Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*

canım ümitlendirmek istemiyorum ama annemin gebelik belirtisymiş kaşıntı. bendede kardeşimde de çok olmuş hatta kaşıntıdan anlamış gebe olduğunu. ayrıca travazol krem kullanabilirsin şıp diye geçiriyo kaşıntıyı hemde gebeysende bi yan etkisi yok. 10 lira bişey

benim kocamda halvetten o kadar bıkmışki aşkım cinsel isteğimizi loading yapmamız lazım diyo

şu adamlarımızın mod mod düğmeleri olsa veya reset ayarları falan..

mesela duygusal mod

romantik mod

eğlenceli mod

enerjik mod

halvet mod

veya işimize geldiğinde resetleyim eski hallerine flört dönemine dönüşüm düğmeleri olsa

ii fikir valla

daha 3 ayda erken bıkmış valla
biz adamların suyunu çıkardık aylarca
mekanik halvetten nefret ediyomuş onu yapma bunu yapma bunu yaparsan bebek olma olasılığı çok düşük dememden nefret ediyomuş
ben kocamın en çok uyurkenki halini seviyorum hep uyku moduna alırdım

mekanik halvetten nefret ediyomuş onu yapma bunu yapma bunu yaparsan bebek olma olasılığı çok düşük dememden nefret ediyomuş

ben kocamın en çok uyurkenki halini seviyorum hep uyku moduna alırdım

deme canım sende
çeneyi kapalı tutmak en ideali
malum adamları strese sokmamalıyız
spermler lazım bize

kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
ivett belkide öyledir inatçı seni test yapma sen emiiii
acaba d kont ilacını bırakıp buna mı başlasam. adetli olunca mı başlamak lazım.

canımm kaç ay verdi doktor sana bu hapı yani birdahaki ay yumurtlama tedavisine başlayacaksa devam et doktorun verdiği ilaca...Nasıl olsa yumurtlama tedavisine başlayacakmışsınız

süpermiş yaaa ben bayıldım bunlara bide yemekte yapsınlar şöyle aşçı mod da olsabenimki bi omlet yapıyo

di mi ama duygum ??

oyy oyy..sanada uyku modu ekleyelim o zaman özlemcim
ben uyumayı sevmiyorum kocişimin uyumasını seviyorum bebek gibi yanağımı okşaya okşaya uyuyo yavruşum
deme canım sende
çeneyi kapalı tutmak en ideali
malum adamları strese sokmamalıyız
spermler lazım bize

e öyle de o da nerde elverişsiz bişey var onu yapıyo

bana diyenede bakınya çok tırsıyorum napiyim böyle belirsiz en azından öbür türlü tek çizikten bıktım

di mi ama duygum ??

oyy oyy..sanada uyku modu ekleyelim o zaman özlemcim

evtt vallaa bnmki bugun romantık moddaozledi tabii iki gundur ayrıyızz dibimden ayrlmıo size yazarken bakmadı hiçç de zaten göstermm ...zaylfama topgne yzarken du bakaym bi dedi bi arkdasn menusune butun gün yemş bu bee nasl klo verıo dio yaa akıllı kocişim bnmmm diyeti de ne bilir yaa

"koca modları"

duygusal mod

romantik mod

eğlenceli mod

enerjik mod

halvet mod (bu hepimizeeeeeeeeee)

uyku mod (özlem'e)

aşçı mod (hilal'e)

seninki romantik moda ve özlem mod karışımı olmuş duygucumm..özlemişşş seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…