selam kızlar nasılsınız benim 3.0 çıkan testim poff çıktı :)) dün hastalandımm megcimmmmmmm ocak ayı listesinden silipp şubat ayına 20 si die yazabilirsin :))
geçen ay 24 üydü. Bugün yarın olmam lazımdı, aslında tam geçemdi bile ama bu ay bu işi çok ciddiye aldık. O yüzden bakmak istedim.
ya esteban nasıl ciddiye aldınız şu işin sırrını bide bize versene :26:
benim de muhtemel adet tarihim yarın ve yaz pazartesi günü imiş, sitelerden baktım şimdi. ovulasyon hesaplamalarından, ne kadar tutarsa artık
selam kızlar nasılsınız benim 3.0 çıkan testim poff çıktı :)) dün hastalandımm megcimmmmmmm ocak ayı listesinden silipp şubat ayına 20 si die yazabilirsin :))
hey allam ya 3.0 iyi bir sonuçtu aslında..
neyse hayırlısı kristalcim..
değiştiriyorum listede..
27 günse,12. gün de yumurtlamış olabilirsin.
hani 28 gün olunca 14. gün oluyo ya genellikle..
sen 11,12,13ten birinde yumurtladın belki..
bu ay hangi gün adet olmanız gerekiyordu. benim de şubat ayı tahmini günüm 20 si de o yüzden soruyorum
ya ciddiye aldık derken özel bir şey yapmadık, yani biz önceden yumurtlama günlerini, halvet sayısını önemsemiyorduk, bu sefer bunları uyguladık o kadar. Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım.
canım benim, benim geçen ay 10 aralıkta olmuştu..bu ayda 10 ocak olucaktı batım ama 20 ocağa sarktı :) ve 17 sinde test yaptırdığımda 3.0 çıktı sonucum fakat 3 gün sonra hastalandım....
canım benim, benim geçen ay 10 aralıkta olmuştu..bu ayda 10 ocak olucaktı batım ama 20 ocağa sarktı :) ve 17 sinde test yaptırdığımda 3.0 çıktı sonucum fakat 3 gün sonra hastalandım....
kızlarr bu arada bugünnnn oğluşumunn doğum günüüü tam 6 yaşını bitirdii...RABBİM onu başımdan eksik etmesin acısını göstermesin inşalalhhh
tamam canım yazarım, bak ilk sana geldim, bi kocam bi sen
kızlarr bu arada bugünnnn oğluşumunn doğum günüüü tam 6 yaşını bitirdii...RABBİM onu başımdan eksik etmesin acısını göstermesin inşalalhhh
MEG kardeş biz de nacizane BAT listenize girebilir miyiz acaba ?
bu ay hangi gün adet olmanız gerekiyordu. benim de şubat ayı tahmini günüm 20 si de o yüzden soruyorum
megim sen beni tanımadın herlade avetarı değişince kız yüzüme bakmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?