ben dün üye oldum.2 ay sonra yani mart ayında hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi,dün solgarın folik asidini içmeye başladım.günde bir tane içiyorum.folik plus.ı duymuştum daha önce arada ne fark var ya da var mı? bu arada yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, umarım yanlış bir yere yazmıyorumdurherkese teşekkürler şimdiden....
ben tedavimide burda yapıyordum. Çok memmunum canım. Doğumu falan özelde yapıcam ama tahliller için gidiyorum burayaanladım cnmcım kesınlıkle özele git derim
ben bikere yazın adetım gecikmişti baya gitmiştim devlete
ilk ve son gidişim oldu çok gıcık olmustum
adam yuzume bılem bakmadı 2 dakkada savdı başından
inşallah cnm bi görelim , inş. gösteririm tabiki sizede :) ne demek. üstten görülmedimi, normalde kaç diye hesaplıyordun tatlım sen.
kızlar 79.5 oldummmmgunde gunde erıom yaa vallaa ben hiç boyle cabuk klo veremezdmm btki çayı çok işe yaradı odemler gdıo vallaaa tabii meziyet almamakk inşş onu da başarırımm verdktenn sonraaa bi hamşlkte gelsn klolar artık o zaman da az çok dkkat etcm yneee
ben onu kullanıyorum canım ama tadı çok kötü günde bir bardak zor içiyorum içne biraz limon sıkarakkkkkbenim size dediğim 5i bir yerdeyimi kullanıyorsunuz duygum..
kız kardeşim onunla öyşe kilo verdiki..eşimede aldım 2 gündr o da içiyorrr
kızlar ben mutfağa doğru gideyim bir yemek yapıcam menümde;
spoiler
patlıcanlı et sote, k.mercimek çorbası, pilav, salata
buralardayım arada bakarım
ben plus kulanıyorum cnm aslında pek fark yok ama ben günde 3 tane içiyorum, kullanım sayılarında değişiklik oluyor heralde.bide benimkidin calsiyum falan da var diyor ben prospektüsün yalancısıyım. en kısa zamanda bebişin gelir inş.ben dün üye oldum.2 ay sonra yani mart ayında hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi,dün solgarın folik asidini içmeye başladım.günde bir tane içiyorum.folik plus.ı duymuştum daha önce arada ne fark var ya da var mı? bu arada yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, umarım yanlış bir yere yazmıyorumdurherkese teşekkürler şimdiden....
devlet işte hep böyle oluyo baştan savma iş yapıyolar
istersen aile hekimine git cnm orda bütün kan idrar tahlillerini ücretsiz yapıyolar
orda onları yaptırdıktan sonrada özele tahlillerinle birlikte gidersin cnm
ama bence tahlillerini yaptır cunku bazen kansızlık demir eksikliği vs oluyo
hemen ilaca başlatıyolar oyuzden aile hekiminde tahlıllerini yaptır derım cnmcım
onlar cok normal cnmcım bel ağrısı için dinlenmek çok ayakta kalmamak önemli
ben hemencık uzanıyorum hemen geçiyo ağrı kuzum
6.haftamda mide bulantılarım başlamıştı benım inşallah senın hiç olmaz kuzumm
anladım cnmcım kesınlıkle özele git derim
ben bikere yazın adetım gecikmişti baya gitmiştim devlete
ilk ve son gidişim oldu çok gıcık olmustum
adam yuzume bılem bakmadı 2 dakkada savdı başından
kızlar hamilelik düşünmeden 3 ay önceden folik aside başlayın diyorlar yaaa ben yaklaşık 2.5 seneden beri hamile kalmayı bekliyorum sürekli almakta canımı sıktı bende bıraktım şu anda kullanmadığım için hamile kalınca problem olur mu acaba ???:26::26::26::26::26:
ben dün üye oldum.2 ay sonra yani mart ayında hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi,dün solgarın folik asidini içmeye başladım.günde bir tane içiyorum.folik plus.ı duymuştum daha önce arada ne fark var ya da var mı? bu arada yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, umarım yanlış bir yere yazmıyorumdurherkese teşekkürler şimdiden....
asemb cnm bata 2 gün var o zmn tekrarlarım ovucanı baktım kırmızı ver elini gebelik
ferdaaaaaaaaaa sedaaaaaaaaaa geçmişimi okuyosunuz????
ay hadi inşallah temizcecik çıkar sonuclar cnm benımmm
nasılsın bugun kuzum ağrın felen varmı kuşumm
kızlar hamilelik düşünmeden 3 ay önceden folik aside başlayın diyorlar yaaa ben yaklaşık 2.5 seneden beri hamile kalmayı bekliyorum sürekli almakta canımı sıktı bende bıraktım şu anda kullanmadığım için hamile kalınca problem olur mu acaba ???:26::26::26::26::26:
mrb cnm hoşgeldin aramıza
arasında fark varmı bılmıyorum ama ikiside folik asit sonucta iç yani aldıgını
nekadrlık evlısın cnm
bide ben marta hamile kalmak istiyorum demişsin ama diyince hemen olmuyoki
bence şimdiden başlayın calışmalara cnm
eneemm azcık kalmıs bataa
evet öyle yapabılırsın cnm inşallahh bebiş vardır cnm
çok sevinirim vallaa
ben tedavimide burda yapıyordum. Çok memmunum canım. Doğumu falan özelde yapıcam ama tahliller için gidiyorum buraya
üstten cihaz arızalıymış şuan ondan bakamadılar. sata göre hesaplayınca 6+5 di ama 5+6 çıktı
ben plus kulanıyorum cnm aslında pek fark yok ama ben günde 3 tane içiyorum, kullanım sayılarında değişiklik oluyor heralde.bide benimkidin calsiyum falan da var diyor ben prospektüsün yalancısıyım. en kısa zamanda bebişin gelir inş.
bakalım cnm olcak gibi duruyuor ama kısmet onların sağlıığı iyi olsunda çekeriz cnm
cvp veren arkdşlar cok saolun allah gonlunuzde muradınızda ne varsa versın ıcım cok rahatladı ınankı :) bırgun hamıle kalırsam ılk buraya yazıcam hamıleyımmm dıe :)ıns
inşş canım benimm inşşş iyiyim gibi sabah kalktımki sancım var bir tane ağrı kesici aldoım şimdilik iyiyim sen nasılsın canım benim
bekliycez görcez cnm inş.hepimiz göbek tokuşturcaz burda
sen memnunsan sorun yok zati cnmcım
benımde başlarda 1 hafta gerideydi ama şimdi aynı zamanları
ben tedavimide burda yapıyordum. Çok memmunum canım. Doğumu falan özelde yapıcam ama tahliller için gidiyorum buraya
üstten cihaz arızalıymış şuan ondan bakamadılar. sata göre hesaplayınca 6+5 di ama 5+6 çıktı
cvp veren arkdşlar cok saolun allah gonlunuzde muradınızda ne varsa versın ıcım cok rahatladı ınankı :) bırgun hamıle kalırsam ılk buraya yazıcam hamıleyımmm dıe :)ıns
heh iyi ol cnm benımm kendını sıcak tut emi kuzumm
ben iyiyim çok şükür cnmcım bi yandan tv bakıyorum bi yandan burdayım kuzum
amiiiin cnm benım tokuşturalım göbeciklerimizi
belki de ama çok geri değil zaten adetin 6.günü olarak gözüküyor.
aynen bende öle bir taraftan tv açık unutma beni bir taraftan kahve yaptım peteğin yanında oturuyorum sıcaktan uykum geldi valla
tabı cnmcım çok geri değil yanı benımde satla bi hafta vardı şimdi aynı onu demek istedim
ohhh mis gibi kuşummm afiyet bal şeker olsun cnmcımm
ne güzel yapmıssın oh sıcacık
ama uyuma kuzum daha sohbet etcez burda
aynen bende öle bir taraftan tv açık unutma beni bir taraftan kahve yaptım peteğin yanında oturuyorum sıcaktan uykum geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?