Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun huzurummm....
dikkat edin kendinize havalar çok soğukkk...
bol c vitamini al canım dinlen...nane limon yap..

Sagolasin aysunum
Cok fena oldum
Hadi ateşi filan anlıyorum ama
Bu ağlama isi nereden çıktı
Onu anlamadım
Neyse gecircez birsekilde
Gulbebeki de cok merak ettim
Umarım iyi haberle gelir

herkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları

bu saate kadar uyumuşum yuh bana
akşam beyazı izledim ama baya geç uyudum...
uykucu güzel günaydın sana anslsın gititmi kilolar çıtır anne adayı
evet canım biz birşekilde atlatıyoruz ama bebelerimiz söz konusu olunca endişeleniyoruz
sende fazla bekleme canım git acile gebelik şüphem var desen yaparlar geçen ay bende çok kötü olmuştum adet 2 3 gün geçiyodu söyledim yaptılar inşallah hasatlığını tez zamanda atlatırsın canım güzel haberlerlede gelirsin inşallahh

effett benn kesiinn hamileyiim adet yeni bitti henüz halvet bile olmadı ama yinede ben kesin hamileyimm

Sagolasin aysunum
Cok fena oldum
Hadi ateşi filan anlıyorum ama
Bu ağlama isi nereden çıktı
Onu anlamadım
Neyse gecircez birsekilde
Gulbebeki de cok merak ettim
Umarım iyi haberle gelir
arada hepimize oluyo cnm hassaslaşıyoruz
birde hastalıktan dolayı direncin düşmüş olabilir..
ama geçick hepsi güzel arkadaşım
bende gülü çok merak ediyorum inşallah
müjdeyle gelir...
uykucu güzel günaydın sana anslsın gititmi kilolar çıtır anne adayı

effett benn kesiinn hamileyiim adet yeni bitti henüz halvet bile olmadı ama yinede ben kesin hamileyimm

eminemmmm günaydın cnm...
gidiyo kilolar 2 haftada 3 e yakın kilom gitti gitmeyede deam ediyo da haftaya annemin yanındayım geri gelir heralde
k.validemde ank.da..kesin alırım 1 tanesini de gerisini bilmem:86:

ivet bence de kesin gibesin.

kim rüyada görülse hamiş oluyor. Artık MEgin hayırlı haberlerini bekliyoruzz tez zamanda

pufiyymm canım avatarın güzel ama çok sexi beyawww
senin ilk bu topikteki avatarını hatırlıyorumda anaağğğm oneydi yaavv valla senin avatar yüzünden sana yazmıyodumm bile nezamanki avatarı değiştirdin ozaman bana sıcak bir arkadaş gibi geldiinn

hahahhaha ayyy koptum buna
Bir ara karakalem resimleri çok seviyordum o dönemde takılmıştı bana kadın resimleri sonra kkda hareketlisini bulunca koymuştum
Avatarımı beğendiğin içinde çok teşekkür ederim ayrıca

gitsin k,lolar gitsin annenin yanına gidecek olmana çok sevindim canım hasret giderirsiniz ne güzel bende çok özledim ya annemi
tabi annelerin yemeklerine doyum olmaz ama yinede kilo alma elmesin o yaramaz kilolar geri yaaa
evet aysunumm gebeyimm ben beyawwwwww
seelammllaarrr....
selamm canımmm hoş geldinnn

kara kalem resimleri bende çok severim ama seninkinin altı ayrı oynuyo üstü ayrı oynuyodu yaa
bana itici geldiydiii hahahaaa

Son düzenleme:
cnm sana bisey sorcm sen yakiyi ilk defa bu ay mi kullandin bi de ne zmn taktin ne zmn cikardin bi de bi yaki ne kadar sure gidiyo ayyy cok oldum

aa öyle deme
valla benim oğlum maşallah kıpır kıpır hiç durmuyo yerinde
çok net hissediyorum artık, ultrasonda da ne zaman görsek eli kolu kıpır kıpır

ne güzel bir rüya
inşallah gerçek olurr

günaydın canım
maşallah uyusun da büyüsün

inşallah kötü bişey yoktur canım
ve güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz
seelammllaarrr....
hoşgeldin nerelerdesin
herşey yolunda mı?

slm kızlar benim adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım bugün kocaman negatifi gördüm
belki erkendir canım belli olmaz

Slmmmmm kızlarrrrrrkardesm net almş greym dedm ben deeeii geldi değşklk oldu buraya gelmek annem babam hemen beni tedaviye de aldı arkma bezler zenceflli çaylar falan iice azaldı oksurugm diyeti de bozmadm valla az az yıorm tıpkı evde oldugu gibi yarn bildrm günü diyet topgnde Siz naslsnzzzz

benim gibi bir aceleci daha geldi sen 3 gün kla yapmışsın ben 1 hafta kala yapmıştımmm

bende 1 hafta kala yapacaktımda zor sabrettim 3 gün kala yaptım benim koca işe gidince hemen şeftan dürtüyo hadi git test al yap diye dayanamayıp yaptım ama sonuş hüsran :)

9

Fena grip oldum.. Hatta dayanamayıp acile kadar gittik geçen hafta.. Acilde doktor iki iğne yaptı. Korktum gerçi ama. Sonra doktoruma gittim. Bebiş iyi.. Sonunda evden kovduk gribi :):2::2::2:..

Kızlar bu gece ruyamda yine bebeğim olmuş gördüm yne tosuncuk ve yine erkek ben degil de başka bi arkdasım emziriyormuş bebegi ama bnmmş bebek çokk guzeldi yaaa dıorm ki bebegim çok tombş onu zayflatmalıyım bacakları bi bebegin bacağının iki üç katıydı

Son düzenleme:
cnm sana bisey sorcm sen yakiyi ilk defa bu ay mi kullandin bi de ne zmn taktin ne zmn cikardin bi de bi yaki ne kadar sure gidiyo ayyy cok oldum

canım ilk bu ay yapmıştım. adetim bitince abdest aldım belime yapıştırdım, o gece yattım ertesi akşam ilişki oldu sonra çıkardım ve banyomu yaptım. Bu kadar

aa öyle deme
valla benim oğlum maşallah kıpır kıpır hiç durmuyo yerinde
çok net hissediyorum artık, ultrasonda da ne zaman görsek eli kolu kıpır kıpır

ne güzel bir rüya
inşallah gerçek olurr

günaydın canım
maşallah uyusun da büyüsün

inşallah kötü bişey yoktur canım
ve güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz
seelammllaarrr....
hoşgeldin nerelerdesin
herşey yolunda mı?

slm kızlar benim adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım bugün kocaman negatifi gördüm
belki erkendir canım belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…