amin canım valla halvetten halvete pozisyondan pozisyona koşuyoruz
Açtığım konulardan bakabilirsin canım :129:
Evet var keçi boynuzu kürünü kullanıp faydasını göreni çok duydum.Aşılama yapılacaksa şansın daha fazla inşallah son aşılaman olur ve hamile kalırsın.Bende şubat ayında aşılama yaptırıcam.Bizim harekette bir sorun yok ama bende önlem amaçlı eşime bu ay keçi boynuzu kürü başlamayı düşünüyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnşallah en kısa zamanda rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.Ben 7 yıllık evliyim. yıldır bebeiş istiyoruz.26 yaşındayım.Şubattada ilk aşıalamam yapılacak
Özloş senin vaktin yaklaştı gibeğğ listesine gireceksin yakında bana öyle geliyor
benim evimede bakınnnnnnnnnnnnn
Gördüm çok beğendim güle güle oturun canım,cıvıl cıvıl bebişlerle inşallah
duyguuuuuuuuuu gördüm seniiii
bu ml deki sayısı mı spermin?
hareketi az demiştin ama galiba?
gerçi çok da anlamam erkek infertilitesinden..
bizimde hareketimiz düşük malesef..
keçi boynuzu kürü iyidir ve umarım değerleriniz düzelmiştir..
Senin fotolar nerde? biri bana göstermeden kendiliğimden bulamıyorum ben.Meg bilir
kendin bisey kullaniyormusun ben corekotu magcunu yapiyorum, insallah seninde son asilaman olur
ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamileburdaym megim plates yaprken açk kalmş pc aslnda yoktum şimdik geldmmm
meg gördm beşnci günmş çift çizgi de yumrta mı geç çatlıcak acaba yaa :44:
yav sen nasıl tatlı bir kadınsın yaa inşallah ağzından bal damlıyo nedense benim hiç umudum yok
burdaym megim plates yaprken açk kalmş pc aslnda yoktum şimdik geldmmm
meg gördm beşnci günmş çift çizgi de yumrta mı geç çatlıcak acaba yaa :44:
Kız öyle deme,cicim aylarının tadını çıkarın diye vücudunuz size güzellik yapıyo.Bebiş te geleceği zamanı biliyor
daha once de üstüste çizgi olayı olmştu bnm de oldu gecen ay üç kez çift çizgi gördm bu durumu anlamya çalşıorm sadece hayıttan mı acaba die :44:ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamile
ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamile
Özlemcm salonunu gördüm çok güzel maşallah yorumumuda kattım hemen güle güle otur kuzum o evde bebiş sesleri yankılansın inşallah :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?