canım inşallah geçer ovucan yapmadım 1 tane kaldı yapsammı bilemedim ...
Çok ilerledi nefes bile alamıyorum eşim falanda yok dünden beri doktorada gidemiyorum bunaldım işte.Canımm rüyan hayrolsun inşallahhh
Gamzem içmediğim şey kalmadı akşamdan beri ot içiyorummmm ama yok geçmiyor dahada beter oldum...:
aynen canım bende öyle hissederim aynen senin ki gibi oda
bir şey atıyorum ortaya oda hemen dökülüyo
biz kadınların hisleri çok kuvvetli bencede
amin canımmmmmmmmmmmm
çok güzel bir rüya canım hayırlara çıksın inşallah tez zamanda geçeğe dönüşür inşallahhhhhh
allah kabul etsin canımmm.
geçmiş olsun tatlım yaaa
ilaç içemiyorsun bari ıhlamur falan yap kendine
bol bol meyve ye canım inşallah hemencecik iyileşirsinnnn
günaydın canım
hadi hayırlısı cnm senden sonrada ben transfer ederim belki..inşallah sana tutunur cnmmselam kızlar pazartesi transferim var.bebişimi alacağım hayırlısı ile.çok heyecanlıyım.lütfen dua edin.
yumurtlama doneminden dolayida miden bulaniyor canin biseyler istiyor olabilir daha erken umarim hamissindir arkadasimmerhaba hanımlar bende bebek isteyen biri olarak geldimşimdi sizlere bişey sormak istiyorum ben bu ayın başında d.kontrol hapını bıraktım ve sadece 7 ay kullandım...ayın 10 unda adet oldum...şuanda mide bulantım akıntım ve aşırı iştahım açılmış durumda hee birde kasıklrımda ve belimde ağrı ve sürekli bi uyku halindeyim...dün biraz aceleci davranarak test yaptık çok saçma bi hareketti kabul ediyorum ama yaptık işte sonuç negatif çıktı ( bunlar hamilelik belirtileri diye biliyoru ben kk da okuuduğum kadarıyla...şimdi sizce benim hamile olma ihtimalim varmı yoksa yumurtlama dönemimde olduğu içinmi böle yada hamişimde daha erken olduğu içinmi negatif gördük çizgide...RABBİM tiüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah kimseyi fazla bekletmesin..
canim ruyan hayir olsun ins bu ay gelir bebisin...aa bu arada ben rüya gördüm çok güzeldi..bir oğlum olmuştu ve ben emziriyordum onu..sanki gerçek gibiydi..
benden sesler gelince eşim uyandırmış beni..kalkınca ellerime bakmışım eşim öyle söyledi..boş mu dolu mu diye..
öyle tatlı bir oğlandı ki ağzı süt olmuştu..pek bi iştahlıydı..
sağol canım allah razı olsun.inşallah ben de artık diyebilirim hamileyim diye.rabbim yardımcımız olsuninşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
dua edicem sana
hadi hayırlısı cnm senden sonrada ben transfer ederim belki..inşallah sana tutunur cnmm
Gülbebekim canım çook geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar herkesi hasta etti yaa benimde kızım hasta ilaç kullanıp duruyo yavrum sabah anne gitme diye ağladıherkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
aminnnnnn
Aminnn canimmm bebis tembell hic oynamiyo elimi koydugumda kalp atisini hissediyorum o zaman icim rahat ediyo ancak
ben kahvaltıya oturuyorum kızlar ama buradayım
inşallah bu defer bebeğin sımsıkı tutunur canım sanaselam kızlar pazartesi transferim var.bebişimi alacağım hayırlısı ile.çok heyecanlıyım.lütfen dua edin.
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah güzel bir haberle dönersinnnnnyok Hülyam yarın gelecek işin bu kısmı öyle kötüki insan gurbette olunca tek dayanağı komşuları oluyor Allahtan komşularım çok iyi arkadaşım baktı dünden berii kulağımda şişlik var ondan korkuyorum ben ya boğazımın şişliği vuruyor yada başka bişey Allah koruuusuunnn
ben kahvaltıya oturuyorum kızlar ama buradayım
sen kabakulak geçirmiş miydin
acaba kabakulak mı oldun ki
ferdacım kabakulak geçirmedim Allah korusunnn inşallah kabakulak falan değilimdir ismi bile kötüü giyindim komşumu bekliyorum boş beklemeyeyim dedim acile gidicem birazdannereye
acile mi
Yavrum benim bizler bir şekilde atlatıyoruzda çocuk için daha zor oluyor kıyamamm yavrunaa sizede çok geçmiş olsunn EminecimmmGülbebekim canım çook geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar herkesi hasta etti yaa benimde kızım hasta ilaç kullanıp duruyo yavrum sabah anne gitme diye ağladıinşallah geçecek tekrar geçmiş olsun tatalım sıcak tut kendini
maşşallah bebişine gamzemerkek çocuğu biraz tembel oluyo diye biliyorum benim kızım maşallah kıpır kıpırdı aaahhhhhhhhhhhh ne güzel duygulardı onlar ALLAH tekrar nasip eder inşallahh
inşallah bu defer bebeğin sımsıkı tutunur canım sana
dualrımız seninle canım gelişmelerden haberdar et bizi..
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah güzel bir haberle dönersinnnnn
allah şifa versin canım benimmmmm....
afiyet olsunnnnnnn tatlımmm
yumurtlama doneminden dolayida miden bulaniyor canin biseyler istiyor olabilir daha erken umarim hamissindir arkadasim
canim ruyan hayir olsun ins bu ay gelir bebisin...
sağol canım allah razı olsun.inşallah ben de artık diyebilirim hamileyim diye.rabbim yardımcımız olsun
sana da hayırlı olsun canım.umarım çifte mutlu haber veririz.rabbim hepimizi güldürsün.
ooohhhhhhh afiyet olsun şeker
yaa bende sabah erken yaptım kahvaltımı sonra işe geldim şimdi öyle acıktımki anlatamam ama benim canım feci bir şekilde mercimek köftesi istiyo yaa :125:
afiyet olsunnnnnnn tatlımmm
rüyamda seni gördüm
senle aynı apartmanda oturuyormuşuz
merdivenlerde oturuyoruz
sana kan testi sonucu gelecekmiş
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
sonra birbirimize sarılıp ağlıyoruz
elinde kbi kitap bi de preseed var
bana veriyorsun sonra senden alırım kızlara haber vermeye gideceğim diyorsun
ben de diyorum ki meg preseed artık işine yaramaz bana ver ben de deneyim diyorum
sen preseedle hamile kalmışsın öle işte
sonra uyandım
tekrar uyudugumda bu sefer de rüyamı sana anlatıyordum seanslar halinde rüyama girdin bugun :)))))))))))))
rüyamda seni gördüm
merdivenlerde oturuyoruz
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
ben de diyorum ki meg preseed artık işine yaramaz bana ver ben de deneyim diyorum
sonra uyandım
tekrar uyudugumda bu sefer de rüyamı sana anlatıyordum seanslar halinde rüyama girdin bugun :)))))))))))))
herkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları
bu saate kadar uyumuşum yuh bana
akşam beyazı izledim ama baya geç uyudum...
herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
okudum canım oğlunu emziriyormuşşsun rüyanda...
çok güzelrüya görmüşsün cnm inşallah gerçek olucak ...
meganı ben çok beğendim yaff yüzü çok berraktı masmavi gözler
gülüm çok geçmiş olsun canım...ovulasyonunu merakla bekliyorum bugünkü...
inşallah gebişsin canımmm...öyle bi sevincemkiiiiiiiiiiiiiiii
seyyah sende ne güzel rüya görmüşsün cnm inşallah gerçeğe çıkıcak:26:
meginde ovucanı hep kırmızı...inşallah gebe olucak....
damlapal da bugün test yapacaktı gelmedi sanırım....
bide duygum nerde yaaaaa....
rüyamda seni gördüm
merdivenlerde oturuyoruz
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
sonra uyandım
Canim gecmis olsun
Ben de aynı durumdayım
Cok hastalandım kaç gündür
Dün de cok ağladım
Allah başka hastalık vermesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?