Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mayaaa gözün aydın canım allah sağlıla kucağına almayıda nasip etsin inş darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşşşşş.....

günaydın herkese..ben 14.gün ilişkiye girmiştim dün öğleden sonra benden yumurta akı gibi akıntı geldi ben spermler dışarı cıktı diyordum ama bugun de devam ediyor adetimin 1.gününden sayarsak bugun 16.gün acaba yumurtam mı catlıyor sizce başka ağrım bişeyim yok ....

günaydın kızlar
nasılsınız
sivatan cım canım sen adaçayı yağı kullanmıştın demi akıntın artı mı dün akşam ve sabah koydum ama hiç akıntı filan gelmedi hayatım sanki gaz yapıyor gibi geldi bu yağ

ilişkiden onra 1 saat yatıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum ama yinede kalkınca bütün herşey akıp gidio benimmi eşiminkimi bilemiorum ama yine tutmicak diorum öle olunca (( bakalım bat 1 temmuz nolacak bakalım

Alakası yok canım ya, 300 milyon sperm bırakılıyor içeri ortalama, 1 saatte çoktan yollarına koyulmuş oluyorlar.
Uzmanlarda öyle diyor. 3-5 dk yeterli diyorlar. İçin rahat olsun. Kısmetse nasıl olursa olur merak etme :90:

Hem o akan kısmında çok az sperm oluyormuş.

serapcım günaydın canım
öncelikle ben sadece gece yatarken koyup sabah çıkartıyodum.sabah akşamı hiç duymadım.
ben adetin ilk günü başlamıştım içerde bişey varsa kanamayla akıp gitsin o da diye o yüzden görmedim ne geldi ne gelmedi.bende gaz filan yapmamıştı ayrıca ben geçen akşam öylesine bi gece daha yaptım ama bu sefer sarı akıntım var bugün dra gidicem zaten kontrolüm var sorcam bakalım.kısacası ben çok memnun kalmıştım ilk defa böle bişey denememe rağmen...her ay yapmayı düşünüyorum...

Ay yok ben test falan yapmıcam evde ya daha.
Güvenmiyorum hiç, sağlık ocağına da gitmicem direk özel klinikte yaptırıcam testimi inşallah. -Allar basmazsa tabi-

yaptığım test ucuz testlerden değildi ve güvnilirliğine eminim heee erken yapmış olabilirm belki ama onun dışında sorun yok içimde

Canımm ne kadar yatarsan yat, istersen akşamdan sabaha kadar yat, kalktığın zaman yine de o sıvı akar. Akan şey eşinin menisi. Ve yer çekimi dolayısıyle elbette akar o içne gitmez ki. Rahime ilerleyen şey meninin içindeki spermlerdi sadece. Onlar hareketlidir ve rahime doüru ilerler ve yumurtayı beklerler ya da yumurtlama olduysa birleşirler. Kalan meni de herzaman akar. O yüzden bu şekilde düşünmeyin. Onun hamile kalıp kalamamakla alakası yok yani..

Bende bu ay yeniden başlıyorum çalışmalara. Okulum bitti mezun oldum. Maalesef bugünde son günüm. Umarım daha erken yumurtlama olmamıştır. Hep birşey çıktı diğer günlerde. Dün de kandildi malumunuz. Artık bir umut yine de belki tutar. 35 günde bir regli oluyorum ve reglimin 3. haftası yumurtlamam oluyor regliyi geç olduğum için. Yani bir ay tutmayınca baya bekliyorum diğer yumurtlama için. Herkesin normal döngüsünden bir hafta geç ileriliyorum ben. Allah kimseye aratmasın İnşallah..

bayanlar herkese merhaba bende istiyorum bebiş ama beklemem lazım biraz çünkü kızamıkçık ve su çiçeği geçirmemişim onların aşılarını olmam lazım bu haftasonu tatile çıkıorum geldiğimde temmuzun sonunda yaptırıcam bi aşıyı diğerini 1 ay sora bide onların üstüne 3 ay beklicem yani en az 5 ayım var neyse Allah herşeyin hayırlısını iyisini bilir geç olsun güç olmasın diyorum ..:97:

doktor kontrolün iyi geçer inşallah yumuşlara bakılacak deil mi hadi hayırlısı inşallah birden fazla gelişmiş olurda ikiz olur :)))hayırlısıyla tabi canım bu arada ben yeni doktora başlamıştım o seropheneyi iki kutu yazdı sabah akşam ikişer tane alıcaksın dedi dünden beri kasık ağrılarım başladı sanki yumurtalıklar çalışıyor gibi hissettim

ÇOK SAOLLLL inşallah allah nasip eder hepimize geç olsun güç olmasın

Günaydın kıslar nasılsınız bakalım? Ya bende peynirimsi beyaz bir akıntı var yumurtlama zamanım mı acep bilemedim? Ben bu ay ilk deneme yapıyorum da...

soğan kürünü ben de denedim seni çok iyi anlıyorum.ama senin az kalmış ya benim daha 9 günüm var.:))

evet az kaldı ama bilmiyorum yine bir boşumuda kapılmışda olabilirim ben 10 yıllık evliyim iki düşükyaptım ilk 5 yıl içinde birtanede kızım var kızım 5 yaşında ama doğumdan sonra hiç korunmadığım halde hamile kalamadım :26:inşallah hepimize tatlımı talı bebecikler gelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…