slmmmmkızlarrr yorucu bi gundu atalttık bugunu de çok şükür ii geçti zümre ...eşim ranvdevu almş hastahaneden haftaya perşmbeye üç sorda bulnu9oaatte verıolarmş sonucu ...dr sabah orda bulnuomş sabah gtcz bakalm...haftaya aslnda ovulasyon dönemi ama eşim once şu problmi çözmemiz gerekıo dıo ...kürleri de yapmak istemıo pek bi arginmaxı içıo iice sardı kafasına ameliyatı kendi kendne de çok araştrıo edio ...hayırlısı bakalm inşşş kzlar yaaa ...inşşş bi dr iidir derdimize derman olur ...
hoşbuldukkk cnmma.s canım hoşgeldin.
birsummmmduygu hoşgeldin cnmmmm..
datlum bizde salı gidiyoruz sabahtan muayneye ve tahlile bizimde sonuçlar ve durumumuz perşembeye netleşecek..aynı gün yani..
inşallah hayırlı çıkar herşey cnmm
hoşgeldin duygum no stressss yes bebişşşşş
hoşgeldin duygum no stressss yes bebişşşşş
öle işte napim bide görümcemin kzı arkamdan dünyann lafını etti aman o hamile dğildi herkese numara yapodu...çok zor günler yaşadım ama şükür geçti arada bi hormonlarım sağolsun çoşuyolar ama idare edozzişteee
Selam kızlar..Valla hilal geçmişe bakayım dedim dedim ama no stress yazmışsın cevap yazmaktan kendimi alamadım, sters olmadan olur mu ayıp olur valla.Böyle etrafta işe yaramaz ne kadar insan var bir olmuş adamı strese sokuyor ne yapalım Allah büyük
o da bilgisayarda oyun oynuyo çalışma odasında. yarım saatte bir gelir öper gider biraz geç kaldıda burnundan getirdim hahaha
Çiftee kumrular yaaa Allah bozmasın canımarada o kadar gecikmeler olur sende hemen cadılık yapma
slmmmmkızlarrr yorucu bi gundu atalttık bugunu de çok şükür ii geçti zümre ...eşim ranvdevu almş hastahaneden haftaya perşmbeye üç sorda bulnu9oaatte verıolarmş sonucu ...dr sabah orda bulnuomş sabah gtcz bakalm...haftaya aslnda ovulasyon dönemi ama eşim once şu problmi çözmemiz gerekıo dıo ...kürleri de yapmak istemıo pek bi arginmaxı içıo iice sardı kafasına ameliyatı kendi kendne de çok araştrıo edio ...hayırlısı bakalm inşşş kzlar yaaa ...inşşş bi dr iidir derdimize derman olur ...
o da öyle diyo zaten, kurban olurum seni başıma bela eden Allaha diyo
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun iyi haberler alırsınız inşallah
hoşbuldukkk cnmm
birsummmmay hadi inşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaa dua edelm birbirimizeeeeee
hilalimee yok yok cnm stres yok kocişi dnlıom artık takma ovulasyonu falan dıo gdelm bi drumuza burası bize ii gelck dıo hadi inşş da oyle olcakk
Alllaaaahhhhh yarabbbiiimmm herkese bizimki gibi eşler nasip etsin valla forumda neler okuyorum Allah onlarında yardımcısı olsuuun
Selam kızlar..Valla hilal geçmişe bakayım dedim dedim ama no stress yazmışsın cevap yazmaktan kendimi alamadım, sters olmadan olur mu ayıp olur valla.Böyle etrafta işe yaramaz ne kadar insan var bir olmuş adamı strese sokuyor ne yapalım Allah büyük
amiinnnn. seni arkadaş olarak ekledim resimlerinede bayıldım. benim albümümdede kocişimin bi tane resmi var
cnm sorma yaaa o bizi strese sokanlar yokmuben kendim yapabiliyormuyum hayır ama yapmamız gerekiyor
dakka itibariyle karın ağrım başladı hasta olcam galibaaaaaaaaaaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?