dün okudunuzmu bilmiorum. Belki hatırlayanınız vardır. Ben bebek için bu ay yakı yapıştırmıştım belime, sizde bir deneyin isterseniz. Adet bitti banyomu yaptım yakıyı takıp 2 gün çıkartmamıştım. Belki sizdede faydası olur
Şimdi bu bebe sadece hayıt bbesi olmuyor yakı bebside oluyor dimi:26:
cnm 1.çizgiyle aynı koyulukta bata 2 gün var ama hiç belirtim yok
Bende kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2 ayda mesela benim hayatta 28.gün adetim gelmezdi ne hikmetse geçen ay hem kendi kendine yumurtam oluştu hemde 28.gün adet oldum.Bu ayda yumurtlama oldu ve adete 5 gün kala ya 2.kez yumurtladım yada hamileyim
dün okudunuzmu bilmiorum. Belki hatırlayanınız vardır. Ben bebek için bu ay yakı yapıştırmıştım belime, sizde bir deneyin isterseniz. Adet bitti banyomu yaptım yakıyı takıp 2 gün çıkartmamıştım. Belki sizdede faydası olur
gülbebek gebelik testi neden yapmıyorsun canım
inşallah hamilesindir canım.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Amin
puffy dün ben okudum. ama bugün benim battan sonra 13. günüm
artık bir faydası olmaz sanırım
inşallah gebişimdir gerek kalmaz da
eğer hastalanırsam bir dahaki ay denemeyi düşünüyorum
canım sen preseed kullanmış mıydın
bende yapmıştım bir ara işe yaramadıı o zaman .Yakıyla çok hamiş kalan varr denemek lazım tekrar ama bu sefer hayıtla birlikte tabi...dün okudunuzmu bilmiorum. Belki hatırlayanınız vardır. Ben bebek için bu ay yakı yapıştırmıştım belime, sizde bir deneyin isterseniz. Adet bitti banyomu yaptım yakıyı takıp 2 gün çıkartmamıştım. Belki sizdede faydası olur
Oyyy oyyy demekk bebik zorladı seniii amaa olsun be kuzumm değerrr bir kaç ay sonraa koklaya koklayaa ısıra ısıraa acısını çıkartırsın inşallah...evet burda heryer buz duygu bu hafta cok zor gıttım geldım okula aklım cıktı düşcem dıye
benımde 1 aydır annemler burdaydı yarın gıdıyorlar
alışmıştım
evet canım ben bu 3 ayı cok zor gecırdım
sürekli kusarak yatarak diyebılırım
bır ınsanın mıdesı kesıntısız nasıl bulanabılır sınır ettı sıpa benı
bırde annemler burdaydı cok gıremıyordum
ama hamılelerı takıp ettım
4-5 gundur bulantılar bayagı azaldı dunya varmıs dıyorum
susuumm beninnnnn nickini sevdimm dur alıştırayım kendimi susuuuummm Susuumm SUSUUUguzelll demi nickimmm susu :)))))) sulu gözüm ya ondan koydmmbnm datlu gülümeeee
haydii hilalll haydiiii hilal haydiii test zamanı test zamanıııı şimdiiiiiiiiiiii
iki gun mu varr pazara mıcnm sabahta konuştuk kızlarla ben batı bekliyim diyorum nasıl olsa 2 gün var çünkü daha önce aynı şey başıma gelmişti
susuuuu hehehehee evt bnm de hoşma gtti ferdann dedgi gibi arada değşklk iidir ozel şeyler paylaşıoz burda adım meslegm yaşadgm yer ortada olunca guvende hssetmıodm kendimi ....bende yapmıştım bir ara işe yaramadıı o zaman .Yakıyla çok hamiş kalan varr denemek lazım tekrar ama bu sefer hayıtla birlikte tabi...
Oyyy oyyy demekk bebik zorladı seniii amaa olsun be kuzumm değerrr bir kaç ay sonraa koklaya koklayaa ısıra ısıraa acısını çıkartırsın inşallah...
susuumm beninnnnn nickini sevdimm dur alıştırayım kendimi susuuuummm Susuumm SUSUUU
geçmiş olsun canım.inşallah hülyacım gelmezler ama umudum yok biliyorsun...
bende iyiyim cnm bnm evi toparlıyorum bir yandanda..biraz boynum rahatsız sürekli tutuluyor
ay canım benim ya kıyamam ben ona.sorma hülyam valla akşamdan beri çok canım sıkıldı ya bir an önce iyileşir inşallah nazlı bir kız büyütüyorum yemek yerken mız mız mız yemek istemiyor nane limon çayı yaptım içmiyor nerdeyse sabaha kadar ışık yanık kaldı sürekli kontrok etmek için
kızımın karneside iyi canım bu yıl çok önemli değilde asıl maraton önümüzdeki yıl inşallah işte o karneler kötü gelirse üzülürüm
sen nasılsın hülyamm
oyumu hamile olmandan yana kullanıyorum canımmmmmBende kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2 ayda mesela benim hayatta 28.gün adetim gelmezdi ne hikmetse geçen ay hem kendi kendine yumurtam oluştu hemde 28.gün adet oldum.Bu ayda yumurtlama oldu ve adete 5 gün kala ya 2.kez yumurtladım yada hamileyim
kızlarrr ben sizin duygunuzunm haaa yabancı deglmmmmmm suesue yeni nickkk
hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...ama ben sana yine duygum derimmmkızlarrr annmlere gtcmm iki gun yokm pazar gelcm amaaaaa sizi ozlucemmm cnlarmm bnmmmm
geçmiş olsun canım.
bende yarını belkiyorum temizlik için o kadar çok iş varki yapmam gereken ama yumurtlama günü bittikten sonra dikkat ediyorum bu ay ilk defa normalde hiç umursamazdım koltukları bile tek başıma çekip itiyordum ama bu ay içimden dikkat etmek galdi hayırlara çıkar inşallah:26::26::26:
sen de çok umutsuz olma canım allahın mucizesi bitmez seni de bulur inşallah o micizelerden biri
ay canım benim ya kıyamam ben ona.
inşallah hemencecik iyileşir canım çokçuklar ve kocalar hastayken çok mızmız oluyorlargerçi ben de hasta olunca çok mızmız olurum eşim öyle diyo..
ben bana dokunmasın istiyorum hastayken oda inadına gelip benimle oyun oynar sırnaşır sinir oluyorum bende
oyumu hamile olmandan yana kullanıyorum canımmmmm
hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...ama ben sana yine duygum derimmmçabuk gel tamam mı ben özlerim seni
inşallah döndüğünde bir sürü güzel haberlerle karşılaşırsın onlardan biri de ben olmayı diliyorummmmm
evet ben hatırlıyorum canım da bir şey sorucam yakıyı yapıştırdın ya halvetten sonra banyo yapınca çıkmadı mı
yani ben o günlerde 2 kere banyo yaptığım için benim belimde durmaz o herhalde....
DUYGUMMM inşallahh güzel haberleri alırız amaa benim günüme 5günvar eğer kırmızı çıkarsa pazartesi gider test yaptırırım baktım silikleşmeye başladıı bidahaki aya umutla yola devam ederim artıkhülyaaa benm duyguyummm beni tanı emiiii
hilallll vee gülbebekkkk ben pazara kadar yokum gelnce ii hberlerinizi alırımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mulbery varsada testte çıkmaz erken gebelik testide yok elimde o yüzden mecburen bekleyeceğimgülbebek gebelik testi neden yapmıyorsun canım
inşallah hamilesindir canım.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Amin
puffy dün ben okudum. ama bugün benim battan sonra 13. günüm
artık bir faydası olmaz sanırım
inşallah gebişimdir gerek kalmaz da
eğer hastalanırsam bir dahaki ay denemeyi düşünüyorum
canım sen preseed kullanmış mıydın
pufymm olmazsa bende bidahaki aya öyle denerimgülbebikim ben hayıtla beraber kullandım bu ay
puffy
13 gündeyim artık işe yaramaz di mi
bir de banyo yapınca çıkmıyor mu o bant belinden
pufymm olmazsa bende bidahaki aya öyle denerim
DUYGUMMM inşallahh güzel haberleri alırız amaa benim günüme 5günvar eğer kırmızı çıkarsa pazartesi gider test yaptırırım baktım silikleşmeye başladıı bidahaki aya umutla yola devam ederim artık
mulbery varsada testte çıkmaz erken gebelik testide yok elimde o yüzden mecburen bekleyeceğim
DUYGUMMM inşallahh güzel haberleri alırız amaa benim günüme 5günvar eğer kırmızı çıkarsa pazartesi gider test yaptırırım baktım silikleşmeye başladıı bidahaki aya umutla yola devam ederim artık
mulbery varsada testte çıkmaz erken gebelik testide yok elimde o yüzden mecburen bekleyeceğim
aaaaaaa senn de mi az kaldı bataaaageçmiş olsun canım.
bende yarını belkiyorum temizlik için o kadar çok iş varki yapmam gereken ama yumurtlama günü bittikten sonra dikkat ediyorum bu ay ilk defa normalde hiç umursamazdım koltukları bile tek başıma çekip itiyordum ama bu ay içimden dikkat etmek galdi hayırlara çıkar inşallah:26::26::26:
sen de çok umutsuz olma canım allahın mucizesi bitmez seni de bulur inşallah o micizelerden biri
ay canım benim ya kıyamam ben ona.
inşallah hemencecik iyileşir canım çokçuklar ve kocalar hastayken çok mızmız oluyorlargerçi ben de hasta olunca çok mızmız olurum eşim öyle diyo..
ben bana dokunmasın istiyorum hastayken oda inadına gelip benimle oyun oynar sırnaşır sinir oluyorum bende
oyumu hamile olmandan yana kullanıyorum canımmmmm
hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...ama ben sana yine duygum derimmmçabuk gel tamam mı ben özlerim seni
inşallah döndüğünde bir sürü güzel haberlerle karşılaşırsın onlardan biri de ben olmayı diliyorummmmm
evet ben hatırlıyorum canım da bir şey sorucam yakıyı yapıştırdın ya halvetten sonra banyo yapınca çıkmadı mı
yani ben o günlerde 2 kere banyo yaptığım için benim belimde durmaz o herhalde....
canım adet bitimi tak. Abdest alıp tak 2 gün kalsın sonra ilişki olsun, peşinden çıkart :26:
Hıhhhh ben böyle birini tanımıyorummmmmhoşgeldin duıygummmmmm
raftan indirip mideye gönder sen onlarııı
geçmiş olsun canım.
bi dene kuzum. Bişey kaybetmeyiz. Ben unutmuşum dün akşam geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?