Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

28 şubata çağırdı ikili test için bide 7 mayısda dopler için çağırdı. Ayrıca 6 tüp kan 2 de idrar alındı, 3-4 gün içinde çıkar dedi

oo okadr sabredebilcekmisinn baya geç çağırmıs dr
ben çatlardım valla en son gittiğimde benıde 3 hafta sonraya çağırdı
vakit geçmek bilmiyo valla gerçi 2 hafta kaldı bi haftasını yedik
inşllah bişecikde çıkmaz tahlıllerde cnm benımm

cnm ne yazdıgını bulamadım oyuzden bi yorumda yapamıyorum

catlama ıgnesınde 2 .ayım delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın 2aydır c.ignesı +serophene kullanıorum gecen ay olmadı bu ay beklemedyım

catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgneden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )

napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedı bunaldım

slm canım nasılsın teldeydim yazamadım ben gittim doktora hormon testleri yapıldı pazartesi çıkıcak sonuçlar bebeğimm

ay hadi inşallah temizcecik çıkar sonuclar cnm benımmm
nasılsın bugun kuzum ağrın felen varmı kuşumm

amiiiiiin cnm benımm
dr a gittinmi peki cnmcım

dün gittim canım.annemi devlet hastanesine götürdüm.kendim de muayene olayım dedim. dengesiz doktora düştüm. adam elinde gelse dövecekti. sinir oldum.
elevit sanırsam vitamin hapı yazdı. kan tahlili yapacak mısınız dedim hayır dedi. ama ya kan değerlerim düşükse niye tahlil yapmıyorki ?? :44:
yarın için özelde doktoruma randevum vardı.dün muayene oldum diye gitmeyeceğim. 4+6 yım şuan 2 hafta sonra mı gitsem ne dersiniz?

cnm bende klomen çatlatma iğnesi tedavisi 6 ay gördüm..

bazı aylarda geçikme yaptı..ama adetim geldi sonucunda..adetimin 3. gün tekrar doktora gittiğimde o geciken aylarda kist oluştuğuu farkettiler..ve o ay d.kontrol hapı kullandım..

inşalah sende kist yapmamıştırda bebik vardır cnmm

ayyyyyy maşallah teyzesinin kuzusu , allahım nazardan korusun sizi ne mutlu sana , ne güzel duygu.
hoşbuldum cnmcımmm nasılsın bugun kuzum

hoşbuldum cnmm

senın ovucanı gördüm azevel bebiş var sankilimm
testi nezaman yapcaksın acüp :18:

iyi cnm dün belim çok ağrıyodu ama bugün yok ağrım sızım iyiyim sadece aniden mide kazınması ve yanması oluyor

canım ben ayrıca özel hastaneyede gitcem, bu devletti. Tedavinin araştırmanın yapıldığı hastaneydi, ayrıca bide özel doktorumuz olucak, doğum için falan bu tahliller testler için gidicem

cnm benım kendını çok bunaltmıssın zor donemler bunlar ama bukadr da sıkma kendını
idrarda bazen hemen cıkmıyo istersen bikaç gun daha bekle ve tkrla testi
ya da direk kana gti cnm aklında acabalar olmaması için
benımde öyleydi sürekli adet oldum gibi hissediyodum ama bebişim geldi çok şükür
inşallah senınde bebişin gelmiştir cnmcım

cnm doktor tandık daha dogrusu esım hastanede calısıor daha ıyı ılgılenıor benımle yanı ben öyle hıssedıorum kıst fn varmı dıye sordugumda yok denıleblecek dkr az dıor ıgne vermeden once bana dedıgı doktorn hersey gusel gecen aydan daha ıyı bu ay umıtlıyım

inş. canm benımde olur bebegım allah uzun ömurler versın sızlere

ama ıcımden bır ses hıc anne olamıyacaksın dıor bu dusunceyıde atamıorum ıste

ben dün üye oldum.2 ay sonra yani mart ayında hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi,dün solgarın folik asidini içmeye başladım.günde bir tane içiyorum.folik plus.ı duymuştum daha önce arada ne fark var ya da var mı? bu arada yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur herkese teşekkürler şimdiden....

asemb cnm bata 2 gün var o zmn tekrarlarım ovucanı baktım kırmızı ver elini gebelik

ferdaaaaaaaaaa sedaaaaaaaaaa geçmişimi okuyosunuz????

kızlar ben mutfağa doğru gideyim bir yemek yapıcam menümde;

spoiler

patlıcanlı et sote, k.mercimek çorbası, pilav, salata

buralardayım arada bakarım

Son düzenleme:

devlet işte hep böyle oluyo baştan savma iş yapıyolar
istersen aile hekimine git cnm orda bütün kan idrar tahlillerini ücretsiz yapıyolar
orda onları yaptırdıktan sonrada özele tahlillerinle birlikte gidersin cnm
ama bence tahlillerini yaptır cunku bazen kansızlık demir eksikliği vs oluyo
hemen ilaca başlatıyolar oyuzden aile hekiminde tahlıllerini yaptır derım cnmcım

onlar cok normal cnmcım bel ağrısı için dinlenmek çok ayakta kalmamak önemli
ben hemencık uzanıyorum hemen geçiyo ağrı kuzum
6.haftamda mide bulantılarım başlamıştı benım inşallah senın hiç olmaz kuzumm

canım ben ayrıca özel hastaneyede gitcem, bu devletti. Tedavinin araştırmanın yapıldığı hastaneydi, ayrıca bide özel doktorumuz olucak, doğum için falan bu tahliller testler için gidicem

anladım cnmcım kesınlıkle özele git derim
ben bikere yazın adetım gecikmişti baya gitmiştim devlete
ilk ve son gidişim oldu çok gıcık olmustum
adam yuzume bılem bakmadı 2 dakkada savdı başından

bunalma tatlım inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir stres yapma cnm

herkese veren rabbim sanada nasip eder inşallah anneliği sakın böyle düşünme .

sağol tatlım en yakın zamanda seninkinide istiyorum burda ayrıca alttan bakıldı ve 5+6 çıktı bebikim

inşallah cnm bi görelim , inş. gösteririm tabiki sizede :) ne demek. üstten görülmedimi, normalde kaç diye hesaplıyordun tatlım sen.

Kızlaar çarşamba gecesi professörle randevum vardı ve gittik bize tedaviyle bebek olacağına dair umut verdi 3 ay zaman biçelim dedi olmassa bana laparoskopi yapacakmış eşimden tahliller ve kromozom analizi istediiiiiii hayırlısııı bakalım birde bişey soaracam sizeee beniim adet tarihim 29 aralık tı yanii en yakın 23 aralıkta olamm lazım kene ben dün lekelendim koyu leke geldi ve bittiii ama dün kan tahliliş yaptırdım negatif çıktı 2 doktor kanda gebelik için erken dedi ama prof. Varsa gebelik cıkar dedii lütfen yardımcıı olunuz bengecen çerşamba profa muayene olurken bana rahimde bir karartı gördüm dedi ya erken gebelik belirtisii yada adet olacaksın dediii ama daha adetimee var anlayamadım

amiiin cnm benım olcak tabi bebişin neyem olmasın cnm benımm
bence böyle dusunmemen lazım çünkü her olumsuz düşünce ister istemez hormonlarıda etkiliyo
bence en önce bu düşünceyi kafandan at kuzum
ben anne olucam bebişim bana yakın zamanda gelcek de
ve kendını pozitif tutmaya çalış cnm
bak görceksin gelcek bebişin sana

Merhaba canım bende mart gibi hamile kalmayı düşünüyorum ama ben 15 gün önce düşük yaptım onun için bende folik asit içmeye başlıycam ama folbiol öneriyor herkes sen hangisini kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…