda yoktu hamile kaldım 22 kadımda 5 haftalık bebğimi kaybettim bu arda polistik over sendromu var bende..9 gün kanamm oldu sonra 30 aralıkta tekrr adet oldum 2 ocakta gittim doktora bu adet kanaması dedi 17 ocakta bitti kanamam.marta kadr gelme dedi bana...şimdi öle takılıyon gün aşırı ilşki yani tutrmmı bilemm tabi ama
sevda cnm o karikatürde ne yazıyo çok küçük okuyamadım merakta ettim
kilar ben bu ovlasyon testii iyice inceledim bir arkadasim icin burda varsa alicam kendim icinde varsa al sam erken mi olur birde bu testin icinde kac tane var herseyden onemlisi bozuluyormu nette bozuldugu yaziyor .eger burda yoksa turkiyeden getirteyim diye dusunuyorum arkadasimin uzun sure bebegi olmuyor sebepsiz infertilite bunu denemedi sanirim denesin istiyorum nasipseolur dr u ovulasyonu takip et ara sira demis ben daha once kullanmadim nasil kullanildiginida yeni ogrendim umarim yarin bulurum....
bende de var o. Çok hassas ve ağrıyor ama daha ovulasyonda yumurtlamayı bile görmedim. Hayırlar olsun..
Öylesi de iyi değil. Çocuğu korumak kadar hayata da hazırlamak lazım yeri geldiğinde hatalarını söylemek, kızmak, yanlış yaptığı şeyler için cezalandırmak ve muhakkak sorumluluk vermek gerekiyor sonra kendi hayatlarını kurduklarında çevrede zorluk çekiyorlar. Okuldaki ilişkilerinde, öğretmenleriyle ve iş hayatında patronların davranışlarını biliyoruz dayanıklı ve hazırlıklı bireyler yetiştirmeliyiz. Benim eşimde aynen böyle ben ailem tarafından hiç ama hiç şımartılmadım, yaramazlık yapma ya da şımarma lüksüm hiç olmadı. Ama eşim sağolsun evlendiğimden beri ne istesem yapar, ayağıma getirir ki annem bile getirmiş değildir kendimi bildim bileli. Şımartır yanii kocacığımm..
bişey kalmamış inşallah gelmez
bende kafayı yedim kocişe artık yanıma gelmek istemiyosun hep bilgisayarın başındasın diyip ağladım adamın elini ayağına dolaştırdım ya
Canım ya kıyamam gelmiş geçmiş olsun Allahtan umudumuzu kesmeyelim vardır bundada bi hayır ... İnşallah tutar cnım benim walla burdan mutluluğumuzu paylaşacağımız günleri bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa ....♥♥♥♥♥♥
Kız bilgisayarın başında duran sen değil misinadamcağızın niye elini ayağına dolaştırıyosun
bişey kalmamış inşallah gelmez
bende kafayı yedim kocişe artık yanıma gelmek istemiyosun hep bilgisayarın başındasın diyip ağladım adamın elini ayağına dolaştırdım ya
şöle yazo bebk anne karnında diyoki çıknca erkek olana bana diğerine anne derim amannn sağlıklı olsunlarda
cnm hiç düşünmüyorum ne az mı kalmış:44::44::44:
slmmmmkızlarrr yorucu bi gundu atalttık bugunu de çok şükür ii geçti zümre ...eşim ranvdevu almş hastahaneden haftaya perşmbeye üç sorda bulnu9oaatte verıolarmş sonucu ...dr sabah orda bulnuomş sabah gtcz bakalm...haftaya aslnda ovulasyon dönemi ama eşim once şu problmi çözmemiz gerekıo dıo ...kürleri de yapmak istemıo pek bi arginmaxı içıo iice sardı kafasına ameliyatı kendi kendne de çok araştrıo edio ...hayırlısı bakalm inşşş kzlar yaaa ...inşşş bi dr iidir derdimize derman olur ...
1-2 gün kaldı demedin mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?