susuuu bencede mantıklısını yapmışsın benimde adım yazıyordu bende değiştirmiştim benim başıma geleni anlatayım hani şu beğen butonu vardıya KKda neyse ben faceden Kadınlar kulübünü beğenmiştim KKda aralıkta temizleyelim bebek kakası diye bir topik vardı onu beğendim ve Facede Gülbebek KKda aralıkta temizleyelim bebek kakasını beğendi yazıyordu nickimde ortadaydı şok oldum ne yapacağımı şaşırdım hemen sildim ama 1 saat facede kalmıştı o yazı gören gördü anlayacağınnniki gun mu varr pazara mıyaaa ben bi yere gdnce burda bi hamiş hberi oluo mutlaaaa hadi inşş sana yetşrmmm brlktee sıcagı sıcagına sevnrzzzz
susuuuu hehehehee evt bnm de hoşma gtti ferdann dedgi gibi arada değşklk iidir ozel şeyler paylaşıoz burda adım meslegm yaşadgm yer ortada olunca guvende hssetmıodm kendimi ....
bittiği gün olmadı zaten ilişki banyomu yapıp yapıştırdım. Ertesi gün akşam oldu sanırım banyodan önce çıkardım. Sakın banyoya yakıyla girme yanarsın.
bi dene kuzum. Bişey kaybetmeyiz. Ben unutmuşum dün akşam geldi aklıma
Kızlar bu yakıyı nasıl yapıyorsunuz belinizi çekipmi yapıştırılıyo
Bende sonraki ay denemeuyi düşünüyorum bunu
Belim çok ağırıyor bebek olmasada belimin ağrısı geçer önce masaj filan yapılıyomu?
tmm cnm çalşmalra dvm o zaman yumrtlamaysa şimdi tutar belkii ama inşşşşşşşşşşşşşşşşş hamişliktirrrrrrrrrrrrrr
bende puffynin dediği gibi banyodan sonra yapıştırmayı düşünüyorum cnm
slm kızlarrr napıyorsunuzzz
Bende geçen hafta derse gittim orda bir bayan söyledi bunu 2 çocugu var ikisinede böyle hamile kalmış ama önce masaj
Yapılması gerekliymiş benim bu ay geçti artık ama haftaya yaptırmayı düşünüyorumm..
İnşallah hayırlısı olsunn canım..
Birde ben süt buharı yapıcam diğer ay birde tenktürüm var onu içicem
Bakalım ne olacak..
Belinizde ağrı varmı sizinde?
Kızlar bu yakıyı nasıl yapıyorsunuz belinizi çekipmi yapıştırılıyo
Belim çok ağırıyor bebek olmasada belimin ağrısı geçer önce masaj filan yapılıyomu?
:13: :128:
tamam canım mutlaka yapıcam bir dahaki ay
(inşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaalllahhh gerek kalmaz tabi ki)
akşam dedim eşime yakı al dedim birde öyle deneyelim bakalımsağol pufimm
HÜLYAM
pufymm denemeye gerek kalmaz inşallah ama olmazsa birdaha denerim.Dediğin gibi yakıyla kimse banyoya girmesin.Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez diyeceğim ama pişmiş tavuğa döndüğüm için tavuğunda başına gelirHamamda kireç yakısı yapıyorlarmış çocuğu olmayanlara bende yaptırayım dedim aradık taradık dedikleri eski kireçten bulamadık bende günümü kaçırmayayım diye normal yakıyı vurdum belimee.Neyse yakı 1 gün kaldıı belimde çıkardığımız günde kireç bulmuşlar hadi hamama gidelim bulmuşken onuda yaptırayım dedimm neyse beni taşa yatırdılar belime vurdular kireç yakısını ve belim bildiğiniz cayır cayır yandı su topladııı ama yok böyle bir acı mahfoldum resmennn 2 kez yakı yakılırmıııı hiççç bende bilmiyordummm iştee sırtım 2 haftaa yaraydı yüzden aklınızda bulunsun sıcak su yada 2 kez yakı üst üste sakın yapmayın
canım ben belimi falan çektirmemiştim. bilmiyorum hiç ama bununla ilgili konular var kkda bak istersenKızlar bu yakıyı nasıl yapıyorsunuz belinizi çekipmi yapıştırılıyo
bende puffynin dediği gibi banyodan sonra yapıştırmayı düşünüyorum cnm
İnşallah gerek kalmaz canım ama olursanda dene yani.
Denemekden bişey çıkmaz canım. Belkide vesile olur
Canım çok geçmiş olsun. Vallahi benide yine sizden biri uyarmıştı yoksa bende banyoya falan girerdim onla
canım ben belimi falan çektirmemiştim. bilmiyorum hiç ama bununla ilgili konular var kkda bak istersen
evet canım adet bitini abdest al yapıştır ertesi gün ilişki olsun yakıyı çıkar banyoya gir güzelim. İnşallah vesile olur
belim değilde cnm bnm boynum sorunlu hergün tutuluyor doktora gidicem..sinirlerle ilgili bir problem olabilir..
sizde sorun ne cnm? ne kadar evlisin??
banyodan sonra direk yapıştırmıştım ben ama gerçekten belimin ağrısı kalmamıştı....
JuULİETTA
O zaman inşallah gerek kalmaz bir yerde okumuştum ovülasyon testi yapan bir bayanın eşinin spermlerinde sorun varmış ve yinede herşeyi deniyordu neyse ovucanda üst üste kırmızılar çıkmış herkes hamişsin demiş ama inanmamışş eşine test al gelirken demiş eşide bizim çocuğumuz olmaz kendimizi kandırmayalım demiş neyse günü baya bir geçtikten sonra test yapıyorlar ve o bayan hamişmiş inanamamışlar o yüzden herşeye rağmenn yola devammm ümidimizi yitirmek yok umutlaa birlikte yola devam edeceğiz inşalah.Konuyla alakası yok belki ama bu hikayeyi anlatmak içimden geldi birden...
gülbebişim haklısın umut hep olmalı..ben halime şükrediyorum zaten cnm bnm..
Allahım tez vakitte bizede nasib etsin anne olmayı..
bu yakıyı adamcağızlara yapıştırsak ya kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?