slm kızlar nasılsınız
puffymm bebişini görmüşsünüz pıtpıtlarıda görmüşsünüz
maşallahhhh ikinizedee
didos86 tbrk ederim cnm sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
gece benim eşimde abur cuburu çok seviyor o zaman ben onuda kestireyim maşallah duygum kglar azalıyor hayırlısıylatığ gibi olcan bu gidişlee.Marketten dediklerini alayım inşallah bizimde işimize yarar..bak sekizden sonra bi tek meyve yesin gece yemek yokk o çok klo aldrıo ben gece çook abur cubur yerdm eskdennn... yeşilçay içir bi de bu dedgm çay doğadan markasının cnm heryerde vardır Yedi otlu çay... yazıo üstünde her markette var doğadan naslsa....
Canımm kan tahlilinde belli olur idrarda bazen belli olmayabiliyor birde kafana takmamaya çalış streste çok etkiliyor...herkeze merba
kızlar bana yardımcı olun herkessss
catlama ıgnesınde 2 .ayım bılenler bılır delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın
catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 13 mu 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgenden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )
napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedıbunaldım
acaba yardım edermısınz
hamiş kalmayı bekleyenler yakında 0lanacakkızlar saydım hiç üşenmedim..
topiğimizde 43 kişi hamiş kalmayı bekliyor...
76 kişide hamiş..
vay bee sayı azalmış
Allah cümlemize iyilik versin ve nurtopu gibi bebişler nasip etsin inşş :))
evet bende hamişim tatlım.amiiiiiiiiin inş .sağlıkla bir alsak kucağımıza şu ilk 3 ayımızı bir atlatsak.sağol canım. sende mi hamişsin?
dilerim sağlıkla kucağımıza alırız
pufiym doktara gittinm demekk i sonuç nedir bebiş nasıl :)bu arada unutmuşum şimdi gördüm. Doktor folibol verdi günde 2 tane
slm kızlar nasılsınız
maşallahhhh ikinizedee
didos86 tbrk ederim cnm sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
yupppiiiibi kişi ble kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş toği yapalm sonra burayııııııııı
kızlar ben gdıormmm pazara görşrzzzzzzzzzzzz
cnm tebrklerrr gözün aydınnnn sağlıcakla kucagına da al inşşşş
sağolasın canım benim. umarım herşey yolunda gider. sağlıkla gelirler kucaklarımıza
slm kızlar nasılsınız
maşallahhhh ikinizedee
evet bu daha iyiymiş, akşam alıyımda bare 2 ay içerim artık.cnm bende folibol iiçiyorum bende daha önce başka markalar içiyodum doktor bunda b vit.var dedi bunu verdi günde 1 tane tabi sen hamişsin
pufiym doktara gittinm demekk i sonuç nedir bebiş nasıl :)
ins. hamis sayisi artardigeri azalir
yupppiiiibi kişi ble kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş topği yapalm sonra burayııııııııı
hamiş kalmayı bekleyenler yakında 0lanacak
ammmmmmin hoşgeldin tatlışım.
asemb hoşgeldin tatlum
ay ay tebrik ediyorum canım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.. Darısı isteeyen herkese nasip olsun inşallah bugun cuma dualarmız kabul olur Allah büyüktür
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş tatlımmmm
[/COLOR]
Didoşşş canımmm hadi hayırlı olsunnn kuzummm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
kızlar ben gdıormmm pazara görşrzzzzzzzzzzzz
teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına olsun.
3,5 yılı devirdik. 3 aydır istiyorduk.olmuyordu.
eşim artık kendinden şüpheleniyordu.
ilk ay hiçbirşey yapmadık.
ikinci ay eşime keçiboynuzu kaynattım, kendim adaçayı içtim.adetim 8 gün gecikti ama hamiş değildim.
üçüncü ay ise (yani gebe kaldığım ay)
eşime keçiboynuzu suyu, keçiboynuzu pekmezi,
kendim 5-6 gün kadar (sadece adet döneminde ) bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim. adaçayı içtim.
keçiboynuzu pekmezinden yedim. eşimle bol bol badem yedik.
ilişkden sonra ilk aylardaki gibi yatmadım hemen kalktım. ama hep sabahları yapmıştık. belki onun faydasını gördük.
bir de çok kafaya takmamaya çalıştım. çift çizgiye inanamadım hatta.
çok sağol bitanem darısı burda ve yüreğini açıp bebek diyen dillerin başına olsun inşallah
evet bu daha iyiymiş, akşam alıyımda bare 2 ay içerim artık.
canım kalp atşını doktor duydu, ultrasonda kendini kenara sıkıştırdı biraz ama yinede gözüküyor 3,2 milim bebeğim bu anda
Buda fotosu teyzesne Eki Görüntüle 330566 Kesenin sağındaki küçük yerde duruyor velet
amiiiiin cnmcımm
çok güzel dimi onu görmek
kenarcıkda duruyo annesiii maşşallahh onaa
bidaha nezamana çağırdı cnmcım
hanımalr benım ıcınde yorumlarını beklıyorum
kızlar 79.5 oldummmmgunde gunde erıom yaa vallaa ben hiç boyle cabuk klo veremezdmm btki çayı çok işe yaradı odemler gdıo vallaaa tabii meziyet almamakk inşş onu da başarırımm verdktenn sonraaa bi hamşlkte gelsn klolar artık o zaman da az çok dkkat etcm yneee
[/COLOR]
süpermişşşş özellikle tavuk kocasını öpüyorya ona bayıldım
Didoşşş canımmm hadi hayırlı olsunnn kuzummm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
DUYGUMMM sende bizim bitanemizsinnn iyikii burdasın iyki tanışmışız bir bakmışsın birgün kahveni içmeye gelmişimmm
Bu arada telefondan ingilizce kursu variliyormuş konuşarak öğren diye onları aradım beni aradılar saat 16.00 da Amerikalı eğitmen beni arayacakmış 3-5dk lık teste tabi tutulucam denemesi bedavaymış bende bir deneyeyim istedim:44::44:
amiiiiin cnmcımm
çok güzel dimi onu görmek
kenarcıkda duruyo annesiii maşşallahh onaa
bidaha nezamana çağırdı cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?