Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım kaç aydır istiyosunuzzz...belirtin varmıydı...
valla heyecandan yazılarımızı göremiyosun anlıyorm seni

Allahım tamamına erdirsin tekrar tekrar tebrik edrim kuzumm
darısı hepimize inşallah...

ben geldim kızlar ciğerlerimi üşütmüşüm çok fena ama dediğim gibi hastane hastane değil ki test falan yapmadılar haftasonu diye saçmalığa bakın antibiyotik ve şurup verdi söyledim gebelik şüphem var diye ama onları verdi bol bol dinlen dedi eczaneye gittim erken gebelik testi alacaktım eczane o ne diye bana soruyor içimden onada yuh dedim artık neyseki yapacak bişey yok eve geldim işte

Damlacımmmm canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başınaaa

aaa ben bilmiyorum onu bak..
ekleyelim hemen..
ama ben 78 e ekliyorum..
onun da kutlu olsun bebeği inşallah

inş canım listenin ilk oluş zamanını hatırlıyorum ya bir gün bu listeye bizimde adımız yazılacak mı diye düşünüyordum megimmm bak açılışı yaptım sıra sende hayatım canım arkadaşım benim
adaşım hilalim senide bekliyorum bak

hoşgeldin gülüm...
yat dinlen bolca canım...c vitamini al nene limon iç..
antibiyoriği içme

bide ovucanın varsa onu yapsana gülüm...bakalım ne çıkıcak ben senden çok ümitliyim..

cnm çoook geçmiş olsun dinlen yorma kendini senden de güzel haber bekliyoduk vardır her işte bi hayır cnm

Gecmis olsun canim
Senin bebis Nazlı illa surundurecek bizi
Neyse sen iyi bak kendine
Aldığın ilaçlardan bir sey olmaz
Merak etme
Yalnız bugun ovucan yap
Bakalim

aminnnnnnnnnnnn cnm bende umutlandım valla şimdi

olacak tabi ben sizden çok umutluyum buradan sizin haberi de alacağım inş kuzum canım adaşım

Damlacımmmm canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başınaaa

amin canım hepimize nasip etsin Allah'ım bu güzel duyguları yaşamayı

geçmiş olsun canım ya
test yapmamalarına üzüldüm
içme antibiyotiği
hadi ovucan yap
keşke normal gebelik testi alsaydın

canım kaç aydır deniyodun
bu ay bişey kullandın mı?

geçmiş olsun bebekim

elbet olucaz o listede hepimiz de,zaman gerekiyo işte..

hoşgeldin gülüm...
yat dinlen bolca canım...c vitamini al nene limon iç..
antibiyoriği içme

bide ovucanın varsa onu yapsana gülüm...bakalım ne çıkıcak ben senden çok ümitliyim..
Aysunumm antibiyotiği bende içmeyeyeim diyorum birazdan yemek yiyeceğim bugün saat 6 gibi falan yapayım diyorum son ovucanım zaten
cnm çoook geçmiş olsun dinlen yorma kendini senden de güzel haber bekliyoduk vardır her işte bi hayır cnm

Hilalcimmm nasip işte olmadı sen güzel haberleri verirsin inşallah..Ovucan yapıcanmı b ugün

gül bebeğim çok geçmiş olsun canım
ilaçları içme 2 gün bekle bence ıhlamur nane limon iç
sırtına göğsüne havlu ısıtıp koy yat dinlen terle güzelce canım
pazarteside tekrar gidersin dr a

bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebeler inşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz

geçmiş olsun canım ya
test yapmamalarına üzüldüm
içme antibiyotiği
hadi ovucan yap
keşke normal gebelik testi alsaydın

bu ay bişey kullandın mı?

ferdacım buralar böyle işte normal gebelik testi alacaktım ama dandik bir markaydı ve made in chin yazıyordu güvenipte alamadım kuzum
meg
teşekkür ederim bitanemmm

Son düzenleme:
damlaaaaa yazsana annem özgeçmişini bebe konusundaki

bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebeler inşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah hilal inşallah...
testimizden iyi sonuç çıkar inşallah bizimde sonrasını düşünemiyorum..
Allahım çok büyük bizde gebe kalıcaz inşallah...

cnm vardır bunda da bi hayır cnm yapmakla yapmamak arasında kararsızım çünkü abartısız 15 dk.bir wc ye gidiyorum nasıl tutcam ben bu çişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…