cnm sen nasıl beyeniyorsan öyle tabiii ama sarıyı kullnmak hep zor derler hamile kalınca nasıl boyatcan sürekli
Megim nasılsın canım bnm.Yazı karakterini çok beğendim.Nasıl geçmiş mesajlardaki yazı karakteride değişti?Pro olduğun içinmi edi olduğun içinmi
Tamam canım msj alınmıştır cehaletin gözü kör olsuno kadarda okudum kuralları halbukiii
deme öyle aşkolsun
kızlar ben şimdik gidiyorum gözlerim kapanıyorrr megim ancak bu kadar dayanabildim uyku tutmazsa gelirim
proluktandır..
meganım benim 5. kere yani bugün de ovucan çift koyu çizgi..
çatlamıyo mu yumurta acaba diyorum ya..kafam kadar kist olmasın da..:18:
Özocum buda huninin küçüklüğüsenin kadar güzel olmasada
tmm tmmben bu prokarttan istiyorum nasıl alıcam onu megcim ben geçen denk gelmişti sitede ama kaybettim nasıl alıcağımııı
Özocum buda huninin küçüklüğüsenin kadar güzel olmasada
Anlamadım valla:44:İlk defa duyuyorum ovucanda 5 gün çift çizgi çatlamamasıyla ,ilgili olurmu bilmiyorum.Sen halvete devam et bence
Megim tatlışım aslında yumurta takibini dr. da yaptırsan daha sağlıklı olacak sanırım.Çünkü bu şekilde ne zaman yumurtladın ne zaman çatladı bilemiyorsun
Aramıza Hoşgeldin angelMahşallah senin bebekliğinmi:44:Bu arada evini çok beğendim
haklısın ama doktor olayına henüz bulaşmak istemiyorum pisim..
ay niye öyle diyosun hunim yaaa çok da güzel hem en azından kıza benziyosun benim gibi alican değil
encıl,senin batı da yazalım mı listeye?
Hoşbuldum cnm teşekkür edrm evimi beğenmene sevindim Allah huzur eksiltmesin evlerimizden evet canım benim bebekliğim bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?