Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de yapştrmştm ama bende işe yaramadı ama var yakım yne yaparm bakalm

gülbebek gebelik testi neden yapmıyorsun canım
inşallah hamilesindir canım.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Amin

puffy dün ben okudum. ama bugün benim battan sonra 13. günüm
artık bir faydası olmaz sanırım
inşallah gebişimdir gerek kalmaz da
eğer hastalanırsam bir dahaki ay denemeyi düşünüyorum

canım sen preseed kullanmış mıydın

hülyaaa benm duyguyummm beni tanı emiiii
hilallll vee gülbebekkkk ben pazara kadar yokum gelnce ii hberlerinizi alırımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

yok canım. Çok istemiştim ama eşim zaten tedavi oluyoruz diyip almamıştı.

bende yapmıştım bir ara işe yaramadıı o zaman .Yakıyla çok hamiş kalan varr denemek lazım tekrar ama bu sefer hayıtla birlikte tabi...
Oyyy oyyy demekk bebik zorladı seniii amaa olsun be kuzumm değerrr bir kaç ay sonraa koklaya koklayaa ısıra ısıraa acısını çıkartırsın inşallah...
guzelll demi nickimmm susu :)))))) sulu gözüm ya ondan koydmm bnm datlu gülümeeee
susuumm beninnnnn nickini sevdimm dur alıştırayım kendimi susuuuummm Susuumm SUSUUU

cnm sabahta konuştuk kızlarla ben batı bekliyim diyorum nasıl olsa 2 gün var çünkü daha önce aynı şey başıma gelmişti
iki gun mu varr pazara mı yaaa ben bi yere gdnce burda bi hamiş hberi oluo mutlaaaa hadi inşş sana yetşrmmm brlktee sıcagı sıcagına sevnrzzzz
susuuuu hehehehee evt bnm de hoşma gtti ferdann dedgi gibi arada değşklk iidir ozel şeyler paylaşıoz burda adım meslegm yaşadgm yer ortada olunca guvende hssetmıodm kendimi ....

Son düzenleme:
inşallah hülyacım gelmezler ama umudum yok biliyorsun...
bende iyiyim cnm bnm evi toparlıyorum bir yandanda..biraz boynum rahatsız sürekli tutuluyor
geçmiş olsun canım.
bende yarını belkiyorum temizlik için o kadar çok iş varki yapmam gereken ama yumurtlama günü bittikten sonra dikkat ediyorum bu ay ilk defa normalde hiç umursamazdım koltukları bile tek başıma çekip itiyordum ama bu ay içimden dikkat etmek galdi hayırlara çıkar inşallah:26::26::26:
sen de çok umutsuz olma canım allahın mucizesi bitmez seni de bulur inşallah o micizelerden biri
ay canım benim ya kıyamam ben ona.
inşallah hemencecik iyileşir canım çokçuklar ve kocalar hastayken çok mızmız oluyorlargerçi ben de hasta olunca çok mızmız olurum eşim öyle diyo..
ben bana dokunmasın istiyorum hastayken oda inadına gelip benimle oyun oynar sırnaşır sinir oluyorum bende

oyumu hamile olmandan yana kullanıyorum canımmmmm
kızlarrr ben sizin duygunuzunm haaa yabancı deglmmmmmm suesue yeni nickkk

kızlarrr annmlere gtcmm iki gun yokm pazar gelcm amaaaaa sizi ozlucemmm cnlarmm bnmmmm
hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...ama ben sana yine duygum derimmmçabuk gel tamam mı ben özlerim seni
inşallah döndüğünde bir sürü güzel haberlerle karşılaşırsın onlardan biri de ben olmayı diliyorummmmm

evet ben hatırlıyorum canım da bir şey sorucam yakıyı yapıştırdın ya halvetten sonra banyo yapınca çıkmadı mı
yani ben o günlerde 2 kere banyo yaptığım için benim belimde durmaz o herhalde....

bittiği gün olmadı zaten ilişki banyomu yapıp yapıştırdım. Ertesi gün akşam oldu sanırım banyodan önce çıkardım. Sakın banyoya yakıyla girme yanarsın.

hülyaaa benm duyguyummm beni tanı emiiii
hilallll vee gülbebekkkk ben pazara kadar yokum gelnce ii hberlerinizi alırımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
DUYGUMMM inşallahh güzel haberleri alırız amaa benim günüme 5günvar eğer kırmızı çıkarsa pazartesi gider test yaptırırım baktım silikleşmeye başladıı bidahaki aya umutla yola devam ederim artık
mulbery varsada testte çıkmaz erken gebelik testide yok elimde o yüzden mecburen bekleyeceğim
gülbebikim ben hayıtla beraber kullandım bu ay
pufymm olmazsa bende bidahaki aya öyle denerim

tmm cnm çalşmalra dvm o zaman yumrtlamaysa şimdi tutar belkii ama inşşşşşşşşşşşşşşşşş hamişliktirrrrrrrrrrrrrr

aaaaaaa senn de mi az kaldı bataaaa inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşsiz deyn yine cnm hiç sorun degl duygum demenize bayılıormm yaa normalde de bnm butun candan öte arkdaslarm bana duygum derrrrr

Hıhhhh ben böyle birini tanımıyorummmmm hoşgeldin duıygummmmmm

raftan indirip mideye gönder sen onlarııı

artık geçti bebikim..bata 1 hafta var..ve normalde belirtilerim 10 gün önce başlardı kuzum ama hala bişi yok..

sağol cnm bnm..
sende çok yüklenme kendine..dediğin gibi mucize bu..olur mu olur..dikkatli olmamız lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…