Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar slm ben bisey sorucam bilgileri olanlar ne olur yazin esimde sperm hareketsizligi var keciboynuzu yaptim bu ay ve 1 hafta sonra 2. asilamam olucak ise yaradigini duyan bilen varmi

kizlar slm ben bisey sorucam bilgileri olanlar ne olur yazin esimde sperm hareketsizligi var keciboynuzu yaptim bu ay ve 1 hafta sonra 2. asilamam olucak ise yaradigini duyan bilen varmi

Evet var keçi boynuzu kürünü kullanıp faydasını göreni çok duydum.Aşılama yapılacaksa şansın daha fazla inşallah son aşılaman olur ve hamile kalırsın.Bende şubat ayında aşılama yaptırıcam.Bizim harekette bir sorun yok ama bende önlem amaçlı eşime bu ay keçi boynuzu kürü başlamayı düşünüyorum

keçi boynuzu kürü harekete iyi geliyor deniyor..
hareketiniz kaç?
ileri hızlı vs?

Allah sana senin bebekliğin gibi tatlı hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Profil resmine bakıldığında yeni evli olduğunu düşündüm yanlışmıyım?Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

Amin canım amin nisanda 1 yıl olcak nasipse evleneli bebek fikrimizde daha çok yenii canım Adetimden 5 gün önce kadar karar verdik ama yinede denedik tutmadı tabi şimdi adetimin 3. günü bitince denicez tekrar inşallah :116:

Selam arzu, canım ben pek bişey bilmiyorum ama kürleri yapan çok arkadaş var, denk gelirlerse bişeyler yazarlar.İnşallah işe yarar

Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnşallah en kısa zamanda rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.Ben 7 yıllık evliyim. yıldır bebeiş istiyoruz.26 yaşındayım.Şubattada ilk aşıalamam yapılacak

5 milyon canim ama dr yeterli degil demisti bende 1 aydir kürü iciriyorum ona polen falan iste ama ((

bu ml deki sayısı mı spermin?
hareketi az demiştin ama galiba?
gerçi çok da anlamam erkek infertilitesinden..

bizimde hareketimiz düşük malesef..

keçi boynuzu kürü iyidir ve umarım değerleriniz düzelmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…