Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkidişlerim bugün bişey paylaştım kk de zamanınız olduğunda okuyun ben okurken ağladım çok duygulandım yaaa hem bilgilendirici bi yazı olmuş bi bakın bakalım beğenecekmisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kaçırdığın sayfalar olduysa benim bebekliğimi de görmemişsindir megim bak kociş bana benzeyen bebeği olsun diye sabah akşam dua ediyo

Hey maşallah bebekliğinde çok güzelmiş özom senin yaa inşallah sana benzer gerçekten kocişin haklı

encılcım,kusura bakmazsan editledim linki,link paylaşımı yasak çünkü
sen adres ver biz buluruz o topiği..

özlem hakkaten çok tatlısın kahve saç sana dahamı çok yakışır diye düşündüm:44:

Meg ben geçenlerde özelden ayıp bişey yazmıştım baktım virüsvirüs yazıyor.Özeller görünüyor mu otomatik gibi bişey mi?

özlem hakkaten çok tatlısın kahve saç sana dahamı çok yakışır diye düşündüm:44:

aman aman aman bacım sakın düşünme zaten kocayla annem durmadan üstüme geliyolar bu konuda. ben bi kere yaptım o hatayı. sarıdan başka bi renk olunca psikolojim bouzluyo aynalara küsüyorum

ama kk nın linkiydiiii (( ama sorry kulübün linki diye sorun olmaz sandım megcimm ceninin güncesi diye açmıştım konuyu cnm :81:

Meg ben geçenlerde özelden ayıp bişey yazmıştım baktım virüsvirüs yazıyor.Özeller görünüyor mu otomatik gibi bişey mi?

bazı o ayıp şeyler otomatik olarak virüsvirüs şeklinde çıkıyor..
bu arada özeller,site sahipleri tarafından görülebiliyor..

SelamBen geldim.Saatlerdir aşılama ile hamile kalanları araştırıyorum.Çoğunluğu ilk aşılamada hamile kalmış.Beni de şimdiden aşılama heyecanı sardı:18:İnşallah ilk aşılamada tutarKızlar varmı çevrenizde sebepsiz infertilite olup ilk aşılamasında tutanVar deyin nolur

ama kk nın linkiydiiii (( ama sorry kulübün linki diye sorun olmaz sandım megcimm ceninin güncesi diye açmıştım konuyu cnm :81:

site linki de olsa,başka topikte paylaşmak yasak encılcım..
konularından ulaşırız konuya

aman aman aman bacım sakın düşünme zaten kocayla annem durmadan üstüme geliyolar bu konuda. ben bi kere yaptım o hatayı. sarıdan başka bi renk olunca psikolojim bouzluyo aynalara küsüyorum

cnm sen nasıl beyeniyorsan öyle tabiii ama sarıyı kullnmak hep zor derler hamile kalınca nasıl boyatcan sürekli

bazı o ayıp şeyler otomatik olarak virüsvirüs şeklinde çıkıyor..
bu arada özeller,site sahipleri tarafından görülebiliyor..

Megim nasılsın canım bnm.Yazı karakterini çok beğendim.Nasıl geçmiş mesajlardaki yazı karakteride değişti?Pro olduğun içinmi edi olduğun içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…