Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebeler inşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz

zaten bizler sabitiz,yeni eklenenler oluyo o listeye

vicks aldım onu sürdüm her tarafıma sağolasın damlacımmmm.İlaçları aldım ama içemem dediğin gibi...

Bu arada ben ovucan yapamam şimdii 1 saat falan oldu herhalde wcye gideli.Ferda sen dedikten sonra yapayım dedim amaa birden aklıma geldi malesef bekleyeceğim 4 saat

prensesin annesi gebeymiş dimi 40 yaşındaymış..
niye kızıyo ki prenses..
hakkı yok mu kadının emeklilik bebesi istemeye..

millet bu yaşlarda yenice evleniyo hem artık..

bekle canım o zaman
biz bekleriz

cnm vardır bunda da bi hayır cnm yapmakla yapmamak arasında kararsızım çünkü abartısız 15 dk.bir wc ye gidiyorum nasıl tutcam ben bu çişi

Çok heyecanlandımm bak şimdiii inşallahh vardır hilalcimmm merak ediyorum megi ve seniiii bence sen gebelik testi yap artık bişeycik olmaz boşver hatırlama geçmişteki yaptığın testleri çıkarsa hep birlikte coşarız işte...

inşallah hilal inşallah...
testimizden iyi sonuç çıkar inşallah bizimde sonrasını düşünemiyorum..
Allahım çok büyük bizde gebe kalıcaz inşallah...

evet kalcazzzzzzzzzzzzz gebeyimmmmmmmmm diye bağırcaz burda havai fişeklerimiz patlıycak

prensesin annesi gebeymiş dimi 40 yaşındaymış..
niye kızıyo ki prenses..
hakkı yok mu kadının emeklilik bebesi istemeye..

millet bu yaşlarda yenice evleniyo hem artık..

evet cnm şaşırdık bizde ama gençmiş daha annesi kazandibi yapmışlar işte ama tabi insan duyunca şaşırıyo

cnm ben bu konuda biraz takığım ya sanki önceden yaparsam olmazmış gibi geliyo bu kadar bekledim bi kaç gün daha beklerim yaa

canım kaç aydır deniyodun
bu ay bişey kullandın mı?

9 ay olmuştu yok canım kullanmadım bir şey sadece rahim filmi sonrası dr ne dediyse onu yaptım zaten çoğu kadın rahim filmi sonrası hamile kalıyor ilacın ve kanalların genişlemesi nedeniyle

elbet olucaz o listede hepimiz de,zaman gerekiyo işte..

o zaman da bizde var zaten ama sen bu aralar iyi değilsin sanki çok asabi geldin bana biraz daha sakin olmalısın tatlım ben burada yokken sende de moraller gitmiş hayatım kıyamam ben sana işte sırf bu yüzden uzaklaştım herkesten kendi kabuğuma çekilip toparlandım ve döndüm aranıza çok zor çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamak bitanem seni çok ama çok iyi anlıyorumm ve seni çok seviniyorum sana bir şey olsa benim de canım yanar

canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bitanemmm çok sevindim ya

amin kuzum Allah her isteyene nasip etsin çok güzel ve tarifsiz bir duygu

Çoooook sevindim
saglikli keyifli bir gebelik diliyorum

huzurum tşk ederim canım ismin gibi dileklerinde çok sağol Allah herkese nasip etsin inş

bende senin gibiy her hamile haberinde ağlardım sanki kendim kalmış gibi amin canım aminnnnnsıra sizlerde şimdi sizden bekliyorum bu haberleri ve artık tek başıma değil bebeğimle sevinçten ağlayacağız sizin için

canım kaç aydır istiyosunuzzz...belirtin varmıydı...
valla heyecandan yazılarımızı göremiyosun anlıyorm seni

Allahım tamamına erdirsin tekrar tekrar tebrik edrim kuzumm
darısı hepimize inşallah...

aysunum valla görmedim bir an başım döndü takip edemedim sizi evet ya çok heyecanlıyım ama ben adetim gecikmeden önce bile diyordum bu ay bekliyorum diye Allah içinize bu hissi veriyor belirti karışıktı ya adet belirtileri gibiydi işte 9 aydır korunmuyoruz
amin canım aminnnnn inşşş

artık kariyer yapıyo kadınlar,bizim gibi 20li yaşlarda evlenmeyenler çok..
35ten sonra gebelik çok yaygınlaşmış..
istatistiksel bilgi bu..
valla düşündüm de,ben 2. yi istemiyorum ama şöyle olgun bir yaşta 2. yi ister miyim diye düşündüm.. bence hoş olur..

damla yazsana annem hadi

bende çok merak ettim ne yaptı bu ay acaba hadi damla yazda merakımızı gider bebem yaa
bu arada en heyecanlı yerlerde beim bilgi sayar yavaşladıkça yavaşlamıyomu kör şeytan kaldır at diyo yawwwww

benim arkadaşlarımda hep 30 lu yaşlarında anne oldular...vede çoğu 2.yi düşünmüyo...bebeklikleri zor geçirmişler...
ama bebekleri rahat büyüyenlar 2.yi yapmışlar...
bende 2 tne istiyorum ama bilmem ki 1.si bi olsunda

canım damlacım,Allah razı olsun..bende seni çok ama çok seviyorum..

asabi değilim de,bıkkınım diyelim.. yoruldum..
belki benimki de sürpriz yapar,belli mi olur

bende dün gibi hatırlıyorum sonra patır patır geldi gebeler inşallah bizde o listede olcaz bekleyen listesi kalmayacak hepimiz gebe olcazzzzzzzzzzzzzzzzz

evet canım inş o liste full olacak eskiler yavaş yavaş eklenecek gebe listesine bekleyen kalmayacak ve ben sizi hiçç bırakmayacağım Allah'ın izni ile doğum anına kadar

damlaaaaa yazsana annem özgeçmişini bebe konusundaki

çok mu geriden başlayım yoksa son 1 ayı mı yazayım bebeğim

canım damlacım,Allah razı olsun..bende seni çok ama çok seviyorum..

asabi değilim de,bıkkınım diyelim.. yoruldum..
belki benimki de sürpriz yapar,belli mi olur

inş canım bekliyorum haberi ama seninle ne zamandır konşamadık dr gittin mi ne dedi dr ne oldu anlatsana tatlım

kesinlikle katılıyorum geçen gülbenin programına bi kadın katıldı 43 yaşında 9 aylık hamile kendi öyle istemiş benim görümcemde 36 yaşında o da yeni istiyo bencede artık gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…