neler kaynatıyosun bakiim özelden
hunim yaa çok beğendim ben de evini maşallah. ben temizlik yapcak halde değilim sadece salonumun resmini koymuştum
Ben senin bebekliğini göremedim kaçırmışım.Kaçıncı sayfada olduğunu hatırlıyormusun?
kizlar slm ben bisey sorucam bilgileri olanlar ne olur yazin esimde sperm hareketsizligi var keciboynuzu yaptim bu ay ve 1 hafta sonra 2. asilamam olucak ise yaradigini duyan bilen varmi
kizlar slm ben bisey sorucam bilgileri olanlar ne olur yazin esimde sperm hareketsizligi var keciboynuzu yaptim bu ay ve 1 hafta sonra 2. asilamam olucak ise yaradigini duyan bilen varmi
Hoşbuldum cnm teşekkür edrm evimi beğenmene sevindim Allah huzur eksiltmesin evlerimizden evet canım benim bebekliğim bu da
Allah sana senin bebekliğin gibi tatlı hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Profil resmine bakıldığında yeni evli olduğunu düşündüm yanlışmıyım?Ne zamandır bebek istiyorsunuz?
Hani nerde evin ben de bakayım mı?
Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
keçi boynuzu kürü harekete iyi geliyor deniyor..
hareketiniz kaç?
ileri hızlı vs?
Çok tatlı bir bebekliğin varmış.Allah sana senin gibi tatlı bir bebeiş nasip etsin.Tabi bizede böyle tatlı bebişler nasip etsin
Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnşallah en kısa zamanda rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.Ben 7 yıllık evliyim. yıldır bebeiş istiyoruz.26 yaşındayım.Şubattada ilk aşıalamam yapılacakAmin canım aminnisanda 1 yıl olcak nasipse evleneli bebek fikrimizde daha çok yenii canım Adetimden 5 gün önce kadar karar verdik ama yinede denedik tutmadı tabi şimdi adetimin 3. günü bitince denicez tekrar inşallah :116:
Selam arzu, canım ben pek bişey bilmiyorum ama kürleri yapan çok arkadaş var, denk gelirlerse bişeyler yazarlar.İnşallah işe yarar
5 milyon canim ama dr yeterli degil demisti bende 1 aydir kürü iciriyorum ona polen falan iste ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?