canım inşallah gelmez kırmızıların diye dua ediyorum ben
bugün cuma olduğu için yoğunuz biraz
ama iyiyim çok şükür ben sen nasılsınnnn
amin canım allah dualrını kabul etsin inşallah...
canım inşallah gebelik testinde de görürsün çift çizgiyi
geçmişl olsun canım tam da okullar tatil olucak zaman denk gelmiş :18::18:
ama annesi iyi bakıp onu iyi eder karnesi nasıl kızının
canım burda kullanan 5-6 arkadaş var hatta biri şuanda hamile...
amin canım allah dualrını kabul etsin inşallah...
canım inşallah gebelik testinde de görürsün çift çizgiyi
geçmişl olsun canım tam da okullar tatil olucak zaman denk gelmiş :18::18:
ama annesi iyi bakıp onu iyi eder karnesi nasıl kızının
canım burda kullanan 5-6 arkadaş var hatta biri şuanda hamile...
arkadaşlar bende estradiol hormonu yüksek çıkıyo. nasıl düşürebilirim bilgisi olan varmı
mulbery canımm benim bildiğimde sağlıksız spermden sağlıksız bebek oluşur ve doğal olarak düşer.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...bende sağlıklı, sağlıksız bütün spermleri rahme ulaştırıyordur diye düşünüyordum ama sonradan şu aklıma geldi:
sağlıksız spermin dölleme yeteneği var mıdır ki?
üffff neyse
kullanan arkadaşların kafasını karıştırmak değil asla niyetim
Allah inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder sana da canım. hiç aklını bulandırma lütfen
inşallah juliiiimmmmm tahliliniz güzel çıkar inş. Bizimde olmazsa ard arda aşılama sonrada tüpe gideceğiz herhalde bakalım öyle düşüncelerimiz var .Hakkımızda hayırlısıııinşallah müjdeli haberi veririz bu ay gülbebişim..
salı günü üroloğa gidiyoruz bizde eşimin tahlili tekrarlanacak..düzelmediyse tüp cnm bakalım hayırlısı hepimiz için inşallahhh
cnm burada çoğu arkadaşımız hayıt hapını kullandı..hormonları ve adetlerini düzenlemek için..bende kullandım hatta..doğal bir hap eczanede satılıyor..
bir araştır istersen cnm o hapı
cnm burada çoğu arkadaşımız hayıt hapını kullandı..hormonları ve adetlerini düzenlemek için..bende kullandım hatta..doğal bir hap eczanede satılıyor..
Kizzz meg gulbebek ve senin mimirtalarda hunisiynen olusuyo artik :))) ne gamsizsin sennnn bata 2 var kana git yada gebelik testi yap ne duruyon ben catlardim simdiye kadar
HİLALLL
O ne güzel kızarmış öylee hadi inşallahhhh kuzumm güzel haberler ver bizeeee
mulbery canımm benim bildiğimde sağlıksız spermden sağlıksız bebek oluşur ve doğal olarak düşer.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
inşallah juliiiimmmmm tahliliniz güzel çıkar inş. Bizimde olmazsa ard arda aşılama sonrada tüpe gideceğiz herhalde bakalım öyle düşüncelerimiz var .Hakkımızda hayırlısııı
yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben
ay cnm sorma yyaaa bende gidip gelim ona bakiyorum:26:inş.güzel haber veririm sizlere
HİLALLL
inşallah juliiiimmmmm tahliliniz güzel çıkar inş. Bizimde olmazsa ard arda aşılama sonrada tüpe gideceğiz herhalde bakalım öyle düşüncelerimiz var .Hakkımızda hayırlısııı
Bende kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2 ayda mesela benim hayatta 28.gün adetim gelmezdi ne hikmetse geçen ay hem kendi kendine yumurtam oluştu hemde 28.gün adet oldum.Bu ayda yumurtlama oldu ve adete 5 gün kala ya 2.kez yumurtladım yada hamileyim
hayırlısı bebikim..bakalım zaman bize neler getirecek??
hayırlısıyla yavrularımız bize gelsinlerde..
ben sadece 1 ay kullandım cnm yaa..sonrada bıraktım
neden bıraktın kuzuumm işe yaramadımı? ben ovülasyon gününe kadar yaklaşık 13 gün kullanıp bırakmama rağmen işe yaradı bende..
34 günde olduğun ay ovulasyon tarihi ne zaman denk geliodu benim 34 te bir oluyorda..cnm bnm hormonlara normal dedi doktor zaten bende dedim boşa niye kullanayım..ayda bir adette oluyorum..taş çatlasın 34. Gül olurum..belki bir ihtimal dedim..
Sonra eşimin morfolojisi düşük çıkınca bende bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?