- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
kaçırdığın sayfalar olduysa benim bebekliğimi de görmemişsindir megim bak kociş bana benzeyen bebeği olsun diye sabah akşam dua ediyo
kaçırdığın sayfalar olduysa benim bebekliğimi de görmemişsindir megim bak kociş bana benzeyen bebeği olsun diye sabah akşam dua ediyo
Hey maşallah bebekliğinde çok güzelmiş özom senin yaa inşallah sana benzer gerçekten kocişin haklı
Doğru demiş kocan kesinlikle sana benzesin bence de.Tabi herşeyin başı sağlık
inşallah, sağlıklı olsunda lazım değil bugünde dediğim gibi isterse kaynımın kayınçosuna benzesin
encılcım,kusura bakmazsan editledim linki,link paylaşımı yasak çünkü
sen adres ver biz buluruz o topiği..
özlem hakkaten çok tatlısınkahve saç sana dahamı çok yakışır diye düşündüm:44:
encılcım,kusura bakmazsan editledim linki,link paylaşımı yasak çünkü
sen adres ver biz buluruz o topiği..
Meg ben geçenlerde özelden ayıp bişey yazmıştım baktım virüsvirüs yazıyor.Özeller görünüyor mu otomatik gibi bişey mi?
ama kk nın linkiydiiii(( ama sorry kulübün linki diye sorun olmaz sandım megcimm ceninin güncesi diye açmıştım konuyu cnm :81:
aman aman aman bacım sakın düşünme zaten kocayla annem durmadan üstüme geliyolar bu konuda. ben bi kere yaptım o hatayı. sarıdan başka bi renk olunca psikolojim bouzluyo aynalara küsüyorum
bazı o ayıp şeyler otomatik olarak virüsvirüs şeklinde çıkıyor..
bu arada özeller,site sahipleri tarafından görülebiliyor..
site linki de olsa,başka topikte paylaşmak yasak encılcım..
konularından ulaşırız konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?