geçmiş olsun huzurummm....
dikkat edin kendinize havalar çok soğukkk...
bol c vitamini al canım dinlen...nane limon yap..
uykucu güzel günaydın sana anslsın gititmi kilolar çıtır anne adayıherkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları
bu saate kadar uyumuşum yuh bana
akşam beyazı izledim ama baya geç uyudum...
evet canım biz birşekilde atlatıyoruz ama bebelerimiz söz konusu olunca endişeleniyoruzferdacım kabakulak geçirmedim Allah korusunnn inşallah kabakulak falan değilimdir ismi bile kötüü giyindim komşumu bekliyorum boş beklemeyeyim dedim acile gidicem birazdan
Yavrum benim bizler bir şekilde atlatıyoruzda çocuk için daha zor oluyor kıyamamm yavrunaa sizede çok geçmiş olsunn Eminecimmm
İnşallah Hülyacımmm aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorumda ferdanın dediği aklımdaydı inşallah öyle bişey değildir...kOMŞUM GELSİN GİDİCEZ ŞİMDİ.Hazırlandım bekliyorum..
sağol cnm inşallah hepimizinki gelir en yakın zamanda..
inşallah arkadaşım..umutluyum ben tüpiş bebiktenn
ayy cnm bnm ya kıyamam sana..bizde menemen vardı valla..:26:aşeriyormusun yoksa emoşum
sağol datlummm...
arada hepimize oluyo cnm hassaslaşıyoruzSagolasin aysunum
Cok fena oldum
Hadi ateşi filan anlıyorum ama
Bu ağlama isi nereden çıktı
Onu anlamadım
Neyse gecircez birsekilde
Gulbebeki de cok merak ettim
Umarım iyi haberle gelir
uykucu güzel günaydın sana anslsın gititmi kilolar çıtır anne adayı
effett benn kesiinn hamileyiimadet yeni bitti henüz halvet bile olmadı ama yinede ben kesin hamileyimm
kim rüyada görülse hamiş oluyor. Artık MEgin hayırlı haberlerini bekliyoruzz tez zamanda
pufiyymm canım avatarın güzel ama çok sexi beyawww
senin ilk bu topikteki avatarını hatırlıyorumda anaağğğm oneydi yaavv valla senin avatar yüzünden sana yazmıyodumm bile nezamanki avatarı değiştirdin ozaman bana sıcak bir arkadaş gibi geldiinn
gitsin k,lolar gitsin annenin yanına gidecek olmana çok sevindim canım hasret giderirsiniz ne güzel bende çok özledim ya annemi
arada hepimize oluyo cnm hassaslaşıyoruz
birde hastalıktan dolayı direncin düşmüş olabilir..
ama geçick hepsi güzel arkadaşım
bende gülü çok merak ediyorum inşallah
müjdeyle gelir...
eminemmmm günaydın cnm...
gidiyo kilolar 2 haftada 3 e yakın kilom gitti gitmeyede deam ediyo da haftaya annemin yanındayım geri gelir heralde
k.validemde ank.da..kesin alırım 1 tanesini de gerisini bilmem:86:
ivet bence de kesin gibesin.
selamm canımmm hoş geldinnnseelammllaarrr....
hahahhaha ayyy koptum buna
Bir ara karakalem resimleri çok seviyordum o dönemde takılmıştı bana kadın resimleri sonra kkda hareketlisini bulunca koymuştum
Avatarımı beğendiğin içinde çok teşekkür ederim ayrıca
kara kalem resimleri bende çok severim ama seninkinin altı ayrı oynuyo üstü ayrı oynuyodu yaa
bana itici geldiydiii hahahaaa
slm kızlar benim adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım bugün kocaman negatifi gördüm
aa öyle demeGülbebekim canım çook geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar herkesi hasta etti yaa benimde kızım hasta ilaç kullanıp duruyo yavrum sabah anne gitme diye ağladıinşallah geçecek tekrar geçmiş olsun tatalım sıcak tut kendini
maşşallah bebişine gamzemerkek çocuğu biraz tembel oluyo diye biliyorum benim kızım maşallah kıpır kıpırdı aaahhhhhhhhhhhh ne güzel duygulardı onlar ALLAH tekrar nasip eder inşallahh
ne güzel bir rüyarüyamda seni gördüm
senle aynı apartmanda oturuyormuşuz
merdivenlerde oturuyoruz
sana kan testi sonucu gelecekmiş
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
sonra birbirimize sarılıp ağlıyoruz
elinde kbi kitap bi de preseed var
bana veriyorsun sonra senden alırım kızlara haber vermeye gideceğim diyorsun
ben de diyorum ki meg preseed artık işine yaramaz bana ver ben de deneyim diyorum
sen preseedle hamile kalmışsın öle işte
sonra uyandım
tekrar uyudugumda bu sefer de rüyamı sana anlatıyordum seanslar halinde rüyama girdin bugun :)))))))))))))
günaydın canımherkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları
inşallah kötü bişey yoktur canımferdacım kabakulak geçirmedim Allah korusunnn inşallah kabakulak falan değilimdir ismi bile kötüü giyindim komşumu bekliyorum boş beklemeyeyim dedim acile gidicem birazdan
Yavrum benim bizler bir şekilde atlatıyoruzda çocuk için daha zor oluyor kıyamamm yavrunaa sizede çok geçmiş olsunn Eminecimmm
İnşallah Hülyacımmm aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorumda ferdanın dediği aklımdaydı inşallah öyle bişey değildir...kOMŞUM GELSİN GİDİCEZ ŞİMDİ.Hazırlandım bekliyorum..
hoşgeldin nerelerdesinseelammllaarrr....
belki erkendir canım belli olmazslm kızlar benim adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım bugün kocaman negatifi gördüm
benim gibi bir aceleci daha geldi sen 3 gün kla yapmışsın ben 1 hafta kala yapmıştımmm
cnm sana bisey sorcm sen yakiyi ilk defa bu ay mi kullandin bi de ne zmn taktin ne zmn cikardin bi de bi yaki ne kadar sure gidiyo ayyy cok oldum
aa öyle demeGülbebekim canım çook geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar herkesi hasta etti yaa benimde kızım hasta ilaç kullanıp duruyo yavrum sabah anne gitme diye ağladıinşallah geçecek tekrar geçmiş olsun tatalım sıcak tut kendini
maşşallah bebişine gamzemerkek çocuğu biraz tembel oluyo diye biliyorum benim kızım maşallah kıpır kıpırdı aaahhhhhhhhhhhh ne güzel duygulardı onlar ALLAH tekrar nasip eder inşallahh
ne güzel bir rüyarüyamda seni gördüm
senle aynı apartmanda oturuyormuşuz
merdivenlerde oturuyoruz
sana kan testi sonucu gelecekmiş
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
sonra birbirimize sarılıp ağlıyoruz
elinde kbi kitap bi de preseed var
bana veriyorsun sonra senden alırım kızlara haber vermeye gideceğim diyorsun
ben de diyorum ki meg preseed artık işine yaramaz bana ver ben de deneyim diyorum
sen preseedle hamile kalmışsın öle işte
sonra uyandım
tekrar uyudugumda bu sefer de rüyamı sana anlatıyordum seanslar halinde rüyama girdin bugun :)))))))))))))
günaydın canımherkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları
inşallah kötü bişey yoktur canımferdacım kabakulak geçirmedim Allah korusunnn inşallah kabakulak falan değilimdir ismi bile kötüü giyindim komşumu bekliyorum boş beklemeyeyim dedim acile gidicem birazdan
hoşgeldin nerelerdesinseelammllaarrr....
belki erkendir canım belli olmazslm kızlar benim adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım bugün kocaman negatifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?