benim cep telefonum 2mp çok düüşk kamerası pek iyi çekmiyo ne bçim çımış halbuki böyle kan kırmızısı batım 22 si daha 2 gün var ama daha öncede başıma geldi böyle beklemeden test yaptım bişey çıkmadı adette gününde gelmişti.
ama çok kırmızı yaaaaaaaa
günaydın emaoşşşum..
geçmiş olsun cnm bnm minik kızımızında karnesi hayırlı uğurlu olsunn
meg sen benim sıpamı gördünmü
evet tatlım öyle yazıyor. Bu gittiğimiz yer zeynep kamil ya o yüzden hepimizin kıçı açık sıra bekliyoruz adamları nasıl aslınlar içeri.Haftaya özel hastanede başlıycaz inşallahO da o zaman duyar
Kızlar ben de adetim 3 gün geciktiama başladım 3 gün önceden yapmaya testleri kafayı yemek üzereyim..Yine hüsranla bitmesin bu sefer de yauu.. Sabah yaptığım test negatifti.Dün işyerimde yaptığım testte ise halüsülasyon gördümsandım ama çoook belli belirsiz 2. bir çizgi vardı. Bu neşimdi? Duygularımla oynuyor bu testler benim ya...
hani artık ona puffydik dicektik bak yine sıpa dedin
bbasından ötürüHala özür dilemedi va hala gerekmedikçe konuşmuyoruz ve ayrı yattık yine
çok sağol canım benim nasılsın
kızlar test yapın diyorsunuz ama bu başıma ilk defa gelmiyo o yüzden bende böyle temkinliyim bat günüde böyle olmuştu hatta ben daha önce gebeliktede gördüm belli belirsiz 2çizgiyi koştum kana gittim 000000000000000 hastaneden çıkmadan regl olmuştum
bunlar başıma gelince bekliycem azcık umutlandım ama
kizzzz sakin bi daha gitmee amaninnnn hemen ozel hastane bulll kuzummm odum kopuyo devlet diyince ilk gebelikte safim ya gece oldu mu pirt devlete aman her gidisimde catal catal odum kopuyo simdi ozel bul ama dogum yapabilecegin bi ozel olsun disardan gelirse dr fiyatlar ucuyo resmen
kızlar test yapın diyorsunuz ama bu başıma ilk defa gelmiyo o yüzden bende böyle temkinliyim bat günüde böyle olmuştu hatta ben daha önce gebeliktede gördüm belli belirsiz 2çizgiyi koştum kana gittim 000000000000000 hastaneden çıkmadan regl olmuştum
bunlar başıma gelince bekliycem azcık umutlandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?