Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolun kızlar inşallahhhh

yumurtlama doneminden dolayida miden bulaniyor canin biseyler istiyor olabilir daha erken umarim hamissindir arkadasim
canim ruyan hayir olsun ins bu ay gelir bebisin...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
dua edicem sana
sağol canım allah razı olsun.inşallah ben de artık diyebilirim hamileyim diye.rabbim yardımcımız olsun

hadi hayırlısı cnm senden sonrada ben transfer ederim belki..inşallah sana tutunur cnmm

sana da hayırlı olsun canım.umarım çifte mutlu haber veririz.rabbim hepimizi güldürsün.

herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
Gülbebekim canım çook geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar herkesi hasta etti yaa benimde kızım hasta ilaç kullanıp duruyo yavrum sabah anne gitme diye ağladı inşallah geçecek tekrar geçmiş olsun tatalım sıcak tut kendini

Aminnn canimmm bebis tembell hic oynamiyo elimi koydugumda kalp atisini hissediyorum o zaman icim rahat ediyo ancak

maşşallah bebişine gamzem erkek çocuğu biraz tembel oluyo diye biliyorum benim kızım maşallah kıpır kıpırdı aaahhhhhhhhhhhh ne güzel duygulardı onlar ALLAH tekrar nasip eder inşallahh

ben kahvaltıya oturuyorum kızlar ama buradayım

ooohhhhhhh afiyet olsun şeker
yaa bende sabah erken yaptım kahvaltımı sonra işe geldim şimdi öyle acıktımki anlatamam ama benim canım feci bir şekilde mercimek köftesi istiyo yaa :125:

selam kızlar pazartesi transferim var.bebişimi alacağım hayırlısı ile.çok heyecanlıyım.lütfen dua edin.
inşallah bu defer bebeğin sımsıkı tutunur canım sana
dualrımız seninle canım gelişmelerden haberdar et bizi..
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah güzel bir haberle dönersinnnnn
allah şifa versin canım benimmmmm....

ben kahvaltıya oturuyorum kızlar ama buradayım

afiyet olsunnnnnnn tatlımmm

rüyamda seni gördüm
senle aynı apartmanda oturuyormuşuz
merdivenlerde oturuyoruz
sana kan testi sonucu gelecekmiş
geliyor
heycanla bakıyoruz
hamileymişsin
sonra birbirimize sarılıp ağlıyoruz
elinde kbi kitap bi de preseed var
bana veriyorsun sonra senden alırım kızlara haber vermeye gideceğim diyorsun
ben de diyorum ki meg preseed artık işine yaramaz bana ver ben de deneyim diyorum
sen preseedle hamile kalmışsın öle işte

sonra uyandım
tekrar uyudugumda bu sefer de rüyamı sana anlatıyordum seanslar halinde rüyama girdin bugun :)))))))))))))

herkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları

bu saate kadar uyumuşum yuh bana
akşam beyazı izledim ama baya geç uyudum...

sen kabakulak geçirmiş miydin
acaba kabakulak mı oldun ki

ferdacım kabakulak geçirmedim Allah korusunnn inşallah kabakulak falan değilimdir ismi bile kötüü giyindim komşumu bekliyorum boş beklemeyeyim dedim acile gidicem birazdan
Yavrum benim bizler bir şekilde atlatıyoruzda çocuk için daha zor oluyor kıyamamm yavrunaa sizede çok geçmiş olsunn Eminecimmm

İnşallah Hülyacımmm aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorumda ferdanın dediği aklımdaydı inşallah öyle bişey değildir...kOMŞUM GELSİN GİDİCEZ ŞİMDİ.Hazırlandım bekliyorum..

yumurtlama doneminden dolayida miden bulaniyor canin biseyler istiyor olabilir daha erken umarim hamissindir arkadasim

canim ruyan hayir olsun ins bu ay gelir bebisin...

sağol cnm inşallah hepimizinki gelir en yakın zamanda..

sağol canım allah razı olsun.inşallah ben de artık diyebilirim hamileyim diye.rabbim yardımcımız olsun

sana da hayırlı olsun canım.umarım çifte mutlu haber veririz.rabbim hepimizi güldürsün.

inşallah arkadaşım..umutluyum ben tüpiş bebiktenn

ooohhhhhhh afiyet olsun şeker
yaa bende sabah erken yaptım kahvaltımı sonra işe geldim şimdi öyle acıktımki anlatamam ama benim canım feci bir şekilde mercimek köftesi istiyo yaa :125:

ayy cnm bnm ya kıyamam sana..bizde menemen vardı valla..:26:aşeriyormusun yoksa emoşum

afiyet olsunnnnnnn tatlımmm

sağol datlummm...

kim rüyada görülse hamiş oluyor. Artık MEgin hayırlı haberlerini bekliyoruzz tez zamanda

ne heyecanlı bir rüyaymış inşallahhh öyledirr be kuzumm inşallah mege vesile olmuştur canım preseed...

herkese günaydınnnn güzel anneler ve adayları

bu saate kadar uyumuşum yuh bana
akşam beyazı izledim ama baya geç uyudum...

günaydın aysuncum...
bizde geç yattık ama beyazı izlemedim fazla..
megan fox tam bir hayal kırıklığı oldu benm için..transformers hastasıyım ben ve eşim..kadın filmde o kadar güzelki..bir gördüm resmen şoka girdim
sen benim rüyamı okudun mu aysuncum??

Son düzenleme:
birsumumokudum canım oğlunu emziriyormuşşsun rüyanda...
çok güzel rüya görmüşsün cnm inşallah gerçek olucak...
meganı ben çok beğendim yaff yüzü çok berraktı masmavi gözler

gülüm çok geçmiş olsun canım...ovulasyonunu merakla bekliyorum bugünkü...
inşallah gebişsin canımmm...öyle bi sevincemkiiiiiiiiiiiiiiii

seyyah sende ne güzel rüya görmüşsün cnm inşallah gerçeğe çıkıcak:26:
meginde ovucanı hep kırmızı...inşallah gebe olucak....

damlapal da bugün test yapacaktı gelmedi sanırım....

bide duygum nerde yaaaaa....

Son düzenleme:
herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm

Canim gecmis olsun
Ben de aynı durumdayım
Cok hastalandım kaç gündür
Dün de cok ağladım
Allah başka hastalık vermesin kuzum

aminn cnm bnm inşallah hepimizin bebişi gelecek en yakın zamanda..

duygu annesinde yarın gelecek inşallah

hayırlar olsun inşallah..herkes rüya görmüş yahu..vardır bi hikmeti

Canim gecmis olsun
Ben de aynı durumdayım
Cok hastalandım kaç gündür
Dün de cok ağladım
Allah başka hastalık vermesin kuzum

geçmiş olsun huzurummm....
dikkat edin kendinize havalar çok soğukkk...
bol c vitamini al canım dinlen...nane limon yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…