Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kilar ben bu ovlasyon testii iyice inceledim bir arkadasim icin burda varsa alicam kendim icinde varsa al sam erken mi olur birde bu testin icinde kac tane var herseyden onemlisi bozuluyormu nette bozuldugu yaziyor .eger burda yoksa turkiyeden getirteyim diye dusunuyorum arkadasimin uzun sure bebegi olmuyor sebepsiz infertilite bunu denemedi sanirim denesin istiyorum nasipseolur dr u ovulasyonu takip et ara sira demis ben daha once kullanmadim nasil kullanildiginida yeni ogrendim umarim yarin bulurum....

hoşgeldin cnm kaynatıyoz napalım sen nasılsın nasıl durumlar
ay napim işte takılıp durom herifi işe yolladım öle dolanıyom işte
Yaaaa rüyamda doğurdum diyorum amaa bakmıyosunuuuuzzz
aman hayırlara gitsin kzum kesin bilinç altı yapmışındır...bende hep bebiş dörom emziriyom flnn
kızlar benim sol yumurtalığımda feci bi batma var zonkluyo sanki
yumurtlama dönemi fln mı yada üştmüşündür tatlımm
hoşgeldin anacım. bende köyün delisiyim
heheh bende deliyim sende bendensin demek
Evet bugün tartışmaları gördüm boşver burda tartışma olmasın aman keyfimiz yerinde ,Maşallaaahhh Eee hamilemisin olcakmısın annemisin adaymısın heyecanlandım

aman nazr değmesin kzucum aman boşver dedim gbi yalnış anlama ben kendimi geri çektim özür diledim ama beni takan olmadı kapı açık isteyen kalır gider dedi boşverrr...ben şubat 2010 da evlendim o andan beri hiç korunmadım ve olmadı birsürü doktor gezdim ıı olmadı hep rahim flmi istendi kaçtım baktım herkes istyo yaptıryım dedim en son başka doktorla tanıştım oda bana serphone verdi o ayda hiç aklımda yoktu hamile kaldım 22 kadımda 5 haftalık bebğimi kaybettim bu arda polistik over sendromu var bende..9 gün kanamm oldu sonra 30 aralıkta tekrr adet oldum 2 ocakta gittim doktora bu adet kanaması dedi 17 ocakta bitti kanamam.marta kadr gelme dedi bana...şimdi öle takılıyon gün aşırı ilşki yani tutrmmı bilemm tabi ama

kızlar benim sol yumurtalığımda feci bi batma var zonkluyo sanki

bende de var o. Çok hassas ve ağrıyor ama daha ovulasyonda yumurtlamayı bile görmedim. Hayırlar olsun..

Öylesi de iyi değil. Çocuğu korumak kadar hayata da hazırlamak lazım yeri geldiğinde hatalarını söylemek, kızmak, yanlış yaptığı şeyler için cezalandırmak ve muhakkak sorumluluk vermek gerekiyor sonra kendi hayatlarını kurduklarında çevrede zorluk çekiyorlar. Okuldaki ilişkilerinde, öğretmenleriyle ve iş hayatında patronların davranışlarını biliyoruz dayanıklı ve hazırlıklı bireyler yetiştirmeliyiz. Benim eşimde aynen böyle ben ailem tarafından hiç ama hiç şımartılmadım, yaramazlık yapma ya da şımarma lüksüm hiç olmadı. Ama eşim sağolsun evlendiğimden beri ne istesem yapar, ayağıma getirir ki annem bile getirmiş değildir kendimi bildim bileli. Şımartır yanii kocacığımm..

Canım ya kıyamam gelmiş geçmiş olsun Allahtan umudumuzu kesmeyelim vardır bundada bi hayır ... İnşallah tutar cnım benim walla burdan mutluluğumuzu paylaşacağımız günleri bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa ....♥♥♥♥♥♥

cnm biz çoğumuz kullanıyoruz her ay ovulasyon testlerini tavsiye ederim

bugün 16. gün bacıcm bilmiyorum gıdaklıyomuyum napıyorum...
evet dediğin gibi hiç iyi bişey değil 3 yıl önce babamı kaybettiğimde kafa üstü yere çakıldım. gülden ağır sözde hemen ağlarım. evlendim daha çorba yapmayı bile bilmiyodum çünkü hiç yapmadım. bekarken eve gelirdim herşeyim hazır benden küçük kardeşim var o hizmet ederdi bana çok şımarttılar ama evlenince öyle olmuyo allah razı olsun kocacım çok ilgilenir benimle ama evin işinide yapmıyo yani düşün babam bana 5. sınıfa kadar zeytin yedirmedi boğulurum diye..

bişey kalmamış inşallah gelmez

bende kafayı yedim kocişe artık yanıma gelmek istemiyosun hep bilgisayarın başındasın diyip ağladım adamın elini ayağına dolaştırdım ya

Kız bilgisayarın başında duran sen değil misin adamcağızın niye elini ayağına dolaştırıyosun

öle işte napim bide görümcemin kzı arkamdan dünyann lafını etti aman o hamile dğildi herkese numara yapodu...çok zor günler yaşadım ama şükür geçti arada bi hormonlarım sağolsun çoşuyolar ama idare edozzişteee

bişey kalmamış inşallah gelmez

bende kafayı yedim kocişe artık yanıma gelmek istemiyosun hep bilgisayarın başındasın diyip ağladım adamın elini ayağına dolaştırdım ya

cnm hiç düşünmüyorum ne az mı kalmış:44::44::44:

şöle yazo bebk anne karnında diyoki çıknca erkek olana bana diğerine anne derim amannn sağlıklı olsunlarda

slmmmm kızlarrr yorucu bi gundu atalttık bugunu de çok şükür ii geçti zümre ...eşim ranvdevu almş hastahaneden haftaya perşmbeye üç sorda bulnu9oaatte verıolarmş sonucu ...dr sabah orda bulnuomş sabah gtcz bakalm...haftaya aslnda ovulasyon dönemi ama eşim once şu problmi çözmemiz gerekıo dıo ...kürleri de yapmak istemıo pek bi arginmaxı içıo iice sardı kafasına ameliyatı kendi kendne de çok araştrıo edio ...hayırlısı bakalm inşşş kzlar yaaa ...inşşş bi dr iidir derdimize derman olur ...

a.s canım hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…