Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar nasılsınız benim 3.0 çıkan testim poff çıktı :)) dün hastalandımm megcimmmmmmm ocak ayı listesinden silipp şubat ayına 20 si die yazabilirsin :))

hey allam ya 3.0 iyi bir sonuçtu aslında..
neyse hayırlısı kristalcim..
değiştiriyorum listede..

geçen ay 24 üydü. Bugün yarın olmam lazımdı, aslında tam geçemdi bile ama bu ay bu işi çok ciddiye aldık. O yüzden bakmak istedim.

ya esteban nasıl ciddiye aldınız şu işin sırrını bide bize versene :26:

benim de muhtemel adet tarihim yarın ve yaz pazartesi günü imiş, sitelerden baktım şimdi. ovulasyon hesaplamalarından, ne kadar tutarsa artık

ya ciddiye aldık derken özel bir şey yapmadık, yani biz önceden yumurtlama günlerini, halvet sayısını önemsemiyorduk, bu sefer bunları uyguladık o kadar. Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım.

selam kızlar nasılsınız benim 3.0 çıkan testim poff çıktı :)) dün hastalandımm megcimmmmmmm ocak ayı listesinden silipp şubat ayına 20 si die yazabilirsin :))

bu ay hangi gün adet olmanız gerekiyordu. benim de şubat ayı tahmini günüm 20 si de o yüzden soruyorum

hey allam ya 3.0 iyi bir sonuçtu aslında..
neyse hayırlısı kristalcim..
değiştiriyorum listede..

evet canım bende çok şaşırdımmmm...hep 0.5 çıkrdıı bu ilk defa 6 sene aradan sonra 3.0 çıktı :)) herhalde aldıım ilaçlardan kaynaklandıı hayırlsı tabikiii kısmet deilmişş ALLAHın bi bildiği vardır dierektennnnn kendimi avutuorum :)

MEG kardeş biz de nacizane BAT listenize girebilir miyiz acaba ?

27 günse,12. gün de yumurtlamış olabilirsin.
hani 28 gün olunca 14. gün oluyo ya genellikle..
sen 11,12,13ten birinde yumurtladın belki..

11 ve 12. gün yapamadım testi, 13.günde geldi sipariş vermiştim, çubukta 13 ve 14.gün çok belirgin iki çizgi vardı ama gülen surat yoktu,
demekki dediğin gibi ya 11 yada 12 oldum gülen surat göstermedi ama çizgi hala belirgindi. dün yaptığımda ikinci çizgi yok oldu.
gerçi çubuğa güvenmeyin diyor ama bu kadarda belirgin olmazki dimi.
neyse önümüzdeki ay günleri tuttururum inşallah bu ilk aydı o yüzden beceremedim
gerçi adet bitiminden itibaren halvetler hiç durmadı bi, 13. ve 15. gün olmadı, bugün 16. bakalım
amann sıyırcam ben valla saldım gitti boşverdim

bu ay hangi gün adet olmanız gerekiyordu. benim de şubat ayı tahmini günüm 20 si de o yüzden soruyorum

canım benim, benim geçen ay 10 aralıkta olmuştu..bu ayda 10 ocak olucaktı batım ama 20 ocağa sarktı :) ve 17 sinde test yaptırdığımda 3.0 çıktı sonucum fakat 3 gün sonra hastalandım....

kızlarr bu arada bugünnnn oğluşumunn doğum günüüü tam 6 yaşını bitirdii...RABBİM onu başımdan eksik etmesin acısını göstermesin inşalalhhh

yemeğe oturuyoruz,sonra gelirim

canım benim, benim geçen ay 10 aralıkta olmuştu..bu ayda 10 ocak olucaktı batım ama 20 ocağa sarktı :) ve 17 sinde test yaptırdığımda 3.0 çıktı sonucum fakat 3 gün sonra hastalandım....

hadi yaa... of arkadaş ya ne zor bu kadın olma işleri ya... hiçbirşeyin kesin tanımı yok Allah hepimize sabır ve kuvvet versin inşallah ...

kızlarr bu arada bugünnnn oğluşumunn doğum günüüü tam 6 yaşını bitirdii...RABBİM onu başımdan eksik etmesin acısını göstermesin inşalalhhh

aaa e maşallah :) ben de hiç çocuğunuz yok zannetmiştim :) saflık benimki de :) çok şükür ki bir evladınız var, Rabb im olmayanların da kucağını doldursun inşallah

tamam canım yazarım, bak ilk sana geldim, bi kocam bi sen

iyi etmişsin estebancım yafru kuşum..
valla çok sevindim çok
kimse kızmasın ama,böyle eskilerden,uzun zamandır bekleyip de kavuşan olunca başka bi seviniyorumm

Son düzenleme:

Allah uzun ömürler versin kristalcim oğluna inşallahhh...
MEG kardeş biz de nacizane BAT listenize girebilir miyiz acaba ?

tabiiii

şubat 20 olarak yazıyorum

megim sen beni tanımadın herlade avetarı değişince kız yüzüme bakmıyosun

napıyosun kız

kızlar bugün kırmızılarım gelmedi. benim için dua edin. bende sizin için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…