Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

15 milyondan 5 milyon hareketli cikti dusukmus dr dedigine bakilirsa

Dünya sağlık örgütünün kriterlerine göre
hacim 2-6 arası
1 ml deki sperm sayısı 20 milyon ve üstü
toplam sperm sayısı 40 milyon ve üstü
hareket %50
morfoloji % 30
vitalite canlılık %75
morfoloji kruger testine göre %4 ve fazlası normal kabul edliyor.

Bu değerlere bakılırsa harekette yavaşlık var.Ama aşılamada şansın var yoksa dr. direk tüp bebek deneyin derdi

valla bilmiyorum canım kocamın çocuğu oluyo onu biliyoruz ama benim oluyomu onu bilmiyoruz

karışık bir durum sanırım..:44:

duygum herkesten birer havai fişek isterim..
çok şey mi istedim :26:

valla bilmiyorum canım kocamın çocuğu oluyo onu biliyoruz ama benim oluyomu onu bilmiyoruz

Kocanın çocuğu mu oluyor?Valla anlamadım.Ayrıca daha çok erken özlemim dur hele bu güzel ayların tadını çıkar keyfine bak zamanı gelince sen istemesen de gelecek.

Ben yumurtalar iğne ile geliştirileceği için onun dışında birşey kullanmıycam karıştırmak istemiyorum.

bende pkoluyum aslinda ama ilk asilamamda doktorda bana 7 tane igne yapmisti asilamam oldu sonra isin enteresan tarafi o ignelerden sonra benim yumurtalar duzenli kendiliginden catlamaya gelismeye basladi 3 aydir falan iste bu ay dr bisey vermedi bana ben yinede riske etmek istemedim cörekotuna basladim iste ignelerin faydasi cok oluyor ama her yonden

zeytinğında beklemiş kuru incir de ye canım hergün 1 tane..

heh tamam şimdi anladım..
kızmasana kızım, dediğin gibi işte,senden önce olmuş yaşanmış ve bitmiş..

böğ geldi ama

dogrudur cnm yaa ahh bi kurtulsak şu zorunlu halvetlerdenn gell bebiş gelll

Son düzenleme:
Dünden beri canım patlıcan kızartması istiyor,ağır olur yemeyeyim dedim ama unutamıyorum, yemesem geçmeyecek galiba

Hayırlısıyla inşlalah bu aşılamanda tutar.Bende pko falan yok daha doğrusu görünürde hiçbir sorun yok ama 3 yıldır bebekte yok.6ay yumurta takibi yapıldı.Şubattada aşılama dedi dr. um bakalım iğnelerle çok sayıda yumurta gelişmesinden korkuyorum açıkcası çoğul gebelikten.Ama bir yandanda diyorum amann olsunda çoğul olsun Dr iğneyi benim tercihime bırakmadı şansı arttırmak için herkese sorun olmasada iğne tedavisi uyguluyorlar.Hakkımızda hayırılısını nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…