canım adetin 16. günü kanama normal değil bence doktora görüngünaydın kızlar benimde bat 24 ocaktı ama adetin 16.günü kanamam oldu adet kanamasından az kahverengi 4 gün sürdü bu yüzden umudum azaldı
günaydın kuzucuklarım nasılsınz iyimisiniz arkadaşlarrrrrr
yuhh 6 tüp kan mı. eee şey ben bi anda gebelik olayına soğudum yaa:18:
ne güzel canım allah sağlıkla eline almayı nasip etsin inş bizimde kese kalp atışı falan görmeye gideceğimiz günler gelir.
oyy oyyy yerim ben o mercimeğii kesesi de oluşuyorm muş... Erken duyulmuş kalp sesi şanlısın. Maşallahhh..
Subat 20den sonra 2li olur oo 6 tup kan 45-50 tane test demek cok iyi etmisin drda tuttum simdi herseye bakilicak bagisiklik falaan iyidir iyi
maşallah canım benim yaaa çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm
canım adetin 16. günü kanama normal değil bence doktora görün
günaydın canım hoşgeldin
gamzecim göğüslerimin üstünde kalın kalın damarlar çıktı snece ne ola ki? yumurtluyorum diye olabilir mi:44:
Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmışBen göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
günaydın kuzucuklarım nasılsınz iyimisiniz arkadaşlarrrrrr
canım batı bekle bakalım ne olacakgittim canım doktora pazertesi günü ultrasonla baktı normalde baktı çok temiz hiçbirşey yok sıvı görünüyor yumurtlamış olabilirsin dedi ilaç verecekti kanama için vermedi adetime az kaldı diye çünkü ilaç ileri atacaktı tarihi ilaç bitince 3 gün sonra adet olacaksın dedi olmazsan gel gebelik vardır tekrar bakarız dedi şimdi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi bende anlamadım bişey
Bat ne zaman ki senin ama yumurtlama diyosun kiz kafam karisti bat yaklassa bebiktendir dicem amaaaa :)))
kızlarrrrrrrrrrrsabah kalktım dolandım evde biraz ovulasyon yaptım sonra bata 2 gün var bugün 30.gün nasıl sizce????Eki Görüntüle 330397 Eki Görüntüle 330398
selam kızlar nasılsınız sabahtan beri koştur koştur yoruldum bugün kızım karnesini aldı
akşamdan beri rahatsızdı yavrum midesini üşüttü galiba sürekli midesi bulanıyo ve kusuyo okuldan sonra hastaneye gittim sıra aldım sonra işyerine geldimsizler nasılsınız yeni haberler varmı:26:
kızlarrrrrrrrrrrsabah kalktım dolandım evde biraz ovulasyon yaptım sonra bata 2 gün var bugün 30.gün nasıl sizce????Eki Görüntüle 330397 Eki Görüntüle 330398
sağol canım, darısı tez zamanda başına inşallahooo pufişim maşalah cnm bnm çok sevindimm..Allahım kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhhh
Ooo sen kan alınmasından korkuyosan o çocuk içerde kalır
amin canım tez zamanda, ben yarın eyüp sultan hz. gitcem sizlerede dualar edicem
Alttan bakıldı canım belkide ondan duyulmuştur.En kısa zamanda sendende güzel haberler bekliyorum
28 şubat ikili 7 mayıs dopler yazıyor canım. erkek diye gittim kadın çıktı doktordaHaftaya eşiminde girebileceği bir kadın doğumcuya gideriz bizde güm güm kalp atışını duyarız inşallah
Bitanem çok teşekkürler darısı tez zamanda başına olsun inşallah
Aaaa kocani almadimi iceri biz ilk dru sirf o yuzden biraktik 2li teste kadar zor tuttum adami seninkide kopurur garanti girecegi bir dr bul benim hakkim yok mu diye yirtmisti kendini 2li ve dopler yazdiysa sana 3lu test yapmicak sanirim direk renkli ultrasona alcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?