Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin cnm tam yerine geldin öncelikle bi kadın doğumcuya gittin mi?gebelik öncesi yapılması gereken testler yapıldımı?kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın?

kızlar hamilelik düşünmeden 3 ay önceden folik aside başlayın diyorlar yaaa ben yaklaşık 2.5 seneden beri hamile kalmayı bekliyorum sürekli almakta canımı sıktı bende bıraktım şu anda kullanmadığım için hamile kalınca problem olur mu acaba ???:26::26::26::26::26:

ben tedavimide burda yapıyordum. Çok memmunum canım. Doğumu falan özelde yapıcam ama tahliller için gidiyorum buraya
inşallah cnm bi görelim , inş. gösteririm tabiki sizede :) ne demek. üstten görülmedimi, normalde kaç diye hesaplıyordun tatlım sen.

üstten cihaz arızalıymış şuan ondan bakamadılar. sata göre hesaplayınca 6+5 di ama 5+6 çıktı

oylesiniiizzz cnm yaaaaa çok sevıom valla siziiiiii bitanemsinizzzzzzz siz bnmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

benim size dediğim 5i bir yerdeyimi kullanıyorsunuz duygum..
kız kardeşim onunla öyşe kilo verdiki..eşimede aldım 2 gündr o da içiyorrr
ben onu kullanıyorum canım ama tadı çok kötü günde bir bardak zor içiyorum içne biraz limon sıkarakkkkk
kızlar ben mutfağa doğru gideyim bir yemek yapıcam menümde;

spoiler

patlıcanlı et sote, k.mercimek çorbası, pilav, salata

buralardayım arada bakarım

menün çok güzerl canım ellerine sağlık ben palıcanı çok severim ama rejimdeyim ya yiyemiyorummm hiç birini

ben plus kulanıyorum cnm aslında pek fark yok ama ben günde 3 tane içiyorum, kullanım sayılarında değişiklik oluyor heralde.bide benimkidin calsiyum falan da var diyor ben prospektüsün yalancısıyım. en kısa zamanda bebişin gelir inş.

bakalım cnm olcak gibi duruyuor ama kısmet onların sağlıığı iyi olsunda çekeriz cnm

bir sorun olmaz canım. Gebe kalınca doktorun yeniden başlar sana

cvp veren arkdşlar cok saolun allah gonlunuzde muradınızda ne varsa versın ıcım cok rahatladı ınankı :) bırgun hamıle kalırsam ılk buraya yazıcam hamıleyımmm dıe :)ıns

mrb cnm hoşgeldin aramıza
arasında fark varmı bılmıyorum ama ikiside folik asit sonucta iç yani aldıgını
nekadrlık evlısın cnm
bide ben marta hamile kalmak istiyorum demişsin ama diyince hemen olmuyoki
bence şimdiden başlayın calışmalara cnm
asemb cnm bata 2 gün var o zmn tekrarlarım ovucanı baktım kırmızı ver elini gebelik

ferdaaaaaaaaaa sedaaaaaaaaaa geçmişimi okuyosunuz????

eneemm azcık kalmıs bataa
evet öyle yapabılırsın cnm inşallahh bebiş vardır cnm
çok sevinirim vallaa

ay hadi inşallah temizcecik çıkar sonuclar cnm benımmm
nasılsın bugun kuzum ağrın felen varmı kuşumm

inşş canım benimm inşşş iyiyim gibi sabah kalktımki sancım var bir tane ağrı kesici aldoım şimdilik iyiyim sen nasılsın canım benim

cnm folik asit vücutta depo edilen bi vitamin değil ondan her ay içiyoruz ya bebiş varsa diye

bekliycez görcez cnm inş.hepimiz göbek tokuşturcaz burda

sen memnunsan sorun yok zati cnmcım
benımde başlarda 1 hafta gerideydi ama şimdi aynı zamanları

aynen öyle cnm benımm çekiliyo bi şekilde

cvp veren arkdşlar cok saolun allah gonlunuzde muradınızda ne varsa versın ıcım cok rahatladı ınankı :) bırgun hamıle kalırsam ılk buraya yazıcam hamıleyımmm dıe :)ıns

nedemek cnm benım amiiiiiiiiin

rahatlasın tabi için öyle olumsuz düşünmek yok gari
pozitif olalımki bebişlerde pozitif olsun

inşş canım benimm inşşş iyiyim gibi sabah kalktımki sancım var bir tane ağrı kesici aldoım şimdilik iyiyim sen nasılsın canım benim

heh iyi ol cnm benımm kendını sıcak tut emi kuzumm
ben iyiyim çok şükür cnmcım bi yandan tv bakıyorum bi yandan burdayım kuzum

bekliycez görcez cnm inş.hepimiz göbek tokuşturcaz burda

amiiiin cnm benım tokuşturalım göbeciklerimizi

hayırlısı cnm aşağı yukarı 1 hafta oynamış oluyor , enem bakalım beni kaç haftalık çıkcak merak ediyorum

bence içmeye devam et tatlım asıl şimdi iççenki bebike hazırlık olsun

sende sağol tatlım inşallah en kısa zamanda yazarsın.

heh iyi ol cnm benımm kendını sıcak tut emi kuzumm
ben iyiyim çok şükür cnmcım bi yandan tv bakıyorum bi yandan burdayım kuzum

amiiiin cnm benım tokuşturalım göbeciklerimizi

aynen bende öle bir taraftan tv açık unutma beni bir taraftan kahve yaptım peteğin yanında oturuyorum sıcaktan uykum geldi valla

belki de ama çok geri değil zaten adetin 6.günü olarak gözüküyor.

tabı cnmcım çok geri değil yanı benımde satla bi hafta vardı şimdi aynı onu demek istedim

aynen bende öle bir taraftan tv açık unutma beni bir taraftan kahve yaptım peteğin yanında oturuyorum sıcaktan uykum geldi valla

ohhh mis gibi kuşummm afiyet bal şeker olsun cnmcımm
ne güzel yapmıssın oh sıcacık
ama uyuma kuzum daha sohbet etcez burda

yoooooooooook uyumam kuzuucummm heç uyurmuyum zaten yarın burda olamıycamm zaten pazara da sen yoksun pufffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…