Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım inşallah gelmez kırmızıların diye dua ediyorum ben
bugün cuma olduğu için yoğunuz biraz
ama iyiyim çok şükür ben sen nasılsınnnn

inşallah hülyacım gelmezler ama umudum yok biliyorsun...
bende iyiyim cnm bnm evi toparlıyorum bir yandanda..biraz boynum rahatsız sürekli tutuluyor

aminnnnnnn cnm cümlemiz inş.

sorma hülyam valla akşamdan beri çok canım sıkıldı ya bir an önce iyileşir inşallah nazlı bir kız büyütüyorum yemek yerken mız mız mız yemek istemiyor nane limon çayı yaptım içmiyor nerdeyse sabaha kadar ışık yanık kaldı sürekli kontrok etmek için
kızımın karneside iyi canım bu yıl çok önemli değilde asıl maraton önümüzdeki yıl inşallah işte o karneler kötü gelirse üzülürüm
sen nasılsın hülyamm

arkadaşlar bende estradiol hormonu yüksek çıkıyo. nasıl düşürebilirim bilgisi olan varmı

arkadaşlar bende estradiol hormonu yüksek çıkıyo. nasıl düşürebilirim bilgisi olan varmı

cnm burada çoğu arkadaşımız hayıt hapını kullandı..hormonları ve adetlerini düzenlemek için..bende kullandım hatta..doğal bir hap eczanede satılıyor..
bir araştır istersen cnm o hapı

HİLALLL
O ne güzel kızarmış öylee hadi inşallahhhh kuzumm güzel haberler ver bizeeee

mulbery canımm benim bildiğimde sağlıksız spermden sağlıksız bebek oluşur ve doğal olarak düşer.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
inşallah müjdeli haberi veririz bu ay gülbebişim..

salı günü üroloğa gidiyoruz bizde eşimin tahlili tekrarlanacak..düzelmediyse tüp cnm bakalım hayırlısı hepimiz için inşallahhh
inşallah juliiiimmmmm tahliliniz güzel çıkar inş. Bizimde olmazsa ard arda aşılama sonrada tüpe gideceğiz herhalde bakalım öyle düşüncelerimiz var .Hakkımızda hayırlısııı

cnm burada çoğu arkadaşımız hayıt hapını kullandı..hormonları ve adetlerini düzenlemek için..bende kullandım hatta..doğal bir hap eczanede satılıyor..

Bende kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2 ayda mesela benim hayatta 28.gün adetim gelmezdi ne hikmetse geçen ay hem kendi kendine yumurtam oluştu hemde 28.gün adet oldum.Bu ayda yumurtlama oldu ve adete 5 gün kala ya 2.kez yumurtladım yada hamileyim

ne kadar zaman kullandınız.yararını gördünüz mü..?

ne kadar zaman kullandınız.yararını gördünüz mü..?

yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben

ay cnm sorma yyaaa bende gidip gelim ona bakiyorum:26:inş.güzel haber veririm sizlere

Densizzzz 3. doğursun bişey dediğimiz yokta niyee olmayan birinin yüzüne böyle konuşabilir kii valla hiç lafını esirgeme keyfim canım ne zaman isterse o zaman giderim herhalde de Yani tersle yoksa onun ardı arkası kesilmiyor malesef...

hayırlısı bebikim..bakalım zaman bize neler getirecek??
hayırlısıyla yavrularımız bize gelsinlerde..

ben sadece 1 ay kullandım cnm yaa..sonrada bıraktım

hayırlısı bebikim..bakalım zaman bize neler getirecek??
hayırlısıyla yavrularımız bize gelsinlerde..

ben sadece 1 ay kullandım cnm yaa..sonrada bıraktım

neden bıraktın kuzuumm işe yaramadımı? ben ovülasyon gününe kadar yaklaşık 13 gün kullanıp bırakmama rağmen işe yaradı bende..

neden bıraktın kuzuumm işe yaramadımı? ben ovülasyon gününe kadar yaklaşık 13 gün kullanıp bırakmama rağmen işe yaradı bende..

cnm bnm hormonlara normal dedi doktor zaten bende dedim boşa niye kullanayım..ayda bir adette oluyorum..taş çatlasın 34. gül olurum..belki bir ihtimal dedim..

sonra eşimin morfolojisi düşük çıkınca bende bıraktım..

kızlar tvde kadın doğumcu var hamilelikte 4 aydan sonra organik boyayla saç boyanabilir diyo paylaşayım dedim

34 günde olduğun ay ovulasyon tarihi ne zaman denk geliodu benim 34 te bir oluyorda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…