- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
evet az kaldı ama bilmiyorum yine bir boşumuda kapılmışda olabilirim ben 10 yıllık evliyim iki düşükyaptım ilk 5 yıl içinde birtanede kızım var kızım 5 yaşında ama doğumdan sonra hiç korunmadığım halde hamile kalamadım :26:inşallah hepimize tatlımı talı bebecikler gelir ...
Günaydın kıslar nasılsınız bakalım? Ya bende peynirimsi beyaz bir akıntı var yumurtlama zamanım mı acep bilemedim? Ben bu ay ilk deneme yapıyorum da...
günaydınlar........
kızlar ben birazdan anneme gidicem ve birkaç gün kalıcam............yani biraz yokum.....
maşallah emine sende hürrem gibisin çoçuk çok seviyorsun ne güzel işte2 bebeğin var darısı bizim başımıza inş ikisiz olur
evet kim sevmezki bebekleri birtane,kızım var kızıma kardeş olsun istiyorum inşallah oluuurrr
işn olur benimde senin gibi bir tane düşüğüm var düşükler çok zor oluyor dimi
kızlar sorumu görmediniz heralde tekrar sorayım.ben 14.gün ilişkiye girmiştim dün öğleden sonra benden yumurta akı gibi akıntı geldi ben meni dışarı cıktı diyordum ama bugun de devam ediyor adetimin 1.gününden sayarsak bugun 16.gün acaba yumurtam mı catlıyor sizce başka ağrım bişeyim yok .
kızlar sorumu görmediniz heralde tekrar sorayım.ben 14.gün ilişkiye girmiştim dün öğleden sonra benden yumurta akı gibi akıntı geldi ben meni dışarı cıktı diyordum ama bugun de devam ediyor adetimin 1.gününden sayarsak bugun 16.gün acaba yumurtam mı catlıyor sizce başka ağrım bişeyim yok .
hemde çok zor ve ben tedavilerle felan hamile kalmıştım bebeğim karnımda ölmüştü bir çok sıkıntı çektim bu konuda şimdi hamd olsun küçük bir meleğim var kızımda çok istiyor bir kardeşim olsun diye hayırlısı benim 2 günüm var adetime ama zaten düzensiz oluyorum kısmet bakalım bekleyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?