Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kötü çağırma yaaa...

bana bişeyler oluyo kızlar sol yumurtalığım sanki sıkışıyomuş gibi ağrıyo batıyo bide göğüslerimde acaip acaip mor damarlar var kalın kalın korkuyorum:18:

Heyecan yaptm ya doktora mı gitsen ağrın batman çok mu fazla canım ?

kötü çağırma yaaa...

bana bişeyler oluyo kızlar sol yumurtalığım sanki sıkışıyomuş gibi ağrıyo batıyo bide göğüslerimde acaip acaip mor damarlar var kalın kalın korkuyorum:18:

Ya benimkinde hala damar yok kişiden kişiye değişik oluyormuş hakkaten, arkadaşlar diyordu damarlı oluyordu diye

Kız netten baktım iki dk da erken gebelik belirtisi diyo mavi kalın damarlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy test var mı evdeeeee

Ya benimkinde hala damar yok kişiden kişiye değişik oluyormuş hakkaten, arkadaşlar diyordu damarlı oluyordu diye
canım zaten ben gebe değilim yani tutmuş olsa bile belirtileri bu kadar erken göstermez bence
Kız netten baktım iki dk da erken gebelik belirtisi diyo mavi kalın damarlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy test var mı evdeeeee

yok testim evde zaten şimdi olsada çıkmaz ki..

arkadaşlar bilgilerinize dayanarak bir şey sormam lazım
bu süt maydonoz vesaire buharlarını yumurtlama zamanı yapsak olurmu

canım zaten ben gebe değilim yani tutmuş olsa bile belirtileri bu kadar erken göstermez bence

Biliyorum canım damar diyince aklıma geldi de yazdım Ama inşallah bunları da konuşuruz

Göğüsler en erken gebelik belirtilerini verirmiş ya tutarsa hani nasrettin hocanın torunlarıydık biiiizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…