Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

prenses annen hamileymiş hayırlısı olsun
benim annemde 40 yaşında hamile kalmıştı sprali olduğu halde
duyduğumda çok canım sıkılmıştı üstelikte benim çocuğum olmadığı halde nasıl yaparlar bunu bana diye çok üzülmüştüm
tabii hiç anneme babama ne düşündüğümü nasıl üzüldüğümü söylemedim
kardeşim şimdi üç buçuk yaşında erkek maşallah çok sevimli hepimiz çok seviyoruz iyki doğurmuş annem
ayrıca kardeşimle aramda 23 yaş var

Son düzenleme:
yawrular soru sordum kimse cevap vermedi yaaa. preseed jelin zımbırtsını ne kadar derine uygulamak lazım yaa

yawrular soru sordum kimse cevap vermedi yaaa. preseed jelin zımbırtsını ne kadar derine uygulamak lazım yaa

görmedim canım yazdığını ama ben preseed kullanmadım yani tam kullanacaktım ama bu ay gerek kalmadı sanırım

ya işte benim gögüslerde hiç bi belirti yok bende hasta olcak gibiyim ama bilemedim
yarın kaçta yapcan?

cnm bende 2-3gün sürüyor değişebilir yani
ksel ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum megim kullanıyor ona sor istersen 3cm diye bişey hatırlıyorum ama emin değilim

Son düzenleme:
özlemcim mrb dün biraz konuşmuştuk senin kociş benimki
gibi uyuyordu :) uyandırabildinmi
ben sohbetten acil çıkabiliyorum bazeen yazamadım
senin ağrılar beimki gibi bugünde devam ettimi

özlemcim mrb dün biraz konuşmuştuk senin kociş benimki
gibi uyuyordu :) uyandırabildinmi
ben sohbetten acil çıkabiliyorum bazeen yazamadım
senin ağrılar beimki gibi bugünde devam ettimi

canım evet bugünde devam etti artık adet sancısı gibi ama adete çok var. dün sabah 10 da halvet oldu

ya işte benim gögüslerde hiç bi belirti yok bende hasta olcak gibiyim ama bilemedim
yarın kaçta yapcan?

eşim sabah 6-7 gibi gelecek hemen o saatte yaparım daha fazla bekleyip de çatlamayacağım valla canım

adet belirtilerin nasıl peki yani beende göğüs şişer bel ağrır 3-5 gün öncesinden asabi olurum bunların hepsi vardı ama dedim ya hiç gün geçmedi bu zamana kadar erken olurdu asla gecikmezdi birde en büyük destekcim bu ay çekilen rahim filmi benim kuzende çektirdiği ay hamile kaldı 4 yaşında cimcime bir kızı var şimdi Allah bağışlasın

maşallah

bence hemen bi test yap ayağımı sürüyeceğim valla hem yarın sabah test yaparken hemde pazartesi dr giderken canım gelin peşimden dualar ediyorum kendime ve size

cnm benim adet döngüm biraz uzun yaklaşık 32-33gün sürüyor benim bat pazar ama pazartesiye kadar bişey gelmezse yaparım
daha öncede oldu bunun gibi o yüzden umutlanmak istemiyorum

canım ben duş aldım havluyla oturuyorum, kociş geldi şimdi omzumdan öptü film seyredelimmi dedi. aksiyon filmi izliyoruz ama bence bunun sonu halvet

:26::26::26::26:

cnm benimde belim ağrıyo ama çok şiddetli değil çok sık idrara çıkıyorum acaip gazım var bugün 8 öğün fln yemek yedim öyle tırı vırı şeyler de değil baya öküz gibi yedimbide eşime de söyledim sol tarafımda bişey hissediyorum

sol tarafın sıkışıyomu, benim öyle oluyo

cnm benim adet döngüm biraz uzun yaklaşık 32-33gün sürüyor benim bat pazar ama pazartesiye kadar bişey gelmezse yaparım
daha öncede oldu bunun gibi o yüzden umutlanmak istemiyorum

bence de yapma o zaman tatlım benim geçmese bende yapmazdım testi hatta 1-2 gün daha mı geçse acaba diyorum sonrası hüsran hayal kırıklığı olmasındansa geç yaparım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…