Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba canım. yok ağrılarım tam olarak geçmedi ama hafifledi zaten tam olarak ağrı değil sıkışmaa

döllenme zamanıda ağrı oluyormuymuş acaba bana sen de bu ay sevinecen gibi geliyor nedense

dün ayağımın üstüne basınca bile sancım oldu benim 10 yaşında bi kızım var 4 senedir korunmuyoruz
ilkinde hiç böyle olmamıştım ya aaa

ben geldmmmm hilalll ve güll durum ne kızlar test yapmadnz demi

yok güzelim yapmadım ama benimde akıntım var daha önceden oluyodu bikaç günlük gecikme bakalım dayanabilirrsem bikaç gün bekliycem:18::18::18:

bu arada kocişle yemeğe gittik ben çok yedim o da ne var senin içinde kurt mu dedibende yoooo bebek demek istedim ama sustum

canım maşallah bak bi tane evladın varmış allah uzun ömür versin. demeki hamile kalmanda bi problem yok.

ben bilmiyorum valla ümitli olmak istemiyorum sorası hüsran oluyo

düzelir duygucum Allahın izniyle..

buhafta sen , ben ve aysun için önemli değil mi??

test haftasııı:18:
ayyyyy evtttttttt hepimizin de yüzü gülsn bu hafta inşşş yaaaaaaa

tmm hilalim bekle bi iki gun daha bakalm hadi hayırlı hberler gelsnn inşşş

slm arkadaşlar nasılsınız. varmı aramızda yenı mujdesı olanlar epeydır gıremıyordum. bu arada bende bu ayda bırsey yok gıbı ama tam da emın değilim umılenıncede kırmızıları gorunce husran oluyo

benim kocada çok kaptırdı kendini düzgün otur çocuğumu sıkıştırıştırıyosun diyodu bende kızdım böyle yaparsan allahım gücüne gider başımıza kötü bişey gelir diye. şimdi öyle söylemiyoda düzgün otur bebeğim belin ağrıcak diyo. onun böyle kendini kaptırması beni daha çok üzüyo

canım maşallah bak bi tane evladın varmış allah uzun ömür versin. demeki hamile kalmanda bi problem yok.

ben bilmiyorum valla ümitli olmak istemiyorum sorası hüsran oluyo

ona bakılırsa görünürde bi sorun yok eşimin gitmesi lazım ama gitmiyor
dr kullandığı hap ateşlenip rahatsızlanmak veya sitresten sayısında düşüklük olabilir dedi

sendeki problem neydi bacım

bilmiyorum:44: ben 3 aylık evliyim. ama kocamda hiç bir problem yok onu biliyorum çünkü gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi olmuş zamanında

inşşş bizim şu degerler bi duzelse gülüm çok moralm duzelck bnm bakalm hayırlısı....

bilmiyorum:44: ben 3 aylık evliyim. ama kocamda hiç bir problem yok onu biliyorum çünkü gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi olmuş zamanında

ona bakılırsa bacım benim kocamında gebelikle sonuçlanan bi ilişkisi var
o da BEN :) ama 4 senedir olmuyor dediğim gibi doktor gelip bakılsın dedi sigara sitres
kullandığı ağrı kesiciler hepsi sayıda değişiklik yapabilir
üstelik senin için çok erken sende sitres yapmamalısın
psikolojik olarak etkileniyoruz ben rahim filmine kadar baktım no
problem ama koca gitmiyo valla

Son düzenleme:

benim eşim sigara ilaç falan kullanmıyo valla bilmiyorum canım ne olucak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…