iyi akşamlar canım neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun bebiş istemiyormusunuz ki:44:
teşekkürler Duygum sanada geçmiş olsun kuzumm .Hayıtı içmeyi unutma bence incirinide ye inşallah bu ay tutmuştur canım benim dualrım seninleeee
daha ovulasyon yeni bşlck bnm cnm ama o zaman da teste gtcz hayıtı yarın içeym o zaman tmm cnm...
ya gerçektende kayınpederim hergün arar ama kayınvaldem hiç aramaz. bilet alınıcak ya bugün 5 kere aradı:44:
kocan haklı canım o zaman
hiç kızma adama
çok ilginç
yanına hangi hormon olduğu nasıl yazılmaz yaa
eşinin de sayıda biraz sıkıntı var evet ama çözülemeyecek şey değil
keçiboynuzu ve incir kürüne başlamanı tavsiye ederim
bir de testi tekrarlayacağınız zaman morfolojiye de baktırırsanız çok iyi olur
bende anlamadım canım valla ya
dr sadece hareketsizlik var dedi ama yarınki hormon sonuçlarından sonra daha netleşir durumumuz umarım.inşallah rabbim fazla aratmaz kucaklarımız boş kalmaz bizlerinde evlerine neşe dosun inşallah
istiyoruz ama pko var dpktor onun için verdi bu ay kullan adet olunca gel yumurta çatlatma iğnesi yapcam dedi. yumurta çatlama sorunu da varmış
daha ovulasyon yeni bşlck bnm cnm ama o zaman da teste gtcz hayıtı yarın içeym o zaman tmm cnm...
Duygumm sen yinede iç o zaman hatta bugün başla bence 1gün 1 gündür
Ben pek bilmemm ama doktorların bu şekilde verdiği tedaviyide aklım almıyor acaba neden çocuk isteyen insanlara doğum kontrol hapı veriyorlar halbuki bir sürü hap var belki tedavi görmeden hap kullanırken hamiş kalınabilecek ama doktorlar bunu yapmıyor bir fikriniz var mı kızlar?:44:
[
Duygumm sen yinede iç o zaman hatta bugün başla bence 1gün 1 gündür
kisti tedavi etsin diye işte çocuk olmasını engelliyomuş. hormon bozukluğu da var onları ilaçla tedavi edelim dedi önce.ama bu hapı kullanabilirmiyim şimdi bilmiyorum
sana bir sır vereym bulamadmilaç dolabıma bi daha bakaym barii
canım inan bilmiyorum ama kullanma bence zaten hormonlarını düzeltmek için ilaç kullanıyormuşsun ben hayıt kullanıyorum bendede adet düzensizliği vardı bazen 50 günü falan buluyordu hayıt hapını içtim Allahıma binlerce kez şükürler olsun geçen ay ilk defa 28.günde adet oldumEn güzelide artık yumurtamda oluşuyor kendiliğinden bu hayıt pko lularada tavsiye ediliyor diye biliyorum inşallah sanada tüm isteyenlerede hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim....
http://davf.daisypath.com/3P9up2.png
canım eğer yanlışım yoksa şu linki yapıştırsana bi
Duyguummm midem bulandıııı az bişey amatmm bakıom şimdi
ya d kont hapıyla kullansam yine etki eder mi bilmiyorum. siz eczaneden mi alıyosunuz ilacı ne olarak geçiyo ve nasıl kullanıyosunuz hap mı bilgilendirir misiniz biraz
ferdam sağol kuşum..bitanesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?