merhaba canım. yok ağrılarım tam olarak geçmedi ama hafifledi zaten tam olarak ağrı değil sıkışmaa
ben geldmmmmhilalll ve güll durum ne kızlar test yapmadnz demi
inşşş bizim şu degerler bi duzelse gülüm çok moralm duzelck bnm bakalm hayırlısı....
döllenme zamanıda ağrı oluyormuymuş acaba bana sen de bu ay sevinecen gibi geliyor nedense
dün ayağımın üstüne basınca bile sancım oldu benim 10 yaşında bi kızım var 4 senedir korunmuyoruz
ilkinde hiç böyle olmamıştım ya aaa
ayyyyy evtttttttt hepimizin de yüzü gülsn bu hafta inşşş yaaaaaaadüzelir duygucum Allahın izniyle..
buhafta sen , ben ve aysun için önemli değil mi??
test haftasııı:18:
yok güzelim yapmadım ama benimde akıntım var daha önceden oluyodu bikaç günlük gecikme bakalım dayanabilirrsem bikaç gün bekliycem:18::18::18:
bu arada kocişle yemeğe gittik ben çok yedim o da ne var senin içinde kurt mu dedibende yoooo bebek demek istedim ama sustum
canım maşallah bak bi tane evladın varmış allah uzun ömür versin. demeki hamile kalmanda bi problem yok.
ben bilmiyorum valla ümitli olmak istemiyorum sorası hüsran oluyo
ona bakılırsa görünürde bi sorun yok eşimin gitmesi lazım ama gitmiyor
dr kullandığı hap ateşlenip rahatsızlanmak veya sitresten sayısında düşüklük olabilir dedi
sendeki problem neydi bacım
inşşş bizim şu degerler bi duzelse gülüm çok moralm duzelck bnm bakalm hayırlısı....
lokosit bakteri mi oluo ... ileri hızlı fena degl ama ...sayı az biraz o da kürlerle artar elbet ...morfoloji kaç onu göremedm ben :44:
evet kuzum bakteri oluyor.Duygum bak göreceksin Allahın izniyle düzeelmiş olacak değerler hem korkma hep söylüyorum olacaksa Rabbim izin verecekse tesk sperm bilee yeter...Eşim evde yine rahat yazamıyorum 2-3 bulaşık vardı hazır yıkamaya gitmişken yazayım dedimSağolsun hastayım diye hiçbirşeye dokundurmuyor ben bu kocamı çok seviyorummm yavvvv böyle şeyleri bahsetmekten pek hoşlanmam ama içimden geldi
bilmiyorum:44: ben 3 aylık evliyim. ama kocamda hiç bir problem yok onu biliyorum çünkü gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi olmuş zamanında
ona bakılırsa bacım benim kocamında gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi var
o da BEN :) ama 4 senedir olmuyor dediğim gibi doktor gelip bakılsın dedi sigara sitres
kullandığı ağrı kesiciler hepsi sayıda değişiklik yapabilir
üstelik senin için çok erken sende sitres yapmamalısın
psikolojik olarak etkileniyoruz ben rahim filmine kadar baktım no
problem ama koca gitmiyo valla
bilmiyorum:44: ben 3 aylık evliyim. ama kocamda hiç bir problem yok onu biliyorum çünkü gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi olmuş zamanında
BENDE İYİYİM TATLIM BU AY TÜP BEBEĞE BAŞLIYCAZ BİZ HAYIRLISIYLA
neee ee peki çocuk ne olmuş
daha yeni evlisiniz özlem bence sendende iyi haber gelecek
d.k hapı kullanıyomuş bayan aldırmışlar
evet kuzum bakteri oluyor.Duygum bak göreceksin Allahın izniyle düzeelmiş olacak değerler hem korkma hep söylüyorum olacaksa Rabbim izin verecekse tesk sperm bilee yeter...Eşim evde yine rahat yazamıyorum 2-3 bulaşık vardı hazır yıkamaya gitmişken yazayım dedimSağolsun hastayım diye hiçbirşeye dokundurmuyor ben bu kocamı çok seviyorummm yavvvv böyle şeyleri bahsetmekten pek hoşlanmam ama içimden geldi
aa evt kulagn mı agrıodu bebgim senn kıyamm sana aferin kocişinesenn gbi tatlı eşi bulmş yapsn tabii bizim yokmş galba bakteri ...bakteri kolay bi hapla duzelıo ...inşş gülüm yaa hem preseed de var sonçta bu ay da gtti bizim ovulasyonu unuttm ben valla eşime dedm haftya randevu al tam o zamanlara denk gelıo nasip yaa once bi gdelm dra da ondan sonraki aylara tamm gaz dvmm inşşş
gitti yavrum desene ne diyebilirim ki Allahtan hayırlısıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?