Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kendin bisey kullaniyormusun ben corekotu magcunu yapiyorum, insallah seninde son asilaman olur

Amin megancım inşallah sorun yaşamam allahtan umut kesilmez demi pozitif düşün inşallah sende daha fazla beklemeden hayırlı haberler alır bebişine kavuşursun cnm dualarım seninle olsun :109:

duyguuuuuuuuuu gördüm seniiii

15 milyondan 5 milyon hareketli cikti dusukmus dr dedigine bakilirsa

burdaym megim plates yaprken açk kalmş pc aslnda yoktum şimdik geldmmm
meg gördm beşnci günmş çift çizgi de yumrta mı geç çatlıcak acaba yaa :44:
ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamile

burdaym megim plates yaprken açk kalmş pc aslnda yoktum şimdik geldmmm
meg gördm beşnci günmş çift çizgi de yumrta mı geç çatlıcak acaba yaa :44:

hiç bilmiyorm ne anlama geliyo bu durum.. ama garip olduğu kesin..

Özlemcm salonunu gördüm çok güzel maşallah yorumumuda kattım hemen güle güle otur kuzum o evde bebiş sesleri yankılansın inşallah :109:

ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamile
daha once de üstüste çizgi olayı olmştu bnm de oldu gecen ay üç kez çift çizgi gördm bu durumu anlamya çalşıorm sadece hayıttan mı acaba die :44:
megim hamiş kalsnnn burda bayrmm varrrr tabii ki deeeee

Son düzenleme:

ama 14. gün çit koyu çizgi çıktı
sora 15. gün
sora 16. gün
sora 17.gün
sora 18. gün yani bugün..

ve adete daha çok var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…