mayaaa gözün aydın canım allah sağlıla kucağına almayıda nasip etsin inş darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşşşşş.....
günaydın kızlaaar benim de kasık ağrılarım devam ve akıntım iyice arttı hayırdır inşallah
Bende de ağrılar var, 6 temmuza da az kaldı. Heyecanlandım birden.
Hayırlısı inşallah
valla ben erken gebelik testi yaptım cnm bu ayı geçtim artık kısmetse bi dahaki ay
ilişkiden onra 1 saat yatıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum ama yinede kalkınca bütün herşey akıp gidio benimmi eşiminkimi bilemiorum ama yine tutmicak diorum öle olunca(( bakalım bat 1 temmuz nolacak bakalım
günaydın kızlar
nasılsınız
sivatan cım canım sen adaçayı yağı kullanmıştın demi akıntın artı mı dün akşam ve sabah koydum ama hiç akıntı filan gelmedi hayatım sanki gaz yapıyor gibi geldi bu yağ
Ay yok ben test falan yapmıcam evde ya daha.
Güvenmiyorum hiç, sağlık ocağına da gitmicem direk özel klinikte yaptırıcam testimi inşallah. -Allar basmazsa tabi-
ilişkiden onra 1 saat yatıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum ama yinede kalkınca bütün herşey akıp gidio benimmi eşiminkimi bilemiorum ama yine tutmicak diorum öle olunca(( bakalım bat 1 temmuz nolacak bakalım
serapcım günaydın canım
öncelikle ben sadece gece yatarken koyup sabah çıkartıyodum.sabah akşamı hiç duymadım.
ben adetin ilk günü başlamıştım içerde bişey varsa kanamayla akıp gitsin o da diye o yüzden görmedim ne geldi ne gelmedi.bende gaz filan yapmamıştı ayrıca ben geçen akşam öylesine bi gece daha yaptım ama bu sefer sarı akıntım var bugün dra gidicem zaten kontrolüm var sorcam bakalım.kısacası ben çok memnun kalmıştım ilk defa böle bişey denememe rağmen...her ay yapmayı düşünüyorum...
Canımm ne kadar yatarsan yat, istersen akşamdan sabaha kadar yat, kalktığın zaman yine de o sıvı akar. Akan şey eşinin menisi. Ve yer çekimi dolayısıyle elbette akar o içne gitmez ki. Rahime ilerleyen şey meninin içindeki spermlerdi sadece. Onlar hareketlidir ve rahime doüru ilerler ve yumurtayı beklerler ya da yumurtlama olduysa birleşirler. Kalan meni de herzaman akar. O yüzden bu şekilde düşünmeyin. Onun hamile kalıp kalamamakla alakası yok yani..
soğan kürünü ben de denedim seni çok iyi anlıyorum.ama senin az kalmış ya benim daha 9 günüm var.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?