Canım ben 3.5 yıllık evliyim sorun sorun yok
Tüp bebekte denedim ben ama olmadı
Şimdi birde bunları yapıcam ek olarak
Aklımdaydı bu uzun zamandır birde troit lerime baktırıcamm ondada bir problem varsa hamile kalmayı engelliyormuş..
Benim uzun zamandır belim ağırıyor yürüyünce daha fazla bunu bir yaptırıyım bakalım nasıl etkisi olucak
Ben bilen birine yaptırmak istiyorum ama.
resmi ve tıckeri görünce tanıdım zaten hemen canımmmmhülyaaa benm duyguyummm beni tanı emiiii
hilallll vee gülbebekkkk ben pazara kadar yokum gelnce ii hberlerinizi alırımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bittiği gün olmadı zaten ilişki banyomu yapıp yapıştırdım. Ertesi gün akşam oldu sanırım banyodan önce çıkardım. Sakın banyoya yakıyla girme yanarsın.
inşallah gerek kalmaz diyorumcanım adet bitimi tak. Abdest alıp tak 2 gün kalsın sonra ilişki olsun, peşinden çıkart :26:
evet canım gülbebekle batlarımız aynı bizim elibese de varaaaaaaa senn de mi az kaldı bataaaainşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş siz deyn yine cnm hiç sorun degl duygum demenize bayılıormm yaa normalde de bnm butun candan öte arkdaslarm bana duygum derrrrr
yok canım dikkat ediyorum zaten normal temizlik yapıcam yarın ağır bir işim yok yani.adet olursam baya bir temizlik yapmayı düşünüyorum kuran okutmak istiyorum evde bir kere allah nasip ederse eğer....artık geçti bebikim..bata 1 hafta var..ve normalde belirtilerim 10 gün önce başlardı kuzum ama hala bişi yok..
sağol cnm bnm..
sende çok yüklenme kendine..dediğin gibi mucize bu..olur mu olur..dikkatli olmamız lazımm
HÜLYAM
inşallahh dediğin gibi olurrr
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm
Merhaba arkadaşlaar nasılsınız bakalım ?
belkide cnm bnm..inşallah olur hayırlısıyla..
ama benm yumurtlama çatlama 15 ve 18 arası oluyor puffyim..
ben adet bitimi yapıştırıp çıkarırsam etkisi olur mu ki cnm??
kızlar merhaba,
2 ay bu topikin sıkı takipçisi idim.
sonrasında bazı nedenlerden gelemedim. belki bazılarınız beni hatırlar.
size müjdeli haberle döndüm.
bat 14 ocak diyordum. o beklediğim gün benim için 'beklenmeyen' oldu.
hiçbir belirti yokken hamiş olduğumu öğrendim.
darısı hepinizin başına inşallah
merhaba iyiyiz sen nasılsın
Slm canım nasılsın?
Peri bu imzayı nasi yaptın yaa ?
Bende yaptım ama bak ne çıktı
Peri Meri sende 2008 demi evlendin 7 aymı sende?
Bende 7 ayda 2008 de avlendim..Temmuzda yani..
a.s . iyiz allaha şükür cnm sen nasılsın.
hoşgeldin...
kızlar merhaba,
DUYGUMMM inşallahh güzel haberleri alırız amaa benim günüme 5günvar eğer kırmızı çıkarsa pazartesi gider test yaptırırım baktım silikleşmeye başladıı bidahaki aya umutla yola devam ederim artık
mulbery varsada testte çıkmaz erken gebelik testide yok elimde o yüzden mecburen bekleyeceğim
pufymm olmazsa bende bidahaki aya öyle denerim
resmi ve tıckeri görünce tanıdım zaten hemen canımmmm
inşallah gerek kalmaz diyorum
ama eğer bu ay denersem yumurtlama zamanı yaparım daha iyi olur sanırım.yada hem adetten hemen sonra yaparım de de yumurtlama zamanında
ben de bu ay bardak çektirdim belime yumurtlama zamanında inşallah faydası olur...
evet canım gülbebekle batlarımız aynı bizim elibese de varinşallah hepimiz güzel jaberler veririz bizde onlardan biriyiz dimi senin gözünde benim çok hoşuma gidiyo sana duygummm demekkk
yok canım dikkat ediyorum zaten normal temizlik yapıcam yarın ağır bir işim yok yani.adet olursam baya bir temizlik yapmayı düşünüyorum kuran okutmak istiyorum evde bir kere allah nasip ederse eğer....
HÜLYAM
inşallahh dediğin gibi olurrr
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm
oylesiniiizzz cnm yaaaaa çok sevıom valla siziiiiiibitanemsinizzzzzzz siz bnmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
banyodan sonra direk yapıştırmıştım ben ama gerçekten belimin ağrısı kalmamıştı....
JuULİETTA
O zaman inşallah gerek kalmaz bir yerde okumuştum ovülasyon testi yapan bir bayanın eşinin spermlerinde sorun varmış ve yinede herşeyi deniyordu neyse ovucanda üst üste kırmızılar çıkmış herkes hamişsin demiş ama inanmamışş eşine test al gelirken demiş eşide bizim çocuğumuz olmaz kendimizi kandırmayalım demiş neyse günü baya bir geçtikten sonra test yapıyorlar ve o bayan hamişmiş inanamamışlar o yüzden herşeye rağmenn yola devammm ümidimizi yitirmek yok umutlaa birlikte yola devam edeceğiz inşalah.Konuyla alakası yok belki ama bu hikayeyi anlatmak içimden geldi birden...
Didoşşş canımmm hadi hayırlı olsunnn kuzummm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?