Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla canım kendimi kalıba sokmak istemiyodum ondan ovucan almıyodum ama bu ayda hamile değilsem önce adetin 3. günü doktora gidicem sora da bi ovucan edinicem

ya tam açık açık yazamıyorum da hani böyle kocişle cilveleşince de oluyo ya ıslanma o da öyle yapışkan krem gibi. o yüzden yumurtlamamı ıslanma mı ayırt edemiyorum

özlem san kaçıncı günündesin??son adetinden bu yana yani??

bak yine yazıyorum bende her ay olur ağrı ve yumurtam çatlarken olurrrrrrrrrrrrrr..inşallah okursun

herkese günaydın bugün pek fenayımm başım zonkluyor resmen grip nerden yakaladı anlayamadım bugün sabah halvette olmadı eşimde pazar günü gelecek sadece dün oldu işte ben o testten sonra gece bir daha ovülasyon testi yaptım 2.defa yaptığım test birinciden koyu çıktı bugün bir daha yaparım koyu çıkarsa bırakıcam ilaç içemiyorum ne olur ne olmaz diye nane limonda içemiyorum nane bebek falan varsa düşürürmüş diye.Ne yapsam bilemedim..

kızlar preseed le ilgili fikriniz nedir

ben bir ara epey okumuştum onu kullanıp hamile kalanları ama sonrasında çok düşükle karşılaşılmış

siz ne düşünüyorsunuz

günaydın gülbebiş..
geçmiş olsun cnm..nanenin düşürdüğünü bilmiyordum da maydanozın düşüklere neden olduğunu biliyorum ben..
o zaman ıhlamur kaynatıp içsen içinede bol limon

günaydın gülbebiş..
geçmiş olsun cnm..nanenin düşürdüğünü bilmiyordum da maydanozın düşüklere neden olduğunu biliyorum ben..
o zaman ıhlamur kaynatıp içsen içinede bol limon
juli kuzum hiç aklıma gelmedi beynim durmuş evdede vardı ıhlamur aklım başımdan gitti hasta oluncaa Teşekkür ederim canım benim bu arada avatarını değiştirmişsin hayırlı olsn...

ben bir ara epey okumuştum onu kullanıp hamile kalanları ama sonrasında çok düşükle karşılaşılmış

siz ne düşünüyorsunuz

Neden düşük oluştuğunu bilmiyorum amaa spermlerin çoğunu(sağlıklı sağlıksız) rahime zarar görmeden ulaştırıyormuş sağlıksız spermlerden oluşan bebek düşermiş belkide ondandır...Bende kullanıyorum Nasrettin hocanın işi gibi ya tutarsaa

juli kuzum hiç aklıma gelmedi beynim durmuş evdede vardı ıhlamur aklım başımdan gitti hasta oluncaa Teşekkür ederim canım benim bu arada avatarını değiştirmişsin hayırlı olsn...

sağol kuzum..azıcık gülümseyeyim hayata dedim..
içte hemencecik iyi ol..ilaç içmede..bende geçen hafta griptim ancak kalkabildim..eve antibakteriyel sabun aldım..eşim gelince hemen yıkatıyorum ellerini..
bnmde normalde batıma 1 hafta var çoktan memişlerimizn ağrıması lazım ama hala ağrı yok..yoksa gecikecekmi bnm kırmızılar bu ay:26:

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza..bende bi bebişim olsun istiyorum allah hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inş.

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza..bende bi bebişim olsun istiyorum allah hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inş.

hoşgeldin cnm...

Allah hepimize nasib etsin inşallah..

sen kaç yıllık evlisin?

ne zamandır bebek istiyorsun??:26:

bende sağlıklı, sağlıksız bütün spermleri rahme ulaştırıyordur diye düşünüyordum ama sonradan şu aklıma geldi:
sağlıksız spermin dölleme yeteneği var mıdır ki?

üffff neyse
kullanan arkadaşların kafasını karıştırmak değil asla niyetim

Allah inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder sana da canım. hiç aklını bulandırma lütfen

hoşgeldin cnm...

Allah hepimize nasib etsin inşallah..

sen kaç yıllık evlisin?

ne zamandır bebek istiyorsun??:26:

h.buldm 1yıl 2 aylık evliyim 6 ay önce 9 haftalıkken kürtaj oldm bebeğimin kalbi atmadı.kürtajdan iki ay sonra tekrar denemeye basladık ama bu seferde olmadı 4 ay.doktora gttim pko ve hormon bozkluğu var dedi.ilaç kullandım yine düzelmemiş.bugün yine gtcm doktora bakalım ne dicek...

iyi yapmışsın canım yakışmış gülümsemekEşim 2 günde bir geldiği için problem yok benim.Batasıca batın gelmez inşallah yerini bebişe bırakır belki az kalmış seninde aramızda 3 gün var hadi hayırlısı hakkımızda.

çok geçmiş olsun cnm...
doktora başlama iyi olmuş..hayırlısıyla gelir bebeğin inşallahh..
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

inşallah müjdeli haberi veririz bu ay gülbebişim..

salı günü üroloğa gidiyoruz bizde eşimin tahlili tekrarlanacak..düzelmediyse tüp cnm bakalım hayırlısı hepimiz için inşallahhh

amin canım allah dualrını kabul etsin inşallah...
kızlarrrrrrrrrrrsabah kalktım dolandım evde biraz ovulasyon yaptım sonra bata 2 gün var bugün 30.gün nasıl sizce????Eki Görüntüle 330397 Eki Görüntüle 330398
canım inşallah gebelik testinde de görürsün çift çizgiyi
geçmişl olsun canım tam da okullar tatil olucak zaman denk gelmiş :18::18:
ama annesi iyi bakıp onu iyi eder karnesi nasıl kızının

siz ne düşünüyorsunuz
canım burda kullanan 5-6 arkadaş var hatta biri şuanda hamile...

cnm nasılsın????

canım inşallah gelmez kırmızıların diye dua ediyorum ben
bugün cuma olduğu için yoğunuz biraz
ama iyiyim çok şükür ben sen nasılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…