Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çatlayan yumurtalar kaçışıyo herhalde özlemcim bizede ağrısı kalıyo

burda konuşcamıza aslında ................:))))))))))

çatlayan yumurtalar kaçışıyo herhalde özlemcim bizede ağrısı kalıyo

burda konuşcamıza aslında ................:))))))))))

öylede şekerim, bugün sabah 10 da halvet oldu kociş çok uykusuz halsiz bu gecce hayatta halvet olmaz eğer gerçekten yumurtlama oluyosa kaçırırmıyım?

bugün sabah 10 da halvet oldu kociş çok uykusuz halsiz bu gecce hayatta halvet olmaz eğer gerçekten yumurtlama oluyosa kaçırırmıyım?
cevap verin yüffeeennn

Yaaa kızlar bu adet biter bitmez başlanıyo çalışmalara dimi yoksa bir hafta sonra falan mıydı

bugün sabah 10 da halvet oldu kociş çok uykusuz halsiz bu gecce hayatta halvet olmaz eğer gerçekten yumurtlama oluyosa kaçırırmıyım?
cevap verin yüffeeennn

Bence kaçırmazsın,bildiğim kadarıyla 12-36 saat canlı kalabiliyormuş.Olmadı yarın sabaha kalır artık

Yaaa kızlar bu adet biter bitmez başlanıyo çalışmalara dimi yoksa bir hafta sonra falan mıydı
evet canım, hatta biz bitmeden başladık, daha doğrusu ben bitti sanıyodumm bitmemiş
Bence kaçırmazsın,bildiğim kadarıyla 12-36 saat canlı kalabiliyormuş.Olmadı yarın sabaha kalır artık

inşallah ya kocamın da miskinliği tuttu normalde düz duvara tırmanır

cevap verin yüffeeennn

kızım sabah halvet olduysa,ne kaçırması
yarın akşam olsa olur..
gün aşırı derler.. biz yumurtlamada gün aşırı yapmıyoruz gerçi çoğumuz..
ama 36 saatte bir normalidir diye düşünüyorum..
bak bende yumurtluyorum kaç gündür neyse,
dün gece halvet oldu,yarın sabah olacak..

heh geldi benimkisi

napıym anacım bir umut işte adamın iliğini kemiğini kuruttum keçi boynuzu pekmezinden kusucak artık

evet canım, hatta biz bitmeden başladık, daha doğrusu ben bitti sanıyodumm bitmemiş

inşallah ya kocamın da miskinliği tuttu normalde düz duvara tırmanır

yaşasınnnn az kaldı o zaman yumurtlamayaaaa annem dediki bana çektiysen ceketini atsa yeter dediiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…