Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende 2,5 yıllık evliyim cnm..eşimde sorunumuz var bizimde..
Alahım vesile eder inşallah cnmm hayırlısıyla..

hülyaaa benm duyguyummm beni tanı emiiii
hilallll vee gülbebekkkk ben pazara kadar yokum gelnce ii hberlerinizi alırımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
resmi ve tıckeri görünce tanıdım zaten hemen canımmmm
bittiği gün olmadı zaten ilişki banyomu yapıp yapıştırdım. Ertesi gün akşam oldu sanırım banyodan önce çıkardım. Sakın banyoya yakıyla girme yanarsın.

canım adet bitimi tak. Abdest alıp tak 2 gün kalsın sonra ilişki olsun, peşinden çıkart :26:
inşallah gerek kalmaz diyorum
ama eğer bu ay denersem yumurtlama zamanı yaparım daha iyi olur sanırım.yada hem adetten hemen sonra yaparım de de yumurtlama zamanında
ben de bu ay bardak çektirdim belime yumurtlama zamanında inşallah faydası olur...
evet canım gülbebekle batlarımız aynı bizim elibese de varinşallah hepimiz güzel jaberler veririzbizde onlardan biriyiz dimi senin gözünde benim çok hoşuma gidiyo sana duygummm demekkk
yok canım dikkat ediyorum zaten normal temizlik yapıcam yarın ağır bir işim yok yani.adet olursam baya bir temizlik yapmayı düşünüyorum kuran okutmak istiyorum evde bir kere allah nasip ederse eğer....
HÜLYAM
inşallahh dediğin gibi olurrr

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm

belkide cnm bnm..inşallah olur hayırlısıyla..
ama benm yumurtlama çatlama 15 ve 18 arası oluyor puffyim..
ben adet bitimi yapıştırıp çıkarırsam etkisi olur mu ki cnm??

canım hiç bilmiyorum ama adet bitimi yapıştırıyo herkes ben öyle duymuştum öyle yapıştırdım. Sende topiklerde bak istersen yakı ile hamile kalmak yaz google a kk çıkıyor hemen

adet bbaşladığının 5.günü oluşmuş oluyor o zaman bu bebek. Demekki adetten sonra ilk ilişkide olmuş. Çünkü benim 2 gün yada 3 gün sürüyor

kızlar merhaba,
2 ay bu topikin sıkı takipçisi idim.
sonrasında bazı nedenlerden gelemedim. belki bazılarınız beni hatırlar.

size müjdeli haberle döndüm.
bat 14 ocak diyordum. o beklediğim gün benim için 'beklenmeyen' oldu.
hiçbir belirti yokken hamiş olduğumu öğrendim.
darısı hepinizin başına inşallah

çooooooooook tebrik ediyorum cnm allah sağlık sıhhat versin size

Slm canım nasılsın?
Peri bu imzayı nasi yaptın yaa ?
Bende yaptım ama bak ne çıktı
Peri Meri sende 2008 demi evlendin 7 aymı sende?
Bende 7 ayda 2008 de avlendim..Temmuzda yani..

bende ağustosun 10unda evlendim aramızda 2 hafta felan var tatlımmm
iyiyim canım yaa nolsun akşama misafirim var hem buraya bakmaya çalışıyom hemide akşama hazırlık yapmaya çalışıyommm
imzayı yaptığın yerde resim eklemeye tıkladım url adresini kopyalayıp yapıştırdım oldu vallaa DD

a.s . iyiz allaha şükür cnm sen nasılsın.

teşekkür ederim canımmm

hoşbuldukk canımmm...

hadi maşallah tatlım allah kucağına almayı nasip etsin,bende de pek belirti yoktu tatlım benide bat 13 ocaktı ama gelmedi .allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun cnm..sağlıkla kucağına al inşallah..
anlat o zaman ne kadrlık evlisin?
ne zamandır düşünüyordun bebeişi?
ve ne uyguladın??

ay ay tebrik ediyorum canım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.. Darısı isteeyen herkese nasip olsun inşallah bugun cuma dualarmız kabul olur Allah büyüktür

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş tatlımmmm

kızlar 79.5 oldummmm gunde gunde erıom yaa vallaa ben hiç boyle cabuk klo veremezdmm btki çayı çok işe yaradı odemler gdıo vallaaa tabii meziyet almamakk inşş onu da başarırımm verdktenn sonraaabi hamşlkte gelsn klolar artık o zaman da az çok dkkat etcm yneee

Son düzenleme:

çok guzel bi hikayemişş gülümm darısı bizim başmzaa inşşşşşş

[/COLOR]
süpermişşşş özellikle tavuk kocasını öpüyorya ona bayıldım
Didoşşş canımmm hadi hayırlı olsunnn kuzummm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

DUYGUMMM sende bizim bitanemizsinnn iyikii burdasın iyki tanışmışız bir bakmışsın birgün kahveni içmeye gelmişimmm

Bu arada telefondan ingilizce kursu variliyormuş konuşarak öğren diye onları aradım beni aradılar saat 16.00 da Amerikalı eğitmen beni arayacakmış 3-5dk lık teste tabi tutulucam denemesi bedavaymış bende bir deneyeyim istedim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…