Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınlar........

kızlar ben birazdan anneme gidicem ve birkaç gün kalıcam............yani biraz yokum.....

maşallah emine sende hürrem gibisin çoçuk çok seviyorsun ne güzel işte2 bebeğin var darısı bizim başımıza inş ikisiz olur

Dursun, çok feci bir trafik kazası geçirir... Koma halinde hastaneye kaldırırlar. Tedavi olurken kendine gelir. Yatağında bakar ki bir kolu yok... Hepten morali bozulur, asabileşir. Bir taraftan da hastaneyi birbirine katar:
-Ben tek kolla nasıl yaşarım şimdi!
Diye bağırıp çağırır. Kendini hastanenin penceresinden atıp intihar edeceğini söyler. Doktorlar başına toplanır, bakarlar Dursun ciddi, başlarlar nasihata:
-Bak evladım, insan tek kolla da yaşayabilir, ölmediğine şükretsene. Sonra beterin beteri var. Geçen yıl Temel de kaza geçirdi. Onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalmıştık... Ama o senin gibi bağırıp, hastaneyi birbirine katmadı. Şimdi de gül gibi yaşayıp gidiyor. İnanmazsan git de bak.
Dursun, bir an sakinleşir, gider yukarı mahallede Temel'i bulur. Bir de bakar ki, Temel'in hakikaten iki kolu kesik ama, Temel bahçede kıvır kıvır oynuyor, hem de nasıl oynuyor...
Bizim Dursun'un kafası karışır ve hayretle Temel'e yaklaşır:
-Ula Temel, eyi ki seni gördüm, yoksa hayatum gideyidi. Ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edeceğidum. Ama senin, iki koli kesik vaziyette, hem de bi dansöz gibi oynamana karşı teselli oldum... Şu dünyanın haline bak, benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum, sense iki koli yok göbek ataysun... Derken, Bizim Temel patlar:
-Ula sen manyak misun, ne göbek atmasi. Sırtım fena halde kaşuniyi... Patlayrum.

Günaydın kıslar nasılsınız bakalım? Ya bende peynirimsi beyaz bir akıntı var yumurtlama zamanım mı acep bilemedim? Ben bu ay ilk deneme yapıyorum da...

yumurta çatlatma zamanın gelmiş canım bol bol halvete gir inş tutar

maşallah emine sende hürrem gibisin çoçuk çok seviyorsun ne güzel işte2 bebeğin var darısı bizim başımıza inş ikisiz olur

evet kim sevmezki bebekleri birtane,kızım var kızıma kardeş olsun istiyorum inşallah oluuurrr

Soğuk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar.
Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir:
- "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatağına yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim, ben çok üşüyorum."
Adam fermuarı açar,uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim, ben hala çok üşüyorum."
Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:
- "Ben yine çoooook üşüyorum".
Adam yattığı yerden:
- "Bir fikrim var." der,
- "Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz."
Genc kadın kıkırdar:
- "Tamam,bana göre hava hoş." Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:
- "ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANİYEYİ KENDİN AL!!!!!"

işn olur benimde senin gibi bir tane düşüğüm var düşükler çok zor oluyor dimi

hemde çok zor ve ben tedavilerle felan hamile kalmıştım bebeğim karnımda ölmüştü bir çok sıkıntı çektim bu konuda şimdi hamd olsun küçük bir meleğim var kızımda çok istiyor bir kardeşim olsun diye hayırlısı benim 2 günüm var adetime ama zaten düzensiz oluyorum kısmet bakalım bekleyip görücez

slm şekerler bu aralar pek giremiyorum ama haberlerinizi okuyorum hamiş ark.tebrik ederim.bnm kasık ağrım geçti bu arada

kızlar sorumu görmediniz heralde tekrar sorayım.ben 14.gün ilişkiye girmiştim dün öğleden sonra benden yumurta akı gibi akıntı geldi ben meni dışarı cıktı diyordum ama bugun de devam ediyor adetimin 1.gününden sayarsak bugun 16.gün acaba yumurtam mı catlıyor sizce başka ağrım bişeyim yok .

selaaaaammmm

nisanurcum,özelden linki gönderiyorum nick değiştirmek hakkında bebeem

naber kızlar?

o akıntı yumurtlamanın daha olmadığının ama olacağının belirtisidir. Sen çalışmalara devam et bir güne bağlı kalma yani ne zaman yumurtlama olacağı belli de olmaz. Genelde bir sonraki olacağımız reglinin 14 gün öncesi yumurtlama günüdür ama bunun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasını da değerlendirmek gerekir. Yanii 14. gün yumurtlama olsa bile sen 15-16-17. günleri de değerlendir şansın artar.. Ama günaşırı olacak şekilde yanii..

bence çatlıyor çalışmalara devam

Ben gidiyorum daha kahvaltı bilem yapmadım bir de pazara çıkcam yemek yapcam. Görüşürüüzz..

benim de boş gebelikti senin ki daha zormuş canım düşük çok zor inş hamilesindirben 40 gün oldu hala hasta olmadım düşükten sonra ne zaman adet oluyorsun bir bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…