- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
inş hamişsin canım bnim halav adet zmanlarımda sancım oluyorbelirti derken bende tam bilmiyorum ama adet belirtileri ile karıştı
benim adet sancılı olurdu 2 gün boyunca sancı çektim ama kırmızılar yok yani öyle olurmuş 9 ay boyunca bu gidişle her ay adet sancısı çekeceğim demek ki
ve hala göğüslerim ağrıyor birde arada kasıklarım batıyor gibi oluyor:18::18:
prenses annen hamileymiş hayırlısı olsun
benim annemde 40 yaşında hamile kalmıştı sprali olduğu halde
duyduğumda çok canım sıkılmıştı üstelikte benim çocuğum olmadığı halde nasıl yaparlar bunu bana diye çok üzülmüştüm
tabii hiç anneme babama ne düşündüğümü nasıl üzüldüğümü söylemedim
kardeşim şimdi üç buçuk yaşında erkek maşallah çok sevimli hepimiz çok seviyoruz iyki doğurmuş annem
ayrıca kardeşimle aramda 23 yaş var
sol tarafın sıkışıyomu, benim öyle oluyo
ya cnm ben hep rahimdeki şeyleri hissediyorum ne taraftan yumurtldığımı daha önce kistim olduğunu fln hep hissettim doktor bile şaşırdı ben elimle tık diye yerini gösterdim.böyle sol tarafımda bişey varmış gibi sıkışma fln değil böyle tuhaf bişey yaaa
:26::26::26::26:
cnm benimde belim ağrıyo ama çok şiddetli değil çok sık idrara çıkıyorum acaip gazım var bugün 8 öğün fln yemek yedim öyle tırı vırı şeyler de değil baya öküz gibi yedimbide eşime de söyledim sol tarafımda bişey hissediyorum
bence de yapma o zaman tatlım benim geçmese bende yapmazdım testi hatta 1-2 gün daha mı geçse acaba diyorum sonrası hüsran hayal kırıklığı olmasındansa geç yaparım testi
inş hamişsin canım bnim halav adet zmanlarımda sancım oluyor
biraz açıldım canım sağol
benm de 23 yaş olcak
bende tam anlatamıyorum da orada küçük bi tenis topu varmış gibi:44:
bak bu söylediklerin bende de var
şimdi eşime mesaj attım ben yine acıktım diye beraber yemiştik ama doymak bilmiyorum doysamda geri acıkıyorum
düşün dün gece 1 de yarım ekmek arası ton balığı yedim ki hayatta tek yemem onu salata makarnaya karıştırır öyle yerdim
kendime hayret ediyorum valla ve senin dediğin gibi sol kasık ağrıyor sanki batıyor gibi
cnm senin 19 ocakmış batın listede öyle yazıyor 2 gün geçmiş eğer normalde gecikmen olmuyorsa testi yap derim
kızlar ben kaçıyorum giyiniym makyajımı yapıym kocişle film seyredicez dua edin sonu güzel olsun
kızlar inşallah hepimiz hamişizdir ben şimdilik çıkıyorum uykum geldi çok. yarın sabah damla senin güzel haberini alcaz inş.
geri geldim yarım ekmek arası peynir domatesle
Gunaydiiiinnnnnn sinirrrle baslayan guzel biten bir geceydi :)
hayırdır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?