verdim tabi canım hatta sabah ben uyku sersemi ile yaptım ilk baktım yok bir şey banyoda ellerimi yıkadım kendi kendime söyleniyordum bu test salak en iyisi gidi kan testi yaptırmak vs diye eşim duymuş morali bozuldu bekleyeleim biraz daha felan dedi ama surat asıldı sonra tekrar aldım baktım testi 2. çizgi oluşmuş yani 1-2 dk sonra olmuş 2. çizgi bak dedim çıkmış kesin artık hamileyim dedim sarıldı öptü çok mutlu olduk emin olunca
verdim tabi canım hatta sabah ben uyku sersemi ile yaptım ilk baktım yok bir şey banyoda ellerimi yıkadım kendi kendime söyleniyordum bu test salak en iyisi gidi kan testi yaptırmak vs diye eşim duymuş morali bozuldu bekleyeleim biraz daha felan dedi ama surat asıldı sonra tekrar aldım baktım testi 2. çizgi oluşmuş yani 1-2 dk sonra olmuş 2. çizgi bak dedim çıkmış kesin artık hamileyim dedim sarıldı öptü çok mutlu olduk emin olunca
yumurtluyosundur
megg bizde mi rahim filmi çektirsek bak hamilelik ihtimali yükseliyo sanırsam:44:
damla anlat işte kuzum ya
maşallahhhhh size.cnm kana ne zmn gitmeyi düşünüyorsun?**
canım allah şifa versin tekrarben geldim kızlar ciğerlerimi üşütmüşüm çok fena ama dediğim gibi hastane hastane değil ki test falan yapmadılar haftasonu diye saçmalığa bakın antibiyotik ve şurup verdi söyledim gebelik şüphem var diye ama onları verdi bol bol dinlen dedi eczaneye gittim erken gebelik testi alacaktım eczane o ne diye bana soruyor içimden onada yuh dedim artıkneyseki yapacak bişey yok eve geldim işte
ben daha bir taneyi bile yapmayı beceremedim :18::18:benim arkadaşlarımda hep 30 lu yaşlarında anne oldular...vede çoğu 2.yi düşünmüyo...bebeklikleri zor geçirmişler...
ama bebekleri rahat büyüyenlar 2.yi yapmışlar...
bende 2 tne istiyorum ama bilmem ki 1.si bi olsunda
evet canım inş o liste full olacak eskiler yavaş yavaş eklenecek gebe listesine bekleyen kalmayacak ve ben sizi hiçç bırakmayacağım Allah'ın izni ile doğum anına kadar
çok mu geriden başlayım yoksa son 1 ayı mı yazayım bebeğim
canım tebrik ederimslm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün çoooooooooooookkkk süperim hatta uykusuzum ama olsun heyecandan uyuyamadım
çünkü teyze oluyorsunuz evet evet ben hamileyim
sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
pazartesi gideceğim canım
slm kızlar nasılsınız
damlapal tbr ederim cnm hamileymişsin
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
elfim kuzum sen nasılsın bugun
benimde pazartesiye adet gelmezse test yaparım
asemb hoşgeldinnnn
benimde pazartesiye adet gelmezse test yaparım
asemb hoşgeldinnnn
slm canım tşk ederim amin amin cümlemize nasi etsin
hoşbuldum cnmm
hadi inşallah p.tesi güzel hbrler verceksin bize
canım tebrik ederim
çok sevindimmm
sağlıkla gelsin bebişinnnnn
bitirdim temizliğimi bende geldimmm
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün çoooooooooooookkkk süperim hatta uykusuzum ama olsun heyecandan uyuyamadım
çünkü teyze oluyorsunuz evet evet ben hamileyim
sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?