- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
ama 14. gün çit koyu çizgi çıktı
sora 15. gün
sora 16. gün
sora 17.gün
sora 18. gün yani bugün..
ve adete daha çok var..
15 milyondan 5 milyon hareketli cikti dusukmus dr dedigine bakilirsa
valla bilmiyorum canım kocamın çocuğu oluyo onu biliyoruz ama benim oluyomu onu bilmiyoruz
daha once de üstüste çizgi olayı olmştu bnm de oldu gecen ay üç kez çift çizgi gördm bu durumu anlamya çalşıorm sadece hayıttan mı acaba die :44:
megim hamiş kalsnnn burda bayrmm varrrrtabii ki deeeee
valla bilmiyorum canım kocamın çocuğu oluyo onu biliyoruz ama benim oluyomu onu bilmiyoruz
karışık bir durum sanırım..:44:
duygum herkesten birer havai fişek isterim..
çok şey mi istedim :26:
Megcim bende dahil oluyomuyum bat listesiineee :109:
Ben yumurtalar iğne ile geliştirileceği için onun dışında birşey kullanmıycam karıştırmak istemiyorum.
yok canım gayet açık bi durum daha önce gebelik oluşan bi ilişkisi olmuş ama aldırmışlar
:44::44::44:siz halvetleri bırakmayın gun aşırı dvm ...
bende pkoluyum aslinda ama ilk asilamamda doktorda bana 7 tane igne yapmisti asilamam oldu sonra isin enteresan tarafi o ignelerden sonra benim yumurtalar duzenli kendiliginden catlamaya gelismeye basladi 3 aydir falan iste bu ay dr bisey vermedi bana ben yinede riske etmek istemedim cörekotuna basladim iste ignelerin faydasi cok oluyor ama her yonden
oluyosun tabii ama batını söylemelisin önce
heh tamam şimdi anladım..
kızmasana kızım, dediğin gibi işte,senden önce olmuş yaşanmış ve bitmiş..
böğ geldi ama
Dünden beri canım patlıcan kızartması istiyor,ağır olur yemeyeyim dedim ama unutamıyorum, yemesem geçmeyecek galiba
ben sana on tane patlatrmm megim bnmmm
kızmıyorum canım neden kızayım
bende pkoluyum aslinda ama ilk asilamamda doktorda bana 7 tane igne yapmisti asilamam oldu sonra isin enteresan tarafi o ignelerden sonra benim yumurtalar duzenli kendiliginden catlamaya gelismeye basladi 3 aydir falan iste bu ay dr bisey vermedi bana ben yinede riske etmek istemedim cörekotuna basladim iste ignelerin faydasi cok oluyor ama her yonden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?