hilal nerde kız ovucan onu arıyorum geçmişte
geberiyoruuuuuuuuuuuuum. koşu bandında 30 dakika tempolu yürüdüm heryerimden ter geldi valla
cnm 9651 de bak bakalım
özlem hoşgeldin kız enerjini başka yere harcasaydın ya
yawrular soru sordum kimse cevap vermedi yaaa. preseed jelin zımbırtsını ne kadar derine uygulamak lazım yaa
hoş geldin canım
iyi yapmışsın koş bakalım form tutmak lazım
belirti derken bende tam bilmiyorum ama adet belirtileri ile karıştı
benim adet sancılı olurdu 2 gün boyunca sancı çektim ama kırmızılar yok yani öyle olurmuş 9 ay boyunca bu gidişle her ay adet sancısı çekeceğim demek ki
ve hala göğüslerim ağrıyor birde arada kasıklarım batıyor gibi oluyor:18::18:
slm arkadaşlar dün kasıklarımda bir ağrı vardı ve yumurtamın çatladığını düşündüm ama şu an
iki tarafımda ve belimde bu yumurta çatlama olayı bu kadar uzun sürüyormu
birde ben yumurta çatlamadan 1 gün önce halvet olmuştum acaba sonuç ne olabilir kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
özlemcim mrb dün biraz konuşmuştuk senin kociş benimki
gibi uyuyordu :) uyandırabildinmi
ben sohbetten acil çıkabiliyorum bazeen yazamadım
senin ağrılar beimki gibi bugünde devam ettimi
çok isterdim canım ama kociş de bir saat koştu pert yani
anladım cnm ben sen yumurtlamadasın diye şey ettimdi
ya işte benim gögüslerde hiç bi belirti yok bende hasta olcak gibiyim ama bilemedim
yarın kaçta yapcan?
maşallah
bence hemen bi test yap ayağımı sürüyeceğim valla hem yarın sabah test yaparken hemde pazartesi dr giderken canım gelin peşimden dualar ediyorum kendime ve size
benim ayaklar vücut hep buz yumurtlama zamanı
şu süt buharına otursam ne olur acaba ?
canım ben duş aldım havluyla oturuyorum, kociş geldi şimdi omzumdan öptü film seyredelimmi dedi. aksiyon filmi izliyoruz ama bence bunun sonu halvet
eşim sabah 6-7 gibi gelecek hemen o saatte yaparım daha fazla bekleyip de çatlamayacağım valla canım
adet belirtilerin nasıl peki yani beende göğüs şişer bel ağrır 3-5 gün öncesinden asabi olurum bunların hepsi vardı ama dedim ya hiç gün geçmedi bu zamana kadar erken olurdu asla gecikmezdi birde en büyük destekcim bu ay çekilen rahim filmi benim kuzende çektirdiği ay hamile kaldı 4 yaşında cimcime bir kızı var şimdi Allah bağışlasın
:26::26::26::26:
cnm benimde belim ağrıyo ama çok şiddetli değil çok sık idrara çıkıyorum acaip gazım var bugün 8 öğün fln yemek yedim öyle tırı vırı şeyler de değil baya öküz gibi yedimbide eşime de söyledim sol tarafımda bişey hissediyorum
cnm benim adet döngüm biraz uzun yaklaşık 32-33gün sürüyor benim bat pazar ama pazartesiye kadar bişey gelmezse yaparım
daha öncede oldu bunun gibi o yüzden umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?