kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
benim kocamda halvetten o kadar bıkmışki aşkım cinsel isteğimizi loading yapmamız lazım diyo
benim kocamda halvetten o kadar bıkmışki aşkım cinsel isteğimizi loading yapmamız lazım diyo
canım bence bi ılık suyla yıka orayı
mantar falan olmasın allah korusun
gebelik belirtisi mi inan hiç bilmiyorum
inşallah öyledir[/QUOTE
napiyim bende bi umut iştecnm daha önce hiç olmadım mantar fln günlük ped vardı ama herzmn kullandığım şey o mu rahatsız etti acep?bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuu
daha 3 ayda erken bıkmış valla
biz adamların suyunu çıkardık aylarca
şu adamlarımızın mod mod düğmeleri olsa veya reset ayarları falan..
mesela duygusal mod
romantik mod
eğlenceli mod
enerjik mod
halvet mod
veya işimize geldiğinde resetleyim eski hallerine flört dönemine dönüşüm düğmeleri olsa
mekanik halvetten nefret ediyomuş onu yapma bunu yapma bunu yaparsan bebek olma olasılığı çok düşük dememden nefret ediyomuş
ben kocamın en çok uyurkenki halini seviyorum hep uyku moduna alırdımşu adamlarımızın mod mod düğmeleri olsa veya reset ayarları falan..
mesela duygusal mod
romantik mod
eğlenceli mod
enerjik mod
halvet mod
veya işimize geldiğinde resetleyim eski hallerine flört dönemine dönüşüm düğmeleri olsa
di mi ama duygum ??ii fikir valla
mekanik halvetten nefret ediyomuş onu yapma bunu yapma bunu yaparsan bebek olma olasılığı çok düşük dememden nefret ediyomuş
ben kocamın en çok uyurkenki halini seviyorum hep uyku moduna alırdım
ben kocamın en çok uyurkenki halini seviyorum hep uyku moduna alırdım
kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
acaba d kont ilacını bırakıp buna mı başlasam. adetli olunca mı başlamak lazım.
şu adamlarımızın mod mod düğmeleri olsa veya reset ayarları falan..
mesela duygusal mod
romantik mod
eğlenceli mod
enerjik mod
halvet mod
ben uyumayı sevmiyorum kocişimin uyumasını seviyorum bebek gibi yanağımı okşaya okşaya uyuyo yavruşumdi mi ama duygum ??
oyy oyy..sanada uyku modu ekleyelim o zaman özlemcim
deme canım sende
çeneyi kapalı tutmak en ideali
malum adamları strese sokmamalıyız
spermler lazım bize
ivett belkide öyledir inatçı seni test yapma sen emiiii
canımm kaç ay verdi doktor sana bu hapı yani birdahaki ay yumurtlama tedavisine başlayacaksa devam et doktorun verdiği ilaca...Nasıl olsa yumurtlama tedavisine başlayacakmışsınız
hiç belli olmazz cnm valla kasık agrıları varsa mesela ...bu onmli bi belrti hadi inşşş
di mi ama duygum ??
oyy oyy..sanada uyku modu ekleyelim o zaman özlemcim
bana diyenede bakınya çok tırsıyorum napiyim böyle belirsiz en azından öbür türlü tek çizikten bıktım
evtt vallaa bnmki bugun romantık moddaozledi tabii iki gundur ayrıyızz dibimden ayrlmıo size yazarken bakmadı hiçç de zaten göstermm ...zaylfama topgne yzarken du bakaym bi dedi bi arkdasn menusune butun gün yemş bu bee nasl klo verıo dio yaa akıllı kocişim bnmmm diyeti de ne bilir yaa
bana diyenede bakınya çok tırsıyorum napiyim böyle belirsiz en azından öbür türlü tek çizikten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?