ya gerçektende kayınpederim hergün arar ama kayınvaldem hiç aramaz. bilet alınıcak ya bugün 5 kere aradı:44:
sadece 14 gün mü içilmek zorunda yokda daha fazla da kullanılırmı. günde kaç kere içiyosunDuyguummm midem bulandıııı az bişey ama
Canım agnugaston adı ben adetin 2.günü başlıyorum yumurtlama gününe kadar içip bırakıyorum.Düşün birde en fazla 14 gün falan kullanmama rağmen işe yaradı bende
umutsuz ev kadınlarını izliyomusunuz?
diyorum ya kocan bilir anasının huyunu....
bazen yapar adamlar öyle jestlar bize sağolsunlar..
bence yabana atmaaa
ne demek canım rica ederim
güle güle kullan güzel olmuş
yüzüme kapamanın neresi jestresmen kibarca gerzeksin dedi bana ya
sadece 14 gün mü içilmek zorunda yokda daha fazla da kullanılırmı. günde kaç kere içiyosun
Duyguummm midem bulandıııı az bişey ama
Canım agnugaston adı ben adetin 2.günü başlıyorum yumurtlama gününe kadar içip bırakıyorum.Düşün birde en fazla 14 gün falan kullanmama rağmen işe yaradı bende
bak ona bişi diyemem cest etti derken o diil özlemcim..
anladın sen..anasının huyu yani..
anlatma şekli yanlış zaten onu başta didim sana bennn
sağol cicim..
inşallah seninki gibi yapmakta nasib olur..
ama senin nickinin altındaki yazıya bayılıyorum..
hamiş olayım çalıcammm
aaaa gebesin bence ondann bulanıooo
evet hemde çok yanlış ayrıca sora beni kötü bilicek bak geline oğluma bi bilet bile aldırmadı dicekler
Canım ben çocuk istediğim için ovülasyondan sonra içmiyorum hayıtla çok hamiş kalan var sende istiyorsun sanırım yani içersende ovülasyona kadar içip bırakırsın olmazsa ama d.kontrolla sakın içme emi...Prolaktin hormonunu falan düzenliyormuş yani hamile kalmayı kolaylaştıryormuş bu hap
kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
inşallah canım
tabi ki nasip olacak
en afilisinden bebek tickerleri de yapacaksınız
yazı dediğin nedir ki kuzum kullan tabi
hatta istersen şimdiden yaz bebek yüklenedursun
yok be Duygum umutlanayım diye dedimm öylesine yani biliyorsun hastayım boğazlarım falan tıkalı onun etkisidir
inşallah canım
tabi ki nasip olacak
en afilisinden bebek tickerleri de yapacaksınız
yazı dediğin nedir ki kuzum kullan tabi
hatta istersen şimdiden yaz bebek yüklenedursun
kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?