Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrb arkadaslar cok güzel neşeli bi topik olmuş gereckten sizlere bişey sormak istıyorum.
bu ay ilk denememmiz
benım bat bugün ve 1 haftadır göğüslerim çok sızlıyo fakat oyle acıma değil yanı üzerine yatınca acıma, üstüne yatamama yada sıkınca acıma şişme falan yok sadece içten sızlıyo sürekli.
sizdede boyle bı durum oluyomuydu hamilelik belirtisi olabılırmı?
ilk deneme oldugu için fazla ümitlenmek ıstemıyorum ama gün aşırı çalıştık.:) paso
adetim normaldede gecikir o yuzden bugun beklemıyorum ama p.tesi test yapmak istiyorum tabi olmassam

yoksa biz demirbaşmı olcaz yaaa .yok yok bizde kalcaz megim ben inanıyorum validem gibeyimmmmmmm diycen sen daha

biz gibeğyiz vağlidemiiizzz

düşün bak,1. yi büyütmüşsün..
bebek özlemişsin.. ve tecrüben var,rahatsın..
oh valla güzel olur 35ten sonra bebekle oynamak,koklamak.. kendimize doğururuz

megg bizde mi rahim filmi çektirsek bak hamilelik ihtimali yükseliyo sanırsam:44:

cnm bende inanıyorum hepimiz gebe kalcaz allah sanada hayırlı sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
eşine hbr verdinmi ne yaptı çok merak ediyorummm

kesinlikle katılıyorum geçen gülbenin programına bi kadın katıldı 43 yaşında 9 aylık hamile kendi öyle istemiş benim görümcemde 36 yaşında o da yeni istiyo bencede artık gayet normal

bi de şey var bak mesela,hani ekonomik özgürlükleri var ya artık kadınların,hani iyi gitmeyen evlilikleri varsa çekmiyolar adamları,boşanıyolar..
dolayısıyla 2. evlilikler de yaygınlaştı ve bebek yapma yaşı da daha ileri bir yaşta olabiliyor dolayısıyla..

kizlar.selam...bi sey soylliicem..benim adetime 17gun var daha..ama 4gun oldu belim kopuyor sanki..belim kasigim cok agriyor. ilikisden sonra basladi, halada 4 gundur devam ediyor..midem yaniyor bide..bu hamilelik olmaz diye duusnuyorum, cunki boyle erken belirti olmaz, olsada bilmemki..bi fikriniz varmi ?

20 aylık evliyim 9 aydır korunmuyoruz son bir kaç aydır da dr gidip geliyoruz ama hiçbir şey çıkmıyordu eşimde biraz hareket yavaşlığı ve yapı bozukluğu vardı ve bu ay yani ben aralık 26 da adet oldum onun bitimine rahim filmi istedi dr film temiz çıktı ve dr istersen aşılama yapalım yada 2-3 ay bekleyelim dedi bende rahim filmi sonrası olduğu için bekleyelim dedim çünkü benim kuzende rahim filmi sonrası hamile kaldı dr o zaman ilişki sonrası yataktan hiç kalkmayacaksın dedi yat sabaha kadar dedi bende bizim yöntem meg iyi bilir diktim ayakları havaya bekledim öyle 1 saat kadar her ilişki sonrası ve sonuç bu

tabi geçen hafta bende adet belirtileri başladı bende moral bozuldu ama belli etmedim içimden bir ses bebeğin seninle diyordu dikkat et diyordu sürekli buraya 19 yazdırdım batı ama 18 inde olacaktım asıl olmadım 18 akşamı adet sancısı gibi bir sancı girdi karnıma kasıklarıma geçmedi düne kadar anladım ki ben hamileyim ve buda 9 ay çekeceğim adet sancım kendi yok ama sancısı kaldı

belirtilere gelince sık idara çıkma çabuk acıkma kasıklarda hafif batma hissi ve baş dönmesi aklıma gelen olursa yazarım yine canlarım

damla anlat işte kuzum ya

evt cnm bide eskisi gibi millet evlenir evlenmez çocuk düşünmüyor eskiden 1. yılda 1 bebe 2 yılda 2.bebe şeklinde gidiyormuş nerdeyse

canım yumurtluyosun sen onun ağrısı

yumurtluyosundur

bugün de yapabilirsin testini..
ama tek çizgi çıkarsa pazartesi tekrarla..
bize haber e mi..
inşallah gelmiştir bebeğin

cnm bende inanıyorum hepimiz gebe kalcaz allah sanada hayırlı sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
eşine hbr verdinmi ne yaptı çok merak ediyorummm

verdim tabi canım hatta sabah ben uyku sersemi ile yaptım ilk baktım yok bir şey banyoda ellerimi yıkadım kendi kendime söyleniyordum bu test salak en iyisi gidi kan testi yaptırmak vs diye eşim duymuş morali bozuldu bekleyeleim biraz daha felan dedi ama surat asıldı sonra tekrar aldım baktım testi 2. çizgi oluşmuş yani 1-2 dk sonra olmuş 2. çizgi bak dedim çıkmış kesin artık hamileyim dedim sarıldı öptü çok mutlu olduk emin olunca

evt cnm bide eskisi gibi millet evlenir evlenmez çocuk düşünmüyor eskiden 1. yılda 1 bebe 2 yılda 2.bebe şeklinde gidiyormuş nerdeyse

iyi de yapıyorlar..
bakalım o evlilik devam edecek mi dimi..

bugün de yapabilirsin testini..
ama tek çizgi çıkarsa pazartesi tekrarla..
bize haber e mi..
inşallah gelmiştir bebeğin

kendime söz verdim hemen yapmıcam 2-3 gün geçince yaparım dedim garanti olsun.
geç döllenme falandır sonra negatif olunca üzülürüm daha cok.
inş ilk aydan gelmiştir bebiş bide ben aralığın 1-10 arası antıbıyotık ve fitil kullandım
dktora gittim çok akıntı ve vajinit vardedi.
ilaç kullandıktan sonra iç temizlendiği için hemen hamıle kalınabılıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…