Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim cep telefonum 2mp çok düüşk kamerası pek iyi çekmiyo ne bçim çımış halbuki böyle kan kırmızısı batım 22 si daha 2 gün var ama daha öncede başıma geldi böyle beklemeden test yaptım bişey çıkmadı adette gününde gelmişti.
ama çok kırmızı yaaaaaaaa

test yapsana be kadın

kızlar bakın bat günü yapılmış ovucan ve gebelik testi..
örnek olsun alıntıladım;

kizzzz sakin bi daha gitmee amaninnnn hemen ozel hastane bulll kuzummm odum kopuyo devlet diyince ilk gebelikte safim ya gece oldu mu pirt devlete aman her gidisimde catal catal odum kopuyo simdi ozel bul ama dogum yapabilecegin bi ozel olsun disardan gelirse dr fiyatlar ucuyo resmen

canim adetin gecikmesinden sonra saglikli sonuc icin 7 gun beklemek daha iyi sen 1-2 gun sabret tekrarla yada kan testine git kesin sonucu al

kızlar test yapın diyorsunuz ama bu başıma ilk defa gelmiyo o yüzden bende böyle temkinliyim bat günüde böyle olmuştu hatta ben daha önce gebeliktede gördüm belli belirsiz 2çizgiyi koştum kana gittim 000000000000000 hastaneden çıkmadan regl olmuştum
bunlar başıma gelince bekliycem azcık umutlandım ama

puffycim senin sıpanı gördün maşallahallah sağlık sıhhat versin size

peki kocişin gelmedimi doktora nasıl özür dilemez hala

inşallah gelmiştir seninki hilalcimm

canım zaten oda kafamda az çok şekillendi gibi. Bu tahlillerimi yaptırabileceğim bir hastane olsun diye ayrıca tedavimize burda başladık diye gittik Ben memmun kaldım yine ilgi az ama herşey araştırılıyor çok seviyorum o yüzden bu hastaneyi. Galiba üsküdar anadoluya gitcez özel olarak

o zaman bekle hilalim..batın geçmesini ..sonra git kana cnm bnm..ama inşallah gebesindirrr

..............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…