Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm sen nasıl beyeniyorsan öyle tabiii ama sarıyı kullnmak hep zor derler hamile kalınca nasıl boyatcan sürekli

canım gerçekten sarı saçı kullanmak zor sürekli fön ve makyaj istiyor. ama ben gece 3 te canı sıkılıp makyaj yapan biri olarak hiç zoruma gitmiyor. zaten benim günlük makyajımı yapmam bile 45 dakka sürüyo prof. makyaj yapıyorum. hamile kalınca boyatmıcam tabiki alttan kendi rengi gelicem ama doğurduktan sora affetmem

Megim nasılsın canım bnm.Yazı karakterini çok beğendim.Nasıl geçmiş mesajlardaki yazı karakteride değişti?Pro olduğun içinmi edi olduğun içinmi

proluktandır..
meganım benim 5. kere yani bugün de ovucan çift koyu çizgi..
çatlamıyo mu yumurta acaba diyorum ya..kafam kadar kist olmasın da..:18:

kızlar ben şimdik gidiyorum gözlerim kapanıyorrr megim ancak bu kadar dayanabildim uyku tutmazsa gelirim

proluktandır..
meganım benim 5. kere yani bugün de ovucan çift koyu çizgi..
çatlamıyo mu yumurta acaba diyorum ya..kafam kadar kist olmasın da..:18:

Anlamadım valla:44:İlk defa duyuyorum ovucanda 5 gün çift çizgi çatlamamasıyla ,ilgili olurmu bilmiyorum.Sen halvete devam et bence
Megim tatlışım aslında yumurta takibini dr. da yaptırsan daha sağlıklı olacak sanırım.Çünkü bu şekilde ne zaman yumurtladın ne zaman çatladı bilemiyorsun

Özocum buda huninin küçüklüğü senin kadar güzel olmasada

Eklentiler

• $07122011494.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $07122011476.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 20

haklısın ama doktor olayına henüz bulaşmak istemiyorum pisim..

encıl,senin batı da yazalım mı listeye?

haklısın ama doktor olayına henüz bulaşmak istemiyorum pisim..

Anladım sen kendini nasıl rahat hissedersen Çünkü bu işler strese gelmiyor biliyorsun.En iyiysi kendini ne şekilde rahat hissettiğin ben dr. a gitmediğim zamanlarda daha çok strese giriyorum:26:

hunim yaa çok beğendim ben de evini maşallah. ben temizlik yapcak halde değilim sadece salonumun resmini koymuştum

Hoşbuldum cnm teşekkür edrm evimi beğenmene sevindim Allah huzur eksiltmesin evlerimizden evet canım benim bebekliğim bu da

Allah sana senin bebekliğin gibi tatlı hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Profil resmine bakıldığında yeni evli olduğunu düşündüm yanlışmıyım?Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…