bbasından ötürüHala özür dilemedi va hala gerekmedikçe konuşmuyoruz ve ayrı yattık yine
inşallah gelmiştir seninki hilalcimm
puffycim senin sıpanı gördün maşallahallah sağlık sıhhat versin size
peki kocişin gelmedimi doktora nasıl özür dilemez hala
maşallah sıpana,yirimmm
ay senin kocişde bir hoş yani hamile kadınla küsülür mü. Laf! bebeği yaparken niye ayrı yatmıyoduçok kızdım
canım zaten oda kafamda az çok şekillendi gibi. Bu tahlillerimi yaptırabileceğim bir hastane olsun diye ayrıca tedavimize burda başladık diye gittikBen memmun kaldım yine ilgi az ama herşey araştırılıyor çok seviyorum o yüzden bu hastaneyi. Galiba üsküdar anadoluya gitcez özel olarak
canım inşallah hepimiz kavuşuruz ya ben sizi hiç üzmek istemem ama batımı bekliyim diyorum lütfen kızmayın bana?
özlem cnm dayanılmıycak bi ağrın varsa doktora gitsene cnm allah korusun iltihap fln bişey olmasın
Pufffyyyymmm ben yazcaktim yanlis anlarsin kirilirsin diye yazmadin senin ve benim bebelerde bu babalar oldukca sipalik rutbesinden kurtulamazlar
pufyy yazdım ama yine görmedin cnm..maşallah görmüşsün bebişini..
bende tahlil için zeynep kamile giderdim ama bıaktım orayı..
erdem hastaneside çok iyi eğer yakından düşün derim ben oraya gidiyorum
Geldi kız gelmezmi , kapıda durdu ben nereye o oraya
Tez zamanda seninde böyle keseli bebkli fotolarını görmek istiyorum.
arada bir böyle olsunki nazar boncuğu olsun. Valla geniş geniş yatmayı özlemişim
canım ağrı değil sıkışıyo
bitanem ben yine yazdım ama yine arada kaldı sanırım
hani tahliller testler vs için bir devlete gitmem gerekiyor ya ben çok memmunum ondan zeynep kamili istedim. Özel olarak galiba üsküdara anadolu yada ümraniye atlas olucak gibi bakalım zamanla belli olur herşey
heh tamam o zmn bebişi görünce nasıl sırnaşmadı valla bebiş tekmeler onu haaa
cnm dün akşamda konuşmuştuk o zmn yumurtlama ihtimali yüksek peki akıntın fln varmı?
hayırlısı bebişim..atlasta çok iyiymiş öyle diyorlar..evet tahlil için zeynep kamil iyi kuşum
heh tamam o zmn bebişi görünce nasıl sırnaşmadı valla bebiş tekmeler onu haaa
ben orasının araştırma vs yönünden çok seviyorum. ilgi pek yok ama önemli olan sonuç zaten
sabah hafif vardı ama yumurtlama akıntısı baika bişey mi bilemiyorum
hadi inşaallah tahlil sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar canımiyiyim hayatım..ne yapim bende salı hastaneye gidicem eşim muayne olacak üroloğa ve 3. tahlilimiz yapmaya
Pufffyyyymmm ben yazcaktim yanlis anlarsin kirilirsin diye yazmadin senin ve benim bebelerde bu babalar oldukca sipalik rutbesinden kurtulamazlar
cnm bende burda öğrenmiştim yaşasınböyle iki parmağının arasına aldığında yapışkan uzayan cisten biraz daha koyu krem su gibi değil yani
kağıtları ona verdim ben kan verirken çıktığımda ağzının suları akıyodu ultrason fotosuna
ya tam açık açık yazamıyorum da hani böyle kocişle cilveleşince de oluyo ya ıslanma o da öyle yapışkan krem gibi. o yüzden yumurtlamamı ıslanma mı ayırt edemiyorum
hııııııııımmmmmmmmmmmmmm kızıyorumm amaaaa o küçük meleklere sıpa demeyinn yawww
babalarına kızınca bebelerdenmi alıcaksınız kızgınlığınızı
sen tribe devam gör bak bu akşam veya en geç yarın yanaşcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?