şşşt noldu sistis mi oldun????
gamzemcim iyi uyudunmu bu akşam canım
pekmez tabi yaaa her derde deva ben cok içerdim kansızlık için içmiştim
maşallahnasıl sıkıştırmış:44:
kocaman kese varken gitmiş en ucunda duruyomuş :) baksana zaten en sağda küçücük yerde duruyor. Kesenin gerisi bomboş 3,5 milimmiş ve 5+6 çıktık ultrasonda
Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmışBen göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
olsun olsun nerde rahat ediyosa orda dursun kuzu. bi daha da sıpa deme kız meleğe. biz ona puffydik diyelim
Sipani yerimmmm seninnnn anammm mercimegimizzzz gorunmus gozun aydinn bitanemmmmm isallah saglikla kucagindada goreceksin
evet bak çok iyi olur. Puffynin çocuğu puffydik :)
amin canım inşallah. Keseside gayet düzgünmüş. 6 tüp kan 2 kutuda idrar verdim. ikili test ve üçlü test için randevularımıda aldım.
şşşt noldu sistis mi oldun????
gamzemcim iyi uyudunmu bu akşam canım
pekmez tabi yaaa her derde deva ben cok içerdim kansızlık için içmiştim
amin canım inşallah. Keseside gayet düzgünmüş. 6 tüp kan 2 kutuda idrar verdim. ikili test ve üçlü test için randevularımıda aldım.
günaydın size kızlar bana daha aymadı çünkü yatamadım hiç yanıyorummm
Gunaydinnnnnnnnn
kizlar ben demir hapini biraktim midem agriyo diye sabah aksam 2 kasik pekmez iciyorum sanirim ise yaradi bi yorgunluk falan hissetmiyorum ilac yerine pekmez :)))
Tuba buyukustun ikizlerini dogurmus dun sabah ayyy darrisi basimiza :))
dejavucum napıyosun?? bugün erken cıkıcakmısın işten ne yaptın?
Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmışBen göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
ahh keşke bende yansam evde olsam girsem yorganın altına donuyorum burada..
.
ya canım yorganı örtüyorum yanıyorum açıyorum ürperiyorum menapoza girdim zannımca
yuhh 6 tüp kan mı. eee şey ben bi anda gebelik olayına soğudum yaa:18:
Eki Görüntüle 330374
Subat 20den sonra 2li olur oo 6 tup kan 45-50 tane test demek cok iyi etmisin drda tuttum simdi herseye bakilicak bagisiklik falaan iyidir iyi
benim çok sancım var sanırım yumurtluyorum inadına kocişede bi miskinlik çöktü kılını kıpırdatmıyıo bende de oluyor yaa valla ben evde bile ısınamıyorum cayır cayır yanıyor merkezi sistem zaten gündüz de yanıyor ama ben karoferiren dibindeyim akşam. Halvet olcak aman çabuk bitsin donuyorum diyorum yaa..
Hehehehh sogumak yookkkkk karnimiza koyarken kirk takla atiyoruz gerisi kolay mi saniyodun sen kuzummmm
o bende de oluyor yaa valla ben evde bile ısınamıyorum cayır cayır yanıyor merkezi sistem zaten gündüz de yanıyor ama ben karoferiren dibindeyim akşam. Halvet olcak aman çabuk bitsin donuyorum diyorum yaa..
:))) adam tam sirnasmaya basliyo yorgani acmaaaaaaaa diye bi ciglik yanasmaya dermani kalmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?