bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebelerinşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz
gül bebeğim çok geçmiş olsun canım
ilaçları içme 2 gün bekle benceıhlamur nane limon iç
sırtına göğsüne havlu ısıtıp koy yat dinlen terle güzelce canım
pazarteside tekrar gidersin dr a
vicks aldım onu sürdüm her tarafıma sağolasın damlacımmmm.ilaçları aldım ama içemem dediğin gibi...
Bu arada ben ovucan yapamam şimdii 1 saat falan oldu herhalde wcye gideli.ferda sen dedikten sonra yapayım dedim amaa birden aklıma geldi malesef bekleyeceğim 4 saat
cnm vardır bunda da bi hayır cnm yapmakla yapmamak arasında kararsızım çünkü abartısız 15 dk.bir wc ye gidiyorum nasıl tutcam ben bu çişi
inşallah hilal inşallah...
testimizden iyi sonuç çıkar inşallah bizimde sonrasını düşünemiyorum..
Allahım çok büyük bizde gebe kalıcaz inşallah...
prensesin annesi gebeymiş dimi 40 yaşındaymış..
niye kızıyo ki prenses..
hakkı yok mu kadının emeklilik bebesi istemeye..
millet bu yaşlarda yenice evleniyo hem artık..
Çok heyecanlandımm bak şimdiii inşallahh vardır hilalcimmm merak ediyorum megi ve seniiii bence sen gebelik testi yap artık bişeycik olmaz boşver hatırlama geçmişteki yaptığın testleri çıkarsa hep birlikte coşarız işte...
Ben dinlenmeye gidiyorummm öpüldünüz hepiniz
canım kaç aydır deniyodun
bu ay bişey kullandın mı?
elbet olucaz o listede hepimiz de,zaman gerekiyo işte..
canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bitanemmm çok sevindim ya
Çoooook sevindim
saglikli keyifli bir gebelik diliyorum
süper bir haber bu ya valla çooooooooooooookk sevindirik oldum heeee aynı zamanda musluklarda gevşedi ha damladı damlıcakALLAH kucağına almayı nasip etsin annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallahhh çok mutlu oldum çok
canım kaç aydır istiyosunuzzz...belirtin varmıydı...
valla heyecandan yazılarımızı göremiyosun anlıyorm seni
Allahım tamamına erdirsin tekrar tekrar tebrik edrim kuzumm
darısı hepimize inşallah...
evet cnm şaşırdık bizde ama gençmiş daha annesi kazandibi yapmışlar işte ama tabi insan duyunca şaşırıyo
cnm ben bu konuda biraz takığım ya sanki önceden yaparsam olmazmış gibi geliyo bu kadar bekledim bi kaç gün daha beklerim yaa
damla yazsana annem hadi
artık kariyer yapıyo kadınlar,bizim gibi 20li yaşlarda evlenmeyenler çok..
35ten sonra gebelik çok yaygınlaşmış..
istatistiksel bilgi bu..
valla düşündüm de,ben 2. yi istemiyorum ama şöyle olgun bir yaşta 2. yi ister miyim diye düşündüm.. bence hoş olur..
9 ay olmuştu yok canım kullanmadım bir şey sadece rahim filmi sonrası dr ne dediyse onu yaptım zaten çoğu kadın rahim filmi sonrası hamile kalıyor ilacın ve kanalların genişlemesi nedeniyle
o zaman da bizde var zaten ama sen bu aralar iyi değilsin sanki çok asabi geldin bana biraz daha sakin olmalısın tatlım ben burada yokken sende de moraller gitmiş hayatım kıyamam ben sana işte sırf bu yüzden uzaklaştım herkesten kendi kabuğuma çekilip toparlandım ve döndüm aranıza çok zor çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamak bitanem seni çok ama çok iyi anlıyorumm ve seni çok seviniyorum sana bir şey olsa benim de canım yanar
bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebelerinşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz
damlaaaaa yazsana annem özgeçmişini bebe konusundaki
canım damlacım,Allah razı olsun..bende seni çok ama çok seviyorum..
asabi değilim de,bıkkınım diyelim.. yoruldum..
belki benimki de sürpriz yapar,belli mi olur
artık kariyer yapıyo kadınlar,bizim gibi 20li yaşlarda evlenmeyenler çok..
35ten sonra gebelik çok yaygınlaşmış..
istatistiksel bilgi bu..
valla düşündüm de,ben 2. yi istemiyorum ama şöyle olgun bir yaşta 2. yi ister miyim diye düşündüm.. bence hoş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?