Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kızlar,ben neti açtım sağı solu bi didikledim ama afyonum patlamamıştı yazmadım kimseye.Yosam ben seni gördüm megim

görmez miyim megimmmmm ben sen hiç..
iyiyim cnm çok şükür eşim geç geliyo annemdeyim

miyabaaa

hiç denk gelemedik seninle benim kısa tatil sebebiyle..
ama yazdıklarını okuyorum hep canım lukim..
moraller yerinde çok şükür :92:

bizde hummalı halvet devam ediyo..
ama canım çıktı valla bu ay benim ya

aynen canım sen gece kuşu ben gündüz:))) evet canım şu testten sonra çok daha iyi moralim falan rabbim bir an önce versin inş..annemdeyim misafir geldi gelirim gene görüşürüz cnmm

Son düzenleme:
aynen canım sen gece kuşu ben gündüz:))) evet canım şu testten sonra çok daha iyi moralim falan rabbim bir an önce versin inş..annemdeyim misafir geldi gelirim gene görüşürüz cnmm

tamam lukim görüşürüzzz

iyi ol heppp

Şükürler olsunn ben az önce tartıldım 56 dan 53 düşmüşüm yawww,diyorum ama bi hafiflik var üstümde diye

benim de boş gebelikti senin ki daha zormuş canım düşük çok zor inş hamilesindirben 40 gün oldu hala hasta olmadım düşükten sonra ne zaman adet oluyorsun bir bilgin var mı

ben tekrar bir ay sonra adet olmuştum ama dediğim gibi benim adet zaten düzensiz galiba bu yüzden hamile kalamıyorum haa bazende kist oluşuyo bende geçen ay soğan kürünü uyguladım o yüzden birazdaha umutluyum bilmiyorum şu an sadece kasıklarım ağrıyo her yeni değişiklikte bir umut arar oldum işte allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli bebekler verin innnnşaaaaaalllaaahhhaminn.

Şükürler olsunn ben az önce tartıldım 56 dan 53 düşmüşüm yawww,diyorum ama bi hafiflik var üstümde diye

darısı başıma o vakit :97:

bu kadar yüzmeye,bu kadar halvete incelme yok bende ya

darısı başıma o vakit :97:

bu kadar yüzmeye,bu kadar halvete incelme yok bende ya

Folik asit kilo aldırıyo demişlerdi ben bi korkmuştum ama hiç öyle değil yada ben herkes tatilde olduğu için yalnızım apartmanda bi tek ben varım tekkeyi bekliyorumkendi başıma yemek yemekten nefret ederim sıkıntıdan verdim galiba ama iyi olmuş.Yalnızım dostlarım yalnızım anamı özledim

kıyamamm

folic plus kullanıyorum ben bu ay başladım ama günde 3 tane diyo ben 1 içiyorum..
kilo alıdırmasının sebebi,bazı bünyelerde iştah açması..
B vitamininin güzelliği işte..

kıyamamm

folic plus kullanıyorum ben bu ay başladım ama günde 3 tane diyo ben 1 içiyorum..
kilo alıdırmasının sebebi,bazı bünyelerde iştah açması..
B vitamininin güzelliği işte..

Folbiol vermişti doktorum bana günde 1 tane içiliyo benim gibi üşengeçler için birebirBen B bitamini ile varil olmuştum bi aralar ama o katışıksız B vitaminiydi korkunçtum.Sanırım hamile kaldıktan sonra folic plus a başlıycam öle dediydi

ya günde 3 kere fazla yani..

akşam 6dan sora vitamin içilmez ki..
hadi 7 olsun..
vücut yavaşlıyo,dinlenmeye geçiyo.. sen gazı veriyosun vitaminle..
saat kurup erken mi kalkem vit içicem diye ya..

neyse ne.. folbiol alem öbür aya ben

Siteleri karıştırırken bi Dr. buldum İstanbulda yaşasam tereddütsüz ona giderdim.Güven veren bi ifadesi var ve oldukça bilgili eğitimi süper.Sitesini de çok açıklayıcı buldum.Burda söylemek olmaz heralde tatile yollamasın beni site sonra:))

yok söyleme

bana de bakem özelden :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…