Slmmmmm kızlarrrrrrkardesm net almş greym dedm ben deee ii geldi değşklk oldu buraya gelmek annem babam hemen beni tedaviye de aldı arkma bezler zenceflli çaylar falan iice azaldı oksurugm diyeti de bozmadm valla az az yıorm tıpkı evde oldugu gibi yarn bildrm günü diyet topgnde Siz naslsnzzzz
canım ilk bu ay yapmıştım. adetim bitince abdest aldım belime yapıştırdım, o gece yattım ertesi akşam ilişki oldu sonra çıkardım ve banyomu yaptım. Bu kadar
hoşgeldin canım
rüyan da çok güzel maşallahh
ayy tesekkur edrim cnmmAllah sana ve bebisine saglikli uzun omurler versin insallah darisi da bize olsun
saol ferdammmtandn beni degl mi
Slmmmmm kızlarrrrrrkardesm net almş greym dedm ben deee ii geldi değşklk oldu buraya gelmek annem babam hemen beni tedaviye de aldı arkma bezler zenceflli çaylar falan iice azaldı oksurugm diyeti de bozmadm valla az az yıorm tıpkı evde oldugu gibi yarn bildrm günü diyet topgnde Siz naslsnzzzz
bende 1 hafta kala yapacaktımda zor sabrettim 3 gün kala yaptım benim koca işe gidince hemen şeftan dürtüyo hadi git test al yap diye dayanamayıp yaptım ama sonuş hüsran :)
olsun canım olmadıysa bile vardır bir hayır mutlaka sabretmeyi bilmeyen kullarız işte
9
ohhh öğretmen hanımlar ananlarının yanına koşmuşlar ne güzelll keyfini sür valla onların yanındayken kendini çok özel hiissediyo insanSlmmmmm kızlarrrrrrkardesm net almş greym dedm ben deee ii geldi değşklk oldu buraya gelmek annem babam hemen beni tedaviye de aldı arkma bezler zenceflli çaylar falan iice azaldı oksurugm diyeti de bozmadm valla az az yıorm tıpkı evde oldugu gibi yarn bildrm günü diyet topgnde Siz naslsnzzzz
aa öyle deme
valla benim oğlum maşallah kıpır kıpır hiç durmuyo yerinde
çok net hissediyorum artık, ultrasonda da ne zaman görsek eli kolu kıpır kıpır
ne güzel bir rüya
inşallah gerçek olurr
günaydın canım
maşallah uyusun da büyüsün
inşallah kötü bişey yoktur canım
ve güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz
hoşgeldin nerelerdesin
herşey yolunda mı?
belki erkendir canım belli olmaz
slmmmmmm kızlar
dün gece damlapal la konuşuyorduk sabah test yapıcaktı haberi olan varmı ben geçmişe hızlıca baktım ama göremedim bide gülbebek hastaneye gitmiş bu kızlar müjdeyle gelsinlerrrrrrrrrr inş.
selam cnm...
yok test yapmadı hala bende merak ettim ama yok gelmedi...
ayy çok grçmiş olsn huzurum evt yat dinlen bol bol c vitamni al cnm sıcak şeyler iç meyve yee kıyamam ben huzurumaaaaHosgeldin canim
Cok sevindim girebildigine
Ben de yatıyorum surekli
Atlaticaz inşallah gribi
de aysunummm de evt değştrdm ama siz yne deyn hiç problem yokk
duygum bende seni merak ediyordum iyimisin kuzum...
suesue mi oldun sen
ama ben duygu derim haaaaaaaa
evt cnmmm ii oldu ama döncm yarınn yne gelrm bi ara haftya yakın cunku evt evt ara yok az az yedm cnm yaa o zaman zararı olmuo az az ye herşeyden tatohhh öğretmen hanımlar ananlarının yanına koşmuşlar ne güzelll keyfini sür valla onların yanındayken kendini çok özel hiissediyo insanbencede diyete ara verme tabi annenin güzel yamaklerine dayana bilirsen ben hiç dayanamazdım kesiinn
ferdam maşallah oğluşunaben ablamlardan felan biliyorum 4 5 gün hareketini hissetmediği olurdu çevredende duymuştum ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii
nerde bu hatunlar yaawwwwwwww bende de gelmedi kırmızılar :18::18:
selam canım hoş geldinslmmmmmm kızlar
dün gece damlapal la konuşuyorduk sabah test yapıcaktı haberi olan varmı ben geçmişe hızlıca baktım ama göremedim bide gülbebek hastaneye gitmiş bu kızlar müjdeyle gelsinlerrrrrrrrrr inş.
aynı bende senin gibi hiç kıskanmam
saol ferdammmtandn beni degl mi
görüşürüz canımmmmayy çok grçmiş olsn huzurum evt yat dinlen bol bol c vitamni al cnm sıcak şeyler iç meyve yee kıyamam ben huzurumaaaa
de aysunummm de evt değştrdm ama siz yne deyn hiç problem yokk
evt cnmmm ii oldu ama döncm yarınn yne gelrm bi ara haftya yakın cunku evt evt ara yok az az yedm cnm yaa o zaman zararı olmuo az az ye herşeyden tat
kızlarrr biz çıkıorzz annmle dışarıı yarn görşrzz çokkkkkkkk opyrmmmmmmmmm
yarınn
selam canım hoş geldinyok canım ama gelse haber verse görürdüm mutlaka sabahtan beri burdayım inşallah güzel haberlerle gelir
görüşürüz canımmmm
ayyy son günler çok heyecanlı oluyo...
hadi inş..müjde ver bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?