Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolasın canım benim. umarım herşey yolunda gider. sağlıkla gelirler kucaklarımıza

gece benim eşimde abur cuburu çok seviyor o zaman ben onuda kestireyim maşallah duygum kglar azalıyor hayırlısıylatığ gibi olcan bu gidişlee.Marketten dediklerini alayım inşallah bizimde işimize yarar..
Canımm kan tahlilinde belli olur idrarda bazen belli olmayabiliyor birde kafana takmamaya çalış streste çok etkiliyor...
kızlar saydım hiç üşenmedim..

topiğimizde 43 kişi hamiş kalmayı bekliyor...

76 kişide hamiş..
vay bee sayı azalmış
hamiş kalmayı bekleyenler yakında 0lanacak

Allah cümlemize iyilik versin ve nurtopu gibi bebişler nasip etsin inşş :))

amin cnm tez zamanda sanada nasip etsin allahım.

sağol canım. sende mi hamişsin?
dilerim sağlıkla kucağımıza alırız
evet bende hamişim tatlım.amiiiiiiiiin inş .sağlıkla bir alsak kucağımıza şu ilk 3 ayımızı bir atlatsak.
bu arada unutmuşum şimdi gördüm. Doktor folibol verdi günde 2 tane
pufiym doktara gittinm demekk i sonuç nedir bebiş nasıl :)

ammmmmmin hoşgeldin tatlışım.
yupppiiii bi kişi ble kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş toği yapalm sonra burayııııııııı

amin inşallahhhhhhhhhhh zaten durum onu gösteriyor şekerim sayı yükseldi herkes allahın izniyle buyıl hamiş kalcak. cuma cumu dua niyetine geçsin ammmmmmmin.

slm kızlar nasılsınız
puffymm bebişini görmüşsünüz pıtpıtlarıda görmüşsünüz
maşallahhhh ikinizedee

çok sağol bitanem darısı burda ve yüreğini açıp bebek diyen dillerin başına olsun inşallah

cnm bende folibol iiçiyorum bende daha önce başka markalar içiyodum doktor bunda b vit.var dedi bunu verdi günde 1 tane tabi sen hamişsin
evet bu daha iyiymiş, akşam alıyımda bare 2 ay içerim artık.
pufiym doktara gittinm demekk i sonuç nedir bebiş nasıl :)

canım kalp atşını doktor duydu, ultrasonda kendini kenara sıkıştırdı biraz ama yinede gözüküyor 3,2 milim bebeğim bu anda
Buda fotosu teyzesne Eki Görüntüle 330566 Kesenin sağındaki küçük yerde duruyor velet

ay ay tebrik ediyorum canım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.. Darısı isteeyen herkese nasip olsun inşallah bugun cuma dualarmız kabul olur Allah büyüktür

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş tatlımmmm

[/COLOR]
Didoşşş canımmm hadi hayırlı olsunnn kuzummm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
yeri geldi hüznümü paylaştım, şimdi mutluluğumu paylaşıyorum sizlerle. iyiki varsınız.
dileyen arkadaşlarıma tez elden hamiş olmaları için bol bol dua ediyorum

kızlar ben gdıormmm pazara görşrzzzzzzzzzzzz

görüşürüz duygucum..güle güle git...

cnm ama 3. ayda olması aslında normal..yani zaten 6 ay içinde oluyormuş..
bekletmeden gelmiş sizim bebeğinizde..
yaptıklarınında etkisi olmuş belliki maşallahhhh

amiiiiin cnmcımm
çok güzel dimi onu görmek
kenarcıkda duruyo annesiii maşşallahh onaa
bidaha nezamana çağırdı cnmcım

amiiiiin cnmcımm

28 şubata çağırdı ikili test için bide 7 mayısda dopler için çağırdı. Ayrıca 6 tüp kan 2 de idrar alındı, 3-4 gün içinde çıkar dedi

ne kadar alkışlasam az valla maşallah sana gitsin kilolar gelsin bebişlerrr

evet bende seviyorum onu

amiiiiin cnmcımm

slm canım nasılsın teldeydim yazamadım ben gittim doktora hormon testleri yapıldı pazartesi çıkıcak sonuçlar bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…