Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

2011 En Çok Ses Getirmiş Topik

2011 En Faydalı-Bilgilendirici Topik

*******************************************************************************************************************************************************

Hakkımızda Hayırlısı Olsun İnşallah...

OCAK AYI LİSTESİ

lotusdream--------17 ocak?
PeriMeri------------22 ocak
gulum2011-------20 ocak
azra2424 -----------21 ocak
sivatan ----------21 ocak
hilal19 -----------22 ocak
ENABE------------22 ocak
kar522----------24 ocak
cennetkokulum91--------25 ocak
umutege16 -----------25 ocak
gulbebek ----------25 ocak
alminem--------25 ocak
elibeses----------26 ocak
reyhan8585--------27 ocak
Julietta ---------- 28 ocak
rumuzyok-----------28 ocak
aybice----------30 ocak
tweety_yteewt --------31 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

hevin------------1 şubat
meg------------1 şubat
aysunayy--------5 şubat
ozlemdmr-----------5 şubat
glikozym01--------5 şubat
syncmaster----------5 şubat
a_d -------------5 şubat
yesil33---------6 şubat
esraik---------8 şubat
OfLu----------8 şubat
duygucaa------------8 şubat
mulberry--------------8 şubat
firdevs27--------9 şubat
dejavu_one--------9 şubat
Brownim---------10 şubat
hulyaemrah-----------10 şubat
ksel--------------10 şubat
megan17 ---------- 13 şubat
eminemine -----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
berceste_-----------15 şubat
yoluzun ------------15 şubat
yummyny------------- 17 şubat
huzur17-------------20 şubat
KristaLBebek---------20 şubat
angel_lost-------------21 şubat

HAMİLELERİMİZ

1*nurdansalim/ hoşgeldin bebek
2*bilginkız/ hoşgeldin bebek
3*ata35/ hoşgeldin bebek
4*filorinda/ hoşgeldin bebek
5*gunesIM84/ hoşgeldin bebek
6*esens/ hoşgeldin bebek
7*DERin83/ hoşgeldin bebek
8*sfy84/ hoşgeldin bebek
9*imporatogrly/ hoşgeldin bebek
10*isolde/ hoşgeldin bebek
11*NiceGrl/ hoşgeldin bebek
12*dalgali/ hoşgeldin bebek
13*yapicio/ hoşgeldin bebek
14*Luckyincident/ hoşgeldin bebek
15*Cigsel2010/ hoşgeldin bebek
16*pancem / hoşgeldin bebek
17*tgull / hoşgeldin bebek
18*vyeliz / hoşgeldin bebek
19*missaltin hoşgeldin bebek
20*aryam/ hoşgeldin bebek
21*mehoo/ hoşgeldin bebek
22*zeynepmeynep/ hoşgeldin bebek
23*mfalcon/ hoşgeldin bebek
24*ciceimboceim/ hoşgeldin bebek
25*dilkgnay/ hoşgeldin bebek
26*hbysci/ hoşgeldin bebek
27*bulayse/ hoşgeldin bebek
28*sina_nisa/ hoşgeldin bebek
29*serapp27/ hoşgeldin bebek
30*AskMelegi/ hoşgeldin bebek
31*Nilla/ hoşgeldin bebek
32*behiye_abg/ hoşgeldin bebek
33*peluscuk35/ hoşgeldin bebek
34*nisanur_2007/ hoşgeldin bebek
35*byzg/ hoşgeldin bebek
36*LLADYBIRD/ hoşgeldin bebek
37*ber_eN/ hoşgeldin bebek
38*miray_172/ hoşgeldin bebek
39*MrsPink35/ hoşgeldin bebek
40*ferdat85/ hoşgeldin bebek
41*GamzeMesut/ hoşgeldin bebek
42*avseq/ hoşgeldin bebek
43*88prenses22/ hoşgeldin bebek
44*balelam/ hoşgeldin bebek
45*minzuhar/ hoşgeldin bebek
46*medusa/ hoşgeldin bebek
47*kelebeketkileri/ hoşgeldin bebek
48*buba/ hoşgeldin bebek
49*kader65/ hoşgeldin bebek
50*utkueslem/ hoşgeldin bebek
51*didemss25/ hoşgeldin bebek
52*luxxor/ hoşgeldin bebek
53*nurdansr/ hoşgeldin bebek
54*nagi_han82/ hoşgeldin bebek
55*Aydur/ hoşgeldin bebek
56*dhc83/ hoşgeldin bebek
57*semser_88/ hoşgeldin bebek
58*zammbak/ hoşgeldin bebek
59*bilgedeniz/ hoşgeldin bebek
60*ASEMB/ hoşgeldin bebek
61*sewdammm/ hoşgeldin bebek
62*beksu/ hoşgeldin bebek
63*haykolik/ hoşgeldin bebek
64*psk85/ hoşgeldin bebek
65*ebus81/ hoşgeldin bebek
66*elisizmit/ hoşgeldin bebek
67*biblo01/ hoşgeldin bebek
68*d_lake/ hoşgeldin bebek
69*Tkale/ hoşgeldin bebek
70*Kathrine/ hoşgeldin bebek
71*sertap888/ hoşgeldin bebek
72*ildailda/ hoşgeldin bebek
73*efsaneee/ hoşgeldin bebek
74*puffy123/ hoşgeldin bebek
75*MoonRiver/ hoşgeldin bebek
76*moon83/ hoşgeldin bebek
77*damlapal/ hoşgeldin bebek
78*anchusa/ hoşgeldin bebek
79*ESTEBAN/ hoşgeldin bebek

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html

Son düzenleme:
meg aslında 20 şubattan önce yarın var :)) 22 ocak :) daha olmadım adet... hala içimde küçük de olsa br umut var

meg aslında 20 şubattan önce yarın var :)) 22 ocak :) daha olmadım adet... hala içimde küçük de olsa br umut var

aaa o zaman 22 ocak olarak yazıyorum..
sora gebe listesine inşallah..

Son düzenleme:
inşallah meg... balki vesile olur da öyle birşey naip olur.. ilk defa adım göyle bir listeye yazılıyor umarım son olur :) ama karnımın ağrısı başladı yarın öbürgün sil dersem kızmazsın dee mi :)

o ağrı normal ama gebelikte de

göçmenkuşlar senin adet tarihin ne zamandı bu ay? ne kadar geçti?

slm kızlar ben biraz uzanayım demiştim saatlerce uyumuşum yeni kalktım karnım kazınmış bişeyler yedim ve geldimmmm

esteban canım testlerin çooooooooook güzel gözüküyor çoook tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm

BİR BABANIN ANNELERİ KISKANDIRACAK İTİRAFLARI…

“HAYALLER GERÇEK OLMAZ!”

Elime alıp göğsüme yatırdığım şey, topu topu 51 santimetreydi. “İşte” dedim, kendi kendime “Hayal ettiğin şey bu”... Kafasını göğsüme yaslayıp, kımıl kımıl kımıldıyordu. O sırada başka bir faaliyet göstermemişti. Hatta bir süre sonra uyuyunca, kımıldanmaları da sona erdi. “Yaşıyor mu hala?” diye nefesini kontrol etme ihtiyacı duymuştum. Kızım ilk kez göğsümde uyuyordu. Uzun süredir baba olmayı hayal eden bir erkek olarak, hayallerimin gerçek olduğunu hissetmiştim, hatta emindim.

İtiraf edeyim, sonraları zaman zaman “ben bunu mu hayal ettim be?” dediğim zamanlar da oldu. Örneğin, hayal ettiğim şeyin gazını çıkartması için benim yardımıma da ihtiyacı yoktu (hatta gazı bile yoktu) ... Günde 20 kere altının değişmesi de gerekmiyordu. Hayallerimde uykusuzluktan gözlerimin yanması, neden ağladığını bilmediğin bir yaratığın ciyak ciyak kulaklarımı parçalaması ve benim bu duruma çare bulamamam, gibi bir durum hayallerimin hiç bir köşesinde yer almıyordu.

Mendebur, karımı da elimden almıştı. Ne zaman kafamı çevirsem annesinin memesinde “Cokur cokur” emiyordu... Emmediği zamanlarda ise gazını çıkartmak veya altını değiştirtmek için benim kucağıma geliyordu. Benim görevlerim bittiğinde, tekrar annesinin kucağına geçip, emmeye kaldığı yerden devam ediyordu. Tam karımla baş başa kaldım dediğim anlarda içerden “Haydi hemşerim acıktım!” veya “Altıma yaptım, ilgilenen yok mu?” anlamına gelen ciyaklamalar geliyordu. Eşim de “Hooop!” yavrusunun yanına tabii ki...

yaşayan karımı ve kızımı dışarıdan seyrediyordum sadece... Ha, bir de onların ayak işlerini görüyordum, biteviye...

Evet anlamıştım artık “yalnızdım”!.. Bu iki kadın birlik olmuş, bana hayatımın kaç bucak olduğunu mahalle mahalle gösteriyorlardı. Baba olmak ne zordu be... “Kurduğun hayale bak, manyak herif” demiştim bir keresinde kendi kendime.

Üstelik bu küçük düşman(!) için kaygılanıyordum da... Kaygılanmak da öyle böyle değildi. Günümün büyük zamanını, onun geleceğini düşünerek, büyüyünce karşılaşacağı badireleri atlatmasını kolaylaştırmak için, baba olarak neler yapmam gerektiğini düşünerek geçiyordu. Daha kızım 1 yaşında bile değildi ve benim onun geleceğine katkılar yapmam gerekiyordu.

Baba olmanın keyifli yanlarını keşfettiğimde daha da acıdım kendime ve tüm babalara... İlk söylediği kelimenin “Baba” olması şeklinde gereksiz zaferlerin keyifleri veya hayatta kimseye yapamayacağım on bin tane şebeklikten sonra aldığım zoraki bir gülümsemeyle duyulan haz mıydı babalığın keyifli yanları yoksa... Allahım!..

HAYALLERİM BU MUYDU YAHU?

Derken kızım iki yaşlarına geldi. Ben bir süredir, her akşam ona masal anlatıyordum. En sevdiği masallar da içinde prenses ve prens olan masallardı. Ve o daima prensesle özdeşleştiriyordu kendisini. Ve bir gün o prensin kim olacağına da karar verdi: Prens bendim...

Bir anda prens olmak insana “N
Ne oldum?” durumu yaşatıyordu. Kızım beni “Perens” diye çağırıyordu artık. “Baba” dediğinde garipsemeye başlamıştım. Bununla birlikte, o günlere kadar en büyük müttefiği olan eşim de bir anda “Kötü cadı” pozisyonuna geçiş yapmıştı bile... Eee, her masalda bir de kötü karakter olmalı değil mi?

“SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM!”

Vay be, baba olmak keyifli bir hal almaya başlıyordu galiba...

Birden, değişimler hızlanmaya başladı. Ufak ufak konuşmaların benim monoloğumdan çıkıp, sohbet haline gelmesi... Vizyona giren filmlere bakarken (isterse o hafta 8 Oscarlı bir film vizyona girmiş olsun) eğer bir çizgi film yoksa, canımın sıkılması... Uçurtma uçurmanın veya piknik yapmanın aslında çok da güzel aktiviteler olduğunun hatırlanması... Beraberce giyilecek kıyafetlere karar vermeler... Traş olurken kızımın “köpük operatörü” olarak bana yardım etmesi ve daha sonrasında öpücükleriyle kalite kontrolü yapıp, “Burada kalmış, burası batıyor” şeklinde rapor vermesi vs.vs.vs...

Bu yazı giderek kızımla ilgili yaşadığım güzelliklere doğru kayıyor galiba... Eyvah!.. Şimdi yer sınırlamasının ne kadar da can sıkıcı bir şey olduğunu anladım. Bu kadar kısa bir yerde ben nasıl baba olmanın ne kadar keyifli, ne kadar yeri doldurulamaz, ne kadar da “ne kadar bir şey” olduğunu anlatabilirim...

Kızım şu anda dört yaşında. En az 7-8 aydır haftasonu sabahları elinde çorabı ve hırkasıyla odama gelip, beni uyandırıyor (güne güzel bir başlangıç)... Anneyi uyandırmamaya çalışarak salona geçiyoruz (parmak ucu modu)... O günkü kahvaltıda krep mi omlet mi yemek istediğini söylüyor (lezzet)... O yumurtaları kırıyor ve karıştırma işlerini hallediyor, ben de ateş gereken yerleri hallediyorum. Sofranın hazırlanması tamamen ortak (işbirliği)... Anneyi kaldırıp, hep beraber kahvaltımızı yapıyoruz (iyi koca ve iyi evlat)... Annenin yoğun çalışması gereken bir haftasonu ise toplanması gereken masayı anneye bırakıp dışarı çıkıyoruz (uyanıklık)... Güzel birtiyatro veya film bulup izliyoruz (sanatsal aktivite)... Karnımız acıkmışsa bir “bolkepçe aşevi” bulup, karnımızı doyuruyoruz (tutumluluk)... Gündüzü bir şekilde sonlandırıp evimize geri geliyoruz (kürkçü dükkanı)... Deliler gibi oyun oynuyoruz (dinlenme)... Annenin yaptığı süper leziz makarnalar eşliğinde, güzel bir çocuk filmi izleyip, koltukta uzanıyoruz (miskinlik)... Kızımın uyku saati geldiğinde odasına geçiyoruz ve ona bir hikaye kitabı okuyorum (edebiyat)... Uyku modundan çıkıp tekrar azma moduna geçme denemelerine, baba olarak karşı koymaya çalışıyorum (otorite denemesi)... En sonunda onu öpüp iyi geceler diliyorum. Ve beni yanaklarımdan öpüp üç kelime söylüyor: “Seni seviyorum babacığım”...

Evet sahiden de hayaller gerçek olmuyormuş.
Çünkü, ben böyle güzel bir şeyi hayal etmeye bile cüret edemezdim...

alıntı..

Son düzenleme:
slm cnm bugün baya bereketli bi gün oldu bol bol hamişimiz varbenimde kociş vardiyada bu gece öylee takılıyorum işte

sen nasılsın

kimler hamis ben kacirmisim
iyiyim canim biraz once koltukda mayisdim ama uyuyamadim sesem gibiyim. esimde gelmeyince buraya bi kakayim dedim. oglusumu yatircam birazdan da dinlensin sabah okul gunu benimde kurs gunum ama gidesim de yok

senin esin vardiyali mi calisiyor bide hangi sehirdesin

oğluşunu yerim senin kaç yaşında?cnm benim eşim normalde vardiyalı değil bu hafta yeni makina üretime giriyor onun başını bekliyorlar dolayısıyla bu hafta böyle dengemiz şaştı ben izmirdeyim sen?bide kaç yaşındasın cnm

hadi yaa... of arkadaş ya ne zor bu kadın olma işleri ya... hiçbirşeyin kesin tanımı yok Allah hepimize sabır ve kuvvet versin inşallah ...

hayırlısı canımm kısmet olmayınca olmuyor.....valla bende aynı şeyi söylüorummm hep kadınların derdi oluo böle şeyler erkek takmasın oturduğu yerden çocuk olsun istiolar:))

aaa e maşallah :) ben de hiç çocuğunuz yok zannetmiştim :) saflık benimki de :) çok şükür ki bir evladınız var, Rabb im olmayanların da kucağını doldursun inşallah

:)) canım var 6 yaşına girdii bende aslında 3 senedir 2. için uğraşıorum yazın 3 kes klomen tedaviside gördüm herşey çok düzgün ilerledi ama yumoşlarla, sperm neyleri birleştiremedik :) doktorum direk aşılama yapalım diyor... bende bu 3 klomen tedavisinde toplam 10-12 kilo aldım bende çok ödem yaptı daha yeni yeni attı vucudum şimdi endokrine gidiorum bi ilaç kullanıcam zayıflama için adını yazmıyımm tahmin eden etmiştir:)) bi insilün ilacı birde troid ilacı :)) aslında olmaması bi anlamda iyi oldu tedaviye başlıyamıyacaktım....neyseee :)) inşalalhhh herşey yolunda gider 3 ay içerisinde kilomu verirsem hemen aşılamayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…