Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şşşt noldu sistis mi oldun????

gamzemcim iyi uyudunmu bu akşam canım
pekmez tabi yaaa her derde deva ben cok içerdim kansızlık için içmiştim

sistis ne demek canım? çok sıcak ya ayaktayken normalde yatağa girince alev basıyo beni bende kocişimin yanına girip uyumak istiyorum yaa

kocaman kese varken gitmiş en ucunda duruyomuş :) baksana zaten en sağda küçücük yerde duruyor. Kesenin gerisi bomboş 3,5 milimmiş ve 5+6 çıktık ultrasonda

olsun olsun nerde rahat ediyosa orda dursun kuzu. bi daha da sıpa deme kız meleğe. biz ona puffydik diyelim

olsun olsun nerde rahat ediyosa orda dursun kuzu. bi daha da sıpa deme kız meleğe. biz ona puffydik diyelim

evet bak çok iyi olur. Puffynin çocuğu puffydik :)

Sipani yerimmmm seninnnn anammm mercimegimizzzz gorunmus gozun aydinn bitanemmmmm isallah saglikla kucagindada goreceksin

amin canım inşallah. Keseside gayet düzgünmüş. 6 tüp kan 2 kutuda idrar verdim. ikili test ve üçlü test için randevularımıda aldım.

amin canım inşallah. Keseside gayet düzgünmüş. 6 tüp kan 2 kutuda idrar verdim. ikili test ve üçlü test için randevularımıda aldım.

yuhh 6 tüp kan mı. eee şey ben bi anda gebelik olayına soğudum yaa:18:

şşşt noldu sistis mi oldun????

gamzemcim iyi uyudunmu bu akşam canım
pekmez tabi yaaa her derde deva ben cok içerdim kansızlık için içmiştim

Uyudum kuzum kocaya kizdim dus aldim gittim yattim saat 10du ne zaman dalmisim nasil uyumusum anlamadim gece cok uyandim ama huzursuz degildim taktim pekmeze faydalidir ya niye olmasin :)

ne güzel canım allah sağlıkla eline almayı nasip etsin inş bizimde kese kalp atışı falan görmeye gideceğimiz günler gelir.

günaydın size kızlar bana daha aymadı çünkü yatamadım hiç yanıyorummm

ahh keşke bende yansam evde olsam girsem yorganın altına donuyorum burada..

Gunaydinnnnnnnnn

kizlar ben demir hapini biraktim midem agriyo diye sabah aksam 2 kasik pekmez iciyorum sanirim ise yaradi bi yorgunluk falan hissetmiyorum ilac yerine pekmez :)))

pekmez de iyi tabii ama başka demir içeren besinlerde almalısın mesela karaciğerde çok varmış bu konu vardı geçen haftasonu bir programda. Arnavut ciğeri bir de yanına soğanla birebirmiş. Ispanak, brokoli, fıstık tüketebilirsin..

Tuba buyukustun ikizlerini dogurmus dun sabah ayyy darrisi basimiza :))

ayy evet resimlerini görsek bir de.. Karnının son halinin göremeden doğurdu..

dejavucum napıyosun?? bugün erken cıkıcakmısın işten ne yaptın?

canım sağol hatırladığın için canım arkadaşım. Ben bu hafta değil haftaya gidicem İstanbul'a ama öğrenciler de yavaştan tatile çıkacak haftaya o yüzden bilet bulamam diye bu haftadan aldım iznimi o gün sinirimi oynattı öbür gün gittim verdi izni. 2 hafta önceden izin mi olurmuş diyo imzalarken tabii yıllık iznimde düşecek artık. Perşembe erken çıkıcam canım binicem trene cuma, c.tesi ordayım pazar öğleden sonra dönücem inşallah..

Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmış Ben göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.

oyy oyyy yerim ben o mercimeğii kesesi de oluşuyorm muş... Erken duyulmuş kalp sesi şanlısın. Maşallahhh..

Subat 20den sonra 2li olur oo 6 tup kan 45-50 tane test demek cok iyi etmisin drda tuttum simdi herseye bakilicak bagisiklik falaan iyidir iyi

ya canım yorganı örtüyorum yanıyorum açıyorum ürperiyorum menapoza girdim zannımca

o bende de oluyor yaa valla ben evde bile ısınamıyorum cayır cayır yanıyor merkezi sistem zaten gündüz de yanıyor ama ben karoferiren dibindeyim akşam. Halvet olcak aman çabuk bitsin donuyorum diyorum yaa..

Subat 20den sonra 2li olur oo 6 tup kan 45-50 tane test demek cok iyi etmisin drda tuttum simdi herseye bakilicak bagisiklik falaan iyidir iyi

o bende de oluyor yaa valla ben evde bile ısınamıyorum cayır cayır yanıyor merkezi sistem zaten gündüz de yanıyor ama ben karoferiren dibindeyim akşam. Halvet olcak aman çabuk bitsin donuyorum diyorum yaa..
benim çok sancım var sanırım yumurtluyorum inadına kocişede bi miskinlik çöktü kılını kıpırdatmıyı
Hehehehh sogumak yookkkkk karnimiza koyarken kirk takla atiyoruz gerisi kolay mi saniyodun sen kuzummmm

öylede canım ben kan vermekten çok korkuyorum:18:

:))) adam tam sirnasmaya basliyo yorgani acmaaaaaaaa diye bi ciglik yanasmaya dermani kalmiyo :)

gamzecim göğüslerimin üstünde kalın kalın damarlar çıktı snece ne ola ki? yumurtluyorum diye olabilir mi:44:

günaydın kızlar benimde bat 24 ocaktı ama adetin 16.günü kanamam oldu adet kanamasından az kahverengi 4 gün sürdü bu yüzden umudum azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…