Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş vardır canım bak ilda da bilmeden bebeğiyle konuşup duruyordu belki içine doğmuştur günün geçmiş mi?

geçti bugün 3. gün oldu ama tık yok kırmızılardan inş gelmeyecekler zaten bekleyende yok bugüne kadar hiç gecikmedi benim ilk yani

damla demin sana mesaj yazdım ama görmedin heralde yarın sabah ilk idrarınla yap testi benim bugünkü ovulasyonu gördünmü

e ne olacak peki şimdi prensesimmm???:44::44:
bilmiyorum tatlım
cnm sen kaç yaşındasın?kazara olmuş o zmn kazandibi derler yaaa ama hakkaten çok tuhaf bi durum ancak filmlerde olur sanırdım böyle şeyler
ben 23 üme bastım...
çok sinirim bozuldu ama ya
geçti bugün 3. gün oldu ama tık yok kırmızılardan inş gelmeyecekler zaten bekleyende yok bugüne kadar hiç gecikmedi benim ilk yani

inş vardır bebişin canım
bak annemin 5 gün geçmişti 1000 çıkmış değeri

ya ya ne demezsin
valla ben o kadar bekledim hamile kalmak için
annem hep kazara hamile oluyo

ne deyim ki tatlım maşallah anneye babaya kuzum
biz aylardır uğraşıyoruz hatta içimizde yıllardır uğraşanlar var ama hala ne gelen var ne giden
ama sizinkiler takır takır aman nazar değmesin

sakın yanlış anlama beni canım bu yazdıklarımda gayet ciddiyim

damla demin sana mesaj yazdım ama görmedin heralde yarın sabah ilk idrarınla yap testi benim bugünkü ovulasyonu gördünmü

yok canım görmedim yazdığını hem geçmişi de okumadım bugün kaçıncı sayfada bakayım bi ovucana

bende aldım bugün test sabah ilk idrarla yapayım diye bekliyorum işte

meraba kızlar. size bir sorum olacak bu preseed jeli uygularken ne kadar derine uygulamak lazım şu plastik zımbırtıyı

öyle valla istediği ay hamile kalıyo
ben de çok bekledim

bilmiyorum tatlım

ben 23 üme bastım...

inş vardır bebişin canım

sinir bozmak yok tatlım
hakkınızda hayırlısı olsun Allah ne veriyorsa hayırlısını versin
sakin olmaya çalış biraz

bilmiyorum tatlım

ben 23 üme bastım...

inş vardır bebişin canım

cnm hayırlısı olsun annende gençmiş daha .

yok canım görmedim yazdığını hem geçmişi de okumadım bugün kaçıncı sayfada bakayım bi ovucana

bende aldım bugün test sabah ilk idrarla yapayım diye bekliyorum işte

cnm hangi sayfada bilmiyorum dur bi kendi yazdıklarımdan bakıyım bilgisayarda da vardır az önce geri dönüşüme attım.senden umutluyum belirti fln varmı peki

cnm hangi sayfada bilmiyorum dur bi kendi yazdıklarımdan bakıyım bilgisayarda da vardır az önce geri dönüşüme attım.senden umutluyum belirti fln varmı peki

belirti derken bende tam bilmiyorum ama adet belirtileri ile karıştı
benim adet sancılı olurdu 2 gün boyunca sancı çektim ama kırmızılar yok yani öyle olurmuş 9 ay boyunca bu gidişle her ay adet sancısı çekeceğim demek ki
ve hala göğüslerim ağrıyor birde arada kasıklarım batıyor gibi oluyor:18::18:

slm arkadaşlar dün kasıklarımda bir ağrı vardı ve yumurtamın çatladığını düşündüm ama şu an
iki tarafımda ve belimde bu yumurta çatlama olayı bu kadar uzun sürüyormu

birde ben yumurta çatlamadan 1 gün önce halvet olmuştum acaba sonuç ne olabilir kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…