Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar canım neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun bebiş istemiyormusunuz ki:44:

istiyoruz ama pko var dpktor onun için verdi bu ay kullan adet olunca gel yumurta çatlatma iğnesi yapcam dedi. yumurta çatlama sorunu da varmış

istiyoruz ama pko var dpktor onun için verdi bu ay kullan adet olunca gel yumurta çatlatma iğnesi yapcam dedi. yumurta çatlama sorunu da varmış

Ben pek bilmemm ama doktorların bu şekilde verdiği tedaviyide aklım almıyor acaba neden çocuk isteyen insanlara doğum kontrol hapı veriyorlar halbuki bir sürü hap var belki tedavi görmeden hap kullanırken hamiş kalınabilecek ama doktorlar bunu yapmıyor bir fikriniz var mı kızlar?:44:

kisti tedavi etsin diye işte çocuk olmasını engelliyomuş. hormon bozukluğu da var onları ilaçla tedavi edelim dedi önce.ama bu hapı kullanabilirmiyim şimdi bilmiyorum

kisti tedavi etsin diye işte çocuk olmasını engelliyomuş. hormon bozukluğu da var onları ilaçla tedavi edelim dedi önce.ama bu hapı kullanabilirmiyim şimdi bilmiyorum

canım inan bilmiyorum ama kullanma bence zaten hormonlarını düzeltmek için ilaç kullanıyormuşsun ben hayıt kullanıyorum bendede adet düzensizliği vardı bazen 50 günü falan buluyordu hayıt hapını içtim Allahıma binlerce kez şükürler olsun geçen ay ilk defa 28.günde adet oldumEn güzelide artık yumurtamda oluşuyor kendiliğinden bu hayıt pko lularada tavsiye ediliyor diye biliyorum inşallah sanada tüm isteyenlerede hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim....

ya d kont hapıyla kullansam yine etki eder mi bilmiyorum. siz eczaneden mi alıyosunuz ilacı ne olarak geçiyo ve nasıl kullanıyosunuz hap mı bilgilendirir misiniz biraz

kızlar ben bi yandan dizi izliyorum pc.de şarjda arada gelip bakıyorum birazdan bitcek o zamana kadar pc de şarj olur gelcem yani

tmm bakıom şimdi
Duyguummm midem bulandıııı az bişey ama
ya d kont hapıyla kullansam yine etki eder mi bilmiyorum. siz eczaneden mi alıyosunuz ilacı ne olarak geçiyo ve nasıl kullanıyosunuz hap mı bilgilendirir misiniz biraz

Canım agnugaston adı ben adetin 2.günü başlıyorum yumurtlama gününe kadar içip bırakıyorum.Düşün birde en fazla 14 gün falan kullanmama rağmen işe yaradı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…