yaaaaaaaa çok duygulandım aMA allah size sağlık sıhhat versin maşallah maşallah taze gebemize
ayağımı sürüdüm sizin için canım inş peşimden sizinde haberinizi alacağım Allah'ın izni ile
aaa ben bilmiyorum onu bak..
ekleyelim hemen..
ama ben 78 e ekliyorum..
onun da kutlu olsun bebeği inşallah
ben geldim kızlar ciğerlerimi üşütmüşüm çok fena ama dediğim gibi hastane hastane değil ki test falan yapmadılar haftasonu diye saçmalığa bakın antibiyotik ve şurup verdi söyledim gebelik şüphem var diye ama onları verdi bol bol dinlen dedi eczaneye gittim erken gebelik testi alacaktım eczane o ne diye bana soruyor içimden onada yuh dedim artıkneyseki yapacak bişey yok eve geldim işte
ben geldim kızlar ciğerlerimi üşütmüşüm çok fena ama dediğim gibi hastane hastane değil ki test falan yapmadılar haftasonu diye saçmalığa bakın antibiyotik ve şurup verdi söyledim gebelik şüphem var diye ama onları verdi bol bol dinlen dedi eczaneye gittim erken gebelik testi alacaktım eczane o ne diye bana soruyor içimden onada yuh dedim artıkneyseki yapacak bişey yok eve geldim işte
aminnnnnnnnnnnn cnm bende umutlandım valla şimdi
Damlacımmmm canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başınaaa
geçmiş olsun canım yaben geldim kızlar ciğerlerimi üşütmüşüm çok fena ama dediğim gibi hastane hastane değil ki test falan yapmadılar haftasonu diye saçmalığa bakın antibiyotik ve şurup verdi söyledim gebelik şüphem var diye ama onları verdi bol bol dinlen dedi eczaneye gittim erken gebelik testi alacaktım eczane o ne diye bana soruyor içimden onada yuh dedim artıkneyseki yapacak bişey yok eve geldim işte
canım kaç aydır deniyoduninş canım listenin ilk oluş zamanını hatırlıyorum ya bir gün bu listeye bizimde adımız yazılacak mı diye düşünüyordum megimmm bak açılışı yaptım sıra sende hayatım canım arkadaşım benim
adaşım hilalim senide bekliyorum bak
inş canım listenin ilk oluş zamanını hatırlıyorum ya bir gün bu listeye bizimde adımız yazılacak mı diye düşünüyordum megimmm bak açılışı yaptım sıra sende hayatım canım arkadaşım benim
Aysunumm antibiyotiği bende içmeyeyeim diyorum birazdan yemek yiyeceğim bugün saat 6 gibi falan yapayım diyorum son ovucanım zatenhoşgeldin gülüm...
yat dinlen bolca canım...c vitamini al nene limon iç..
antibiyoriği içme
bide ovucanın varsa onu yapsana gülüm...bakalım ne çıkıcak ben senden çok ümitliyim..
cnm çoook geçmiş olsun dinlen yorma kendini senden de güzel haber bekliyoduk vardır her işte bi hayır cnm
inş canım listenin ilk oluş zamanını hatırlıyorum ya bir gün bu listeye bizimde adımız yazılacak mı diye düşünüyordum megimmm bak açılışı yaptım sıra sende hayatım canım arkadaşım benim
geçmiş olsun canım ya
test yapmamalarına üzüldüm
içme antibiyotiği
hadi ovucan yap
keşke normal gebelik testi alsaydın
canım kaç aydır deniyodun
bu ay bişey kullandın mı?
bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebelerinşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz
Aysunumm antibiyotiği bende içmeyeyeim diyorum birazdan yemek yiyeceğim bugün saat 6 gibi falan yapayım diyorum son ovucanım zaten
Hilalcimmm nasip işte olmadı sen güzel haberleri verirsin inşallah..Ovucan yapıcanmı b ugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?