yoksa biz demirbaşmı olcaz yaaa.yok yok bizde kalcaz megim ben inanıyorum validem gibeyimmmmmmm diycen sen daha
benim arkadaşlarımda hep 30 lu yaşlarında anne oldular...vede çoğu 2.yi düşünmüyo...bebeklikleri zor geçirmişler...
ama bebekleri rahat büyüyenlar 2.yi yapmışlar...
bende 2 tne istiyorum ama bilmem ki 1.si bi olsunda
evet canım inş o liste full olacak eskiler yavaş yavaş eklenecek gebe listesine bekleyen kalmayacak ve ben sizi hiçç bırakmayacağım Allah'ın izni ile doğum anına kadar
çok mu geriden başlayım yoksa son 1 ayı mı yazayım bebeğim
kesinlikle katılıyorum geçen gülbenin programına bi kadın katıldı 43 yaşında 9 aylık hamile kendi öyle istemiş benim görümcemde 36 yaşında o da yeni istiyo bencede artık gayet normal
kızlar ben hazırlanıyorum. Gidiyim ve hepimiz için booool boooool dualar ediyim.
megg bizde mi rahim filmi çektirsek bak hamilelik ihtimali yükseliyo sanırsam:44:
kızlar ben hazırlanıyorum. Gidiyim ve hepimiz için booool boooool dualar ediyim.
evet canım inş o liste full olacak eskiler yavaş yavaş eklenecek gebe listesine bekleyen kalmayacak ve ben sizi hiçç bırakmayacağım Allah'ın izni ile doğum anına kadar
çok mu geriden başlayım yoksa son 1 ayı mı yazayım bebeğim
bi de şey var bak mesela,hani ekonomik özgürlükleri var ya artık kadınların,hani iyi gitmeyen evlilikleri varsa çekmiyolar adamları,boşanıyolar..
dolayısıyla 2. evlilikler de yaygınlaştı ve bebek yapma yaşı da daha ileri bir yaşta olabiliyor dolayısıyla..
kizlar.selam...bi sey soylliicem..benim adetime 17gun var daha..ama 4gun oldu belim kopuyor sanki..belim kasigim cok agriyor. ilikisden sonra basladi, halada 4 gundur devam ediyor..midem yaniyor bide..bu hamilelik olmaz diye duusnuyorum, cunki boyle erken belirti olmaz, olsada bilmemki..bi fikriniz varmi ?
kizlar.selam...bi sey soylliicem..benim adetime 17gun var daha..ama 4gun oldu belim kopuyor sanki..belim kasigim cok agriyor. ilikisden sonra basladi, halada 4 gundur devam ediyor..midem yaniyor bide..bu hamilelik olmaz diye duusnuyorum, cunki boyle erken belirti olmaz, olsada bilmemki..bi fikriniz varmi ?
mrb arkadaslar cok güzel neşeli bi topik olmuş gereckten sizlere bişey sormak istıyorum.
bu ay ilk denememmiz
benım bat bugün ve 1 haftadır göğüslerim çok sızlıyo fakat oyle acıma değil yanı üzerine yatınca acıma, üstüne yatamama yada sıkınca acıma şişme falan yok sadece içten sızlıyo sürekli.
sizdede boyle bı durum oluyomuydu hamilelik belirtisi olabılırmı?
ilk deneme oldugu için fazla ümitlenmek ıstemıyorum ama gün aşırı çalıştık.:) paso
adetim normaldede gecikir o yuzden bugun beklemıyorum ama p.tesi test yapmak istiyorum tabi olmassam
cnm bende inanıyorum hepimiz gebe kalcaz allah sanada hayırlı sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
eşine hbr verdinmi ne yaptı çok merak ediyorummm
canım yumurtluyosun sen onun ağrısı
evt cnm bide eskisi gibi millet evlenir evlenmez çocuk düşünmüyor eskiden 1. yılda 1 bebe 2 yılda 2.bebe şeklinde gidiyormuş nerdeyse
bugün de yapabilirsin testini..
ama tek çizgi çıkarsa pazartesi tekrarla..
bize haber e mi..
inşallah gelmiştir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?