ayy çok grçmiş olsn huzurum evt yat dinlen bol bol c vitamni al cnm sıcak şeyler iç meyve yee kıyamam ben huzurumaaaa
de aysunummm de evt değştrdm ama siz yne deyn hiç problem yokk
evt cnmmm ii oldu ama döncm yarınn yne gelrm bi ara haftya yakın cunku evt evt ara yok az az yedm cnm yaa o zaman zararı olmuo az az ye herşeyden tat
kızlarrr biz çıkıorzz annmle dışarıı yarn görşrzz çokkkkkkkk opyrmmmmmmmmm
cnm benim dün ovulasyon baya baya kırmızı çıktı ama hala çok umudum yokdaha öncede olmuştu çünkü
benim takım burda işte burdaaaaa
hilal tekrar ovucan yaptın mı?
sensiz olmaz sensiz olmaz
yok ferda yapmadım artık yarın yaparım dedim bide ben 4 saat fln çiş tutmadım sabah idrarıyla yaptım ondan belkide çizik çıktı sen nasıl yapmıştın ferdam daha öncede sormuş olabilirim çok özürrrr
ayyy ovucanlar hep kırmızııı inşallah gelio bebişler...
resmi var mı canım...yüklesen..
not: erken çemkirmişim yaw
sensiz olmaz sensiz olmaz
yok ferda yapmadım artık yarın yaparım dedim bide ben 4 saat fln çiş tutmadım sabah idrarıyla yaptım ondan belkide çizik çıktı sen nasıl yapmıştın ferdam daha öncede sormuş olabilirim çok özürrrr
heeee hemende kızar sinirli megim...
öp bakemmmm
kız öbür aya ovucan kalmıyo ama yapa yapa aman neyse gene sipariş ederik te çok sıvı aldım çıkarmıki
meg artık tripcan oldu sanki dimi ya :26:
hey gidi heyyy nerde o huzurlu,sabırlı,hep olumlu düşünen meg
bu gelmeyen bebe beni deli etti
canım ovucan ilk idrarla yapılmaz
4 saat tutamıyosan bile 3 saat falan tutman lazım
ben de ilk idrarımla yapmıştım ama ben gece tuvalete kalkmıştım
dolayısıyla 3-4 saat falan çiş tutmuş gibi olmuştum
elinde fazla varsa bugün de yapsana
tutuver nolcak
seni kızlardan biri görmüş rüyasında hamileymişin yni hastaneden hamile sonucunu almışın. Oda preseedini istemiş senin. Ama kim hatrlamıyorum şimdik
kız öbür aya ovucan kalmıyo ama yapa yapa aman neyse gene sipariş ederik te çok sıvı aldım çıkarmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?