28 şubata çağırdı ikili test için bide 7 mayısda dopler için çağırdı. Ayrıca 6 tüp kan 2 de idrar alındı, 3-4 gün içinde çıkar dedi
cnm ne yazdıgını bulamadım oyuzden bi yorumda yapamıyorum
slm canım nasılsın teldeydim yazamadım ben gittim doktora hormon testleri yapıldı pazartesi çıkıcak sonuçlar bebeğimm
amiiiiiin cnm benımm
dr a gittinmi peki cnmcım
catlama ıgnesınde 2 .ayım delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın 2aydır c.ignesı +serophene kullanıorum gecen ay olmadı bu ay beklemedyım
catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgneden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )
napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedıbunaldım
ayyyyyy maşallah teyzesinin kuzusu , allahım nazardan korusun sizi ne mutlu sana , ne güzel duygu.çok sağol bitanem darısı burda ve yüreğini açıp bebek diyen dillerin başına olsun inşallah
evet bu daha iyiymiş, akşam alıyımda bare 2 ay içerim artık.
canım kalp atşını doktor duydu, ultrasonda kendini kenara sıkıştırdı biraz ama yinede gözüküyor 3,2 milim bebeğim bu anda
Buda fotosu teyzesne Eki Görüntüle 330566 Kesenin sağındaki küçük yerde duruyor velet
hoşbuldum cnmcımmm nasılsın bugun kuzum
hoşbuldum cnmm
senın ovucanı gördüm azevel bebiş var sankilimm
testi nezaman yapcaksın acüp :18:
oo okadr sabredebilcekmisinn baya geç çağırmıs dr
ben çatlardım valla en son gittiğimde benıde 3 hafta sonraya çağırdı
vakit geçmek bilmiyo vallagerçi 2 hafta kaldı bi haftasını yedik
inşllah bişecikde çıkmaz tahlıllerde cnm benımm
catlama ıgnesınde 2 .ayım delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın 2aydır c.ignesı +serophene kullanıorum gecen ay olmadı bu ay beklemedyım
catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgneden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )
napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedıbunaldım
cnm bende klomen çatlatma iğnesi tedavisi 6 ay gördüm..
bazı aylarda geçikme yaptı..ama adetim geldi sonucunda..adetimin 3. gün tekrar doktora gittiğimde o geciken aylarda kist oluştuğuu farkettiler..ve o ay d.kontrol hapı kullandım..
inşalah sende kist yapmamıştırda bebik vardır cnmm
cnm benım kendını çok bunaltmıssın zor donemler bunlar ama bukadr da sıkma kendını
idrarda bazen hemen cıkmıyo istersen bikaç gun daha bekle ve tkrla testi
ya da direk kana gti cnm aklında acabalar olmaması için
benımde öyleydi sürekli adet oldum gibi hissediyodum ama bebişim geldi çok şükür
inşallah senınde bebişin gelmiştir cnmcım
kızlar saydım hiç üşenmedim..
topiğimizde 43 kişi hamiş kalmayı bekliyor...
76 kişide hamiş..
vay bee sayı azalmış
ayyyyyy maşallah teyzesinin kuzusu , allahım nazardan korusun sizi ne mutlu sana , ne güzel duygu.
dün gittim canım.annemi devlet hastanesine götürdüm.kendim de muayene olayım dedim. dengesiz doktora düştüm. adam elinde gelse dövecekti. sinir oldum.
elevit sanırsam vitamin hapı yazdı. kan tahlili yapacak mısınız dedim hayır dedi. ama ya kan değerlerim düşükse niye tahlil yapmıyorki ?? :44:
yarın için özelde doktoruma randevum vardı.dün muayene oldum diye gitmeyeceğim. 4+6 yım şuan 2 hafta sonra mı gitsem ne dersiniz?
ayyyyyy maşallah teyzesinin kuzusu , allahım nazardan korusun sizi ne mutlu sana , ne güzel duygu.
iyi cnm dün belim çok ağrıyodu ama bugün yok ağrım sızım iyiyim sadece aniden mide kazınması ve yanması oluyor
canım ben ayrıca özel hastaneyede gitcem, bu devletti. Tedavinin araştırmanın yapıldığı hastaneydi, ayrıca bide özel doktorumuz olucak, doğum için falan bu tahliller testler için gidicem
bunalma tatlım inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir stres yapma cnmcatlama ıgnesınde 2 .ayım delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın 2aydır c.ignesı +serophene kullanıorum gecen ay olmadı bu ay beklemedyım
inş. canm benımde olur bebegım allah uzun ömurler versın sızlere
ama ıcımden bır ses hıc anne olamıyacaksın dıorbu dusunceyıde atamıorum ıste
sağol tatlım en yakın zamanda seninkinide istiyorum burdaayrıca alttan bakıldı ve 5+6 çıktı bebikim
inş. canm benımde olur bebegım allah uzun ömurler versın sızlere
ama ıcımden bır ses hıc anne olamıyacaksın dıorbu dusunceyıde atamıorum ıste
ben dün üye oldum.2 ay sonra yani mart ayında hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi,dün solgarın folik asidini içmeye başladım.günde bir tane içiyorum.folik plus.ı duymuştum daha önce arada ne fark var ya da var mı? bu arada yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, umarım yanlış bir yere yazmıyorumdurherkese teşekkürler şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?