Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş hamişsin canım bnim halav adet zmanlarımda sancım oluyor

biraz açıldım canım sağol
benm de 23 yaş olcak

sol tarafın sıkışıyomu, benim öyle oluyo

ya cnm ben hep rahimdeki şeyleri hissediyorum ne taraftan yumurtldığımı daha önce kistim olduğunu fln hep hissettim doktor bile şaşırdı ben elimle tık diye yerini gösterdim.böyle sol tarafımda bişey varmış gibi sıkışma fln değil böyle tuhaf bişey yaaa

bende tam anlatamıyorum da orada küçük bi tenis topu varmış gibi:44:

bak bu söylediklerin bende de var
şimdi eşime mesaj attım ben yine acıktım diye beraber yemiştik ama doymak bilmiyorum doysamda geri acıkıyorum
düşün dün gece 1 de yarım ekmek arası ton balığı yedim ki hayatta tek yemem onu salata makarnaya karıştırır öyle yerdim
kendime hayret ediyorum valla ve senin dediğin gibi sol kasık ağrıyor sanki batıyor gibi

bence de yapma o zaman tatlım benim geçmese bende yapmazdım testi hatta 1-2 gün daha mı geçse acaba diyorum sonrası hüsran hayal kırıklığı olmasındansa geç yaparım testi

cnm senin 19 ocakmış batın listede öyle yazıyor 2 gün geçmiş eğer normalde gecikmen olmuyorsa testi yap derim

bende tam anlatamıyorum da orada küçük bi tenis topu varmış gibi:44:

kızlar inşallah hepimiz hamişizdir ben şimdilik çıkıyorum uykum geldi çok. yarın sabah damla senin güzel haberini alcaz inş.

kızlar ben kaçıyorum giyiniym makyajımı yapıym kocişle film seyredicez dua edin sonu güzel olsun

cnm senin 19 ocakmış batın listede öyle yazıyor 2 gün geçmiş eğer normalde gecikmen olmuyorsa testi yap derim

19 yazıyor orada ama aslında 18 di ben garanti olsun dedim canım yani 3 gün oldu
18inden beri de sancım oldu zaten yani adet sancısı işte ama olmadı

ya ben tv de domates salatalık gördüm canım istedi burnumda kokusu var ya ama evde yok salatalık ne yapacağım kocam almıyor hormonlu diye ve çoooook acıktımmm

kızlar inşallah hepimiz hamişizdir ben şimdilik çıkıyorum uykum geldi çok. yarın sabah damla senin güzel haberini alcaz inş.

sabah testi yapayım hemen yazacağım buraya ilk fırsatta neg yada poz diye
iyi geceler canım bende aç karnımı doyurayım
rüyanda bebişlerimizi gör

Gunaydiiiinnnnnn sinirrrle baslayan guzel biten bir geceydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…