Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım
rüyan da çok güzel maşallahh

canım ilk bu ay yapmıştım. adetim bitince abdest aldım belime yapıştırdım, o gece yattım ertesi akşam ilişki oldu sonra çıkardım ve banyomu yaptım. Bu kadar

ayy tesekkur edrim cnmm Allah sana ve bebisine saglikli uzun omurler versin insallah darisi da bize olsun

kızlar adete 8 gün kala yumurtlama olurmu ya ben adetin 16.günü kanamam oldu normal adetten farklı kahverengi vede daha az 4 gün sürdü kanamam bittikten sonra doktora gittim niye böyle oldu diye adetede 8 gün vardı ultrasonla falan baktı çok temiz birşey yok dedi su gibide akıntım vardı doktor ultrasonlada görüyorum sıvı var dedi yumurtlamış olabilirsin dedi ama ben adetin 12.günü yumurtladığımı düşünüyorum çünkü sol tarafımda ağrı oldu lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm anlamadım gitti

duygum bende seni merak ediyordum iyimisin kuzum...
suesue mi oldun sen
ama ben duygu derim haaaaaaaa

slmmmmmm kızlar
dün gece damlapal la konuşuyorduk sabah test yapıcaktı haberi olan varmı ben geçmişe hızlıca baktım ama göremedim bide gülbebek hastaneye gitmiş bu kızlar müjdeyle gelsinlerrrrrrrrrr inş.

ohhh öğretmen hanımlar ananlarının yanına koşmuşlar ne güzelll keyfini sür valla onların yanındayken kendini çok özel hiissediyo insan bencede diyete ara verme tabi annenin güzel yamaklerine dayana bilirsen ben hiç dayanamazdım kesiinn

ferdam maşallah oğluşuna ben ablamlardan felan biliyorum 4 5 gün hareketini hissetmediği olurdu çevredende duymuştum ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii

selam cnm...
yok test yapmadı hala bende merak ettim ama yok gelmedi...

Hosgeldin canim
Cok sevindim girebildigine
Ben de yatıyorum surekli
Atlaticaz inşallah gribi
ayy çok grçmiş olsn huzurum evt yat dinlen bol bol c vitamni al cnm sıcak şeyler iç meyve yee kıyamam ben huzurumaaaa

duygum bende seni merak ediyordum iyimisin kuzum...
suesue mi oldun sen
ama ben duygu derim haaaaaaaa
de aysunummm de evt değştrdm ama siz yne deyn hiç problem yokk
evt cnmmm ii oldu ama döncm yarınn yne gelrm bi ara haftya yakın cunku evt evt ara yok az az yedm cnm yaa o zaman zararı olmuo az az ye herşeyden tat

kızlarrr biz çıkıorzz annmle dışarıı yarn görşrzz çokkkkkkkk opyrmmmmmmmmm

selam canım hoş geldin yok canım ama gelse haber verse görürdüm mutlaka sabahtan beri burdayım inşallah güzel haberlerle gelir
aynı bende senin gibi hiç kıskanmam

görüşürüz canımmmm

ayyy son günler çok heyecanlı oluyo...
hadi inş..müjde ver bize...

suesue napıyosun kız afilli nickli

selam canım hoş geldin yok canım ama gelse haber verse görürdüm mutlaka sabahtan beri burdayım inşallah güzel haberlerle gelir

merak ettim ya hadi gelsinlerrrrr

görüşürüz canımmmm

ayyy son günler çok heyecanlı oluyo...
hadi inş..müjde ver bize...

cnm benim dün ovulasyon baya baya kırmızı çıktı ama hala çok umudum yok daha öncede olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…