Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bat ne zamandı?
silik çıkar zaten en başlarda,gebesin diyorum kızım,hatta gibe listesine ekliyorum seni

geçen ay 24 üydü. Bugün yarın olmam lazımdı, aslında tam geçemdi bile ama bu ay bu işi çok ciddiye aldık. O yüzden bakmak istedim.

canım..anlar hele neler yaptınız bu süreçte..
ilk gebeliğin mi??
eşinde yada sende bi problem varmıy dı

ayy çok mu sordum

1,5 yıldır istiyoruz doktora gittik 1 yıl sonra sorun yok dedi, olmazsa aşılama yaparız dedi biz de bu arada kocamla kavga ettik dr a falan gitmedik, çocuk olayını da askıya aldık. Bu ay artık olsun dedik ve yumurtlama dönemini takip ettik sadece. 4 yıl hapla korundum. İlk olacak inşallah olursa.

Ya olmazsa çok üzülücem.

selam hevinim
80. koltuk var sırada boş,gel otur hadi inşallah..

megomm
yok bebem , o kadar belirti vardı bende sol kasıklara batmaktan mide yanması, bulantı vs kadar, ama sağolsun kırmızılar yolunu şaşırmadan gününde geldi
uğrayamadım siteye günlerdir haberde veremedim canım, benim yeni bat 1 şubat bu arada,
bakalım hayırlısı
ayrıca o boş sıra senin olcak Allahın izniyle kuzumm

Son düzenleme:
geçen ay 24 üydü. Bugün yarın olmam lazımdı, aslında tam geçemdi bile ama bu ay bu işi çok ciddiye aldık. O yüzden bakmak istedim.

çok sevindim estebancım,inan
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
havai fişeğini patlattım da arka sayfada kaldı

bak batdaş olduk bu ay
yanyana otururuz olmazsa,yeter ki gelsinler dimi

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben bu ay ilk defa ovucan kullanmaya başladım,
battan sonraki 13. günde başladım yaptım 18 ocakta yani , hala gülen surat yok :44:
ama ovucan çift çizgiyi gösterdi 2 gün. clearblue markası, çizgileri önemsemeyin önemli olan gülen surat olması diyor ama yok hala bişey anlamadım hala yumurtlamadımmı yoksa geçmi başladım teste 16 ocak gibimi yumurtladım :44: :44: benim döngümde 27 gün hiç şaşmaz maşallah

ESTEBAn tebrikler canımm hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

bak batdaş olduk bu ay
yanyana otururuz olmazsa,yeter ki gelsinler dimi

oyy batdaşmıyız bu ay yanaş megomm
herşeyin hayırlısı canım benim inşallah bi an önce senin olur çok dua ediyorum,
bizim daha ikinci ayımız denemelerde biliyorsun fazla umudum yok benim,
dualarım hep sizinle

27 günse,12. gün de yumurtlamış olabilirsin.
hani 28 gün olunca 14. gün oluyo ya genellikle..
sen 11,12,13ten birinde yumurtladın belki..

selam kızlar nasılsınız benim 3.0 çıkan testim poff çıktı :)) dün hastalandımm megcimmmmmmm ocak ayı listesinden silipp şubat ayına 20 si die yazabilirsin :))

teşekkür ederim.

Megim canım gördüm havai fişekleri teşekkür ederim. Ben bugünleri de görecekmidim ya.

Yarın kan tahlili yaparlar mı yoksa biraz daha mı bekliyim.

kanda,idrardan daha önce çıkıyo biliyosun
istersen pazartesiyi bekle..
yaz ama buraya

hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…