Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim size dediğim 5i bir yerdeyimi kullanıyorsunuz duygum..
kız kardeşim onunla öyşe kilo verdiki..eşimede aldım 2 gündr o da içiyorrr

hadi maşallah tatlım allah kucağına almayı nasip etsin,bende de pek belirti yoktu tatlım benide bat 13 ocaktı ama gelmedi .allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sağol canım. sende mi hamişsin?
dilerim sağlıkla kucağımıza alırız

kızlar saydım hiç üşenmedim..

topiğimizde 43 kişi hamiş kalmayı bekliyor...

76 kişide hamiş..
vay bee sayı azalmış

herkeze merba
kızlar bana yardımcı olun herkessss

catlama ıgnesınde 2 .ayım bılenler bılır delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın

catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 13 mu 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgenden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )

napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedı bunaldım

acaba yardım edermısınz

Duygum bende eşimemi alsam ki ondannn marketlerde varmı birde özel olarak ne yapabilirimmm başka..

bak sekizden sonra bi tek meyve yesin gece yemek yokk o çok klo aldrıo ben gece çook abur cubur yerdm eskdennn ... yeşilçay içir bi de bu dedgm çay doğadan markasının cnm heryerde vardır Yedi otlu çay... yazıo üstünde her markette var doğadan naslsa....

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
puffymm bebişini görmüşsünüz pıtpıtlarıda görmüşsünüz
maşallahhhh ikinizedee
didos86 tbrk ederim cnm sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi

kızlar saydım hiç üşenmedim..

topiğimizde 43 kişi hamiş kalmayı bekliyor...

76 kişide hamiş..
vay bee sayı azalmış

yupppiiii bi kişi ble kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş topği yapalm sonra burayııııııııı

Son düzenleme:
banada cvp verırmısınız hamıle kalmak ıstıyen ve kalan arkadaslarr

allah herkese anne olmayı nasıp etsın evladını hayırlı yetıştırmeyı nasıp etsın

hayırlı olsun cnm..sağlıkla kucağına al inşallah..
anlat o zaman ne kadrlık evlisin?
ne zamandır düşünüyordun bebeişi?
ve ne uyguladın??

teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına olsun.
3,5 yılı devirdik. 3 aydır istiyorduk.olmuyordu.
eşim artık kendinden şüpheleniyordu.
ilk ay hiçbirşey yapmadık.
ikinci ay eşime keçiboynuzu kaynattım, kendim adaçayı içtim.adetim 8 gün gecikti ama hamiş değildim.
üçüncü ay ise (yani gebe kaldığım ay)
eşime keçiboynuzu suyu, keçiboynuzu pekmezi,
kendim 5-6 gün kadar (sadece adet döneminde ) bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim. adaçayı içtim.
keçiboynuzu pekmezinden yedim. eşimle bol bol badem yedik.
ilişkden sonra ilk aylardaki gibi yatmadım hemen kalktım. ama hep sabahları yapmıştık. belki onun faydasını gördük.
bir de çok kafaya takmamaya çalıştım. çift çizgiye inanamadım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…