Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duygu hoşgeldin cnmmmm..

datlum bizde salı gidiyoruz sabahtan muayneye ve tahlile bizimde sonuçlar ve durumumuz perşembeye netleşecek..aynı gün yani..

inşallah hayırlı çıkar herşey cnmm

a.s canım hoşgeldin.
hoşbuldukkk cnmm
duygu hoşgeldin cnmmmm..

datlum bizde salı gidiyoruz sabahtan muayneye ve tahlile bizimde sonuçlar ve durumumuz perşembeye netleşecek..aynı gün yani..

inşallah hayırlı çıkar herşey cnmm
birsummmm ay hadi inşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaa dua edelm birbirimizeeeeee
hoşgeldin duygum no stressss yes bebişşşşş

hilalimee yok yok cnm stres yok kocişi dnlıom artık takma ovulasyonu falan dıo gdelm bi drumuza burası bize ii gelck dıo hadi inşş da oyle olcakk

hoşgeldin duygum no stressss yes bebişşşşş

Selam kızlar..Valla hilal geçmişe bakayım dedim dedim ama no stress yazmışsın cevap yazmaktan kendimi alamadım, sters olmadan olur mu ayıp olur valla.Böyle etrafta işe yaramaz ne kadar insan var bir olmuş adamı strese sokuyor ne yapalım Allah büyük

Hey Allahım boşver görümceni herkes ettiğini bulur canım oohhh hormonlarına sefaaa olsun

hoşgeldin bebekimm

İnşallah canım Allah yardımcınız olsun iyi haberler alırsınız inşallah

edelim arkadaşım ayıpsınn..

cnm sorma yaaa o bizi strese sokanlar yokmuben kendim yapabiliyormuyum hayır ama yapmamız gerekiyor

dakka itibariyle karın ağrım başladı hasta olcam galibaaaaaaaaaaaa:18::18:

kötü çağırma yaaa...

bana bişeyler oluyo kızlar sol yumurtalığım sanki sıkışıyomuş gibi ağrıyo batıyo bide göğüslerimde acaip acaip mor damarlar var kalın kalın korkuyorum:18:

duygu cnm aynı anda mesaj atmışız birbirimize bu kadar olur yani..
10 dkkam dolmadan cevap yazamıyorum facebooktan yazdım bende sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…