Allaha havale edelim olsun bitsin. Elbet rüzgar tersine eser. Boşverelim, oynayalım kimse amacına ulaşmamış olsun
kötü çağırma yaaa...
bana bişeyler oluyo kızlar sol yumurtalığım sanki sıkışıyomuş gibi ağrıyo batıyo bide göğüslerimde acaip acaip mor damarlar var kalın kalın korkuyorum:18:
kötü çağırma yaaa...
bana bişeyler oluyo kızlar sol yumurtalığım sanki sıkışıyomuş gibi ağrıyo batıyo bide göğüslerimde acaip acaip mor damarlar var kalın kalın korkuyorum:18:
cnm sen gebemisin yoksa?????????ay hadi niş.
Heyecan yaptm ya doktora mı gitsen ağrın batman çok mu fazla canım ?
kötü çağırma yaaa...
yok be ne gebesi daha adetin 16. günü tutmuş olsa bile belirtisi olmazki
canım zaten ben gebe değilim yani tutmuş olsa bile belirtileri bu kadar erken göstermez benceYa benimkinde hala damar yok kişiden kişiye değişik oluyormuş hakkaten, arkadaşlar diyordu damarlı oluyordu diye
Kız netten baktım iki dk da erken gebelik belirtisi diyo mavi kalın damarlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy test var mı evdeeeee
cnm evt erken daha .üşütmüşsündür belki?ağrın çoksa doktora git yarın
canım zaten ben gebe değilim yani tutmuş olsa bile belirtileri bu kadar erken göstermez bence
yok testim evde zaten şimdi olsada çıkmaz ki..
canım zaten ben gebe değilim yani tutmuş olsa bile belirtileri bu kadar erken göstermez bence
yok testim evde zaten şimdi olsada çıkmaz ki..
arkadaşlar bilgilerinize dayanarak bir şey sormam lazım
bu süt maydonoz vesaire buharlarını yumurtlama zamanı yapsak olurmu
inşallah canım ya umutlanmak istemiyorumBiliyorum canım damar diyince aklıma geldi de yazdımAma inşallah bunları da konuşuruz
Göğüsler en erken gebelik belirtilerini verirmiş ya tutarsahani nasrettin hocanın torunlarıydık biiiizzzzzz
yok be ne gebesi daha adetin 16. günü tutmuş olsa bile belirtisi olmazki
özlemcim bence sen yumurtladığını hissediyorsun bu belirtiler ondan bende öyle oluyorum .
inşallah canım ya umutlanmak istemiyorum
akıntım falan hiç bişeyim yok öküz gibi de sigara içiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?