canım ümitlendirmek istemiyorum ama annemin gebelik belirtisymiş kaşıntı. bendede kardeşimde de çok olmuş hatta kaşıntıdan anlamış gebe olduğunu. ayrıca travazol krem kullanabilirsin şıp diye geçiriyo kaşıntıyı hemde gebeysende bi yan etkisi yok. 10 lira bişey
ben uyumayı sevmiyorum kocişimin uyumasını seviyorum bebek gibi yanağımı okşaya okşaya uyuyo yavruşum
e öyle de o da nerde elverişsiz bişey var onu yapıyo
seninki romantik moda ve özlem mod karışımı olmuş duygucumm..özlemişşş seniii
canım benimki mesleğinden dolayı zaten 7/24 romantik hatta bana kalassın diyo bazen ben bıktım onun o romantik modundan"koca modları"
duygusal mod
romantik mod
eğlenceli mod
enerjik mod
halvet mod (bu hepimizeeeeeeeeee)
uyku mod (özlem'e)
aşçı mod (hilal'e)
dejavuu tebrkler cnmcm editör mu oldnn
benim bat 5 şubat, kayınvaldem 10 şubatta geliyo dua edin hem babanneye hoşgeldin hediyesi hemde babaya sevgililer günü hediyesi olalımmm
Ben pek bilmemm ama doktorların bu şekilde verdiği tedaviyide aklım almıyor acaba neden çocuk isteyen insanlara doğum kontrol hapı veriyorlar halbuki bir sürü hap var belki tedavi görmeden hap kullanırken hamiş kalınabilecek ama doktorlar bunu yapmıyor bir fikriniz var mı kızlar?:44:
canım inan bilmiyorum ama kullanma bence zaten hormonlarını düzeltmek için ilaç kullanıyormuşsun ben hayıt kullanıyorum bendede adet düzensizliği vardı bazen 50 günü falan buluyordu hayıt hapını içtim Allahıma binlerce kez şükürler olsun geçen ay ilk defa 28.günde adet oldumEn güzelide artık yumurtamda oluşuyor kendiliğinden bu hayıt pko lularada tavsiye ediliyor diye biliyorum inşallah sanada tüm isteyenlerede hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim....
kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*
benimkide ovulasyon hariç tecavüzcü coşkun ovülasyonda stresten dede efendi
benimki bu işten çok memnunn ovülasyon günleride olmasa adam yanmıştı
yaaaaaaaaaaa duydunuz mu özlemi gebelik belirtisiymiş işte.bende kaşınıyorum=gebeyimmmmmmm
canım benimki mesleğinden dolayı zaten 7/24 romantik hatta bana kalassın diyo bazen ben bıktım onun o romantik modundan
birkere aramızda 3 gün var yani sıra seninnn kuzucummm
canım benimki mesleğinden dolayı zaten 7/24 romantik hatta bana kalassın diyo bazen ben bıktım onun o romantik modundan
ben halvet modunu almayım mümkünse
sabah akşam gözlerinin içine bakıp şarkılar söyleyen saçını okşayan bi tip düşünsenedaha ne istiyorsun arkadaşım...
bu devirde 7/24 romantik moddd
romantik olmasını gerektiren meslek neymiş merak ettim
iyi geceler canım yararı olduysa ne mutluuuben çıkıyorum bilgilerininz için tşk ederim iyi geceler herkese...
Canımmm ben kesinlikle kullan derim zararı yok bence hatta birsürü yararı var harbiden adet olunca başla bakalım sende nasıl etki yaratacak çok merak ediyorum.Ama ben çok inanıyorum bak gör düzene bile girecek benimki gibiiivet duygucum öyle oldu. Canım siz hangi gün gideceksiniz tahlile tekrar.
İnşallah canımm..
canım işte kist varsa hem onun tedavisi hem de adet düzensizliği için en etkili ilaç diye aslında bazı ilaçları kullanırken hamile kalınmaması gerekiyor ben de prolaktin yüksek çıkmıştı bir keresinde ve dostınex vermişti dr düşürmek için ana onu kullanırken hamile kalmamam gerekiyordu ayrıca hormonu da düzenlesin diye vermişti baya kullandım iki ilacı da 6 ay kadar düşünce bıraktım.
ya canım ben geöen ay 41. günde regl oldun sonra ara kanama falan neyse şimdi yine regl bekliyorum yumurtlama yok çünkü o zaman regl olmam lazım çünkü ara kanamadan sonra gelen regl sanıyorum ben erken oldum reglimi de diyordum öle değilmiş ovu da hiç çizgi yok. Ama kist falan da olmuş olabilir solda hep ağrı var. Yani bu ay şu an 38. günüm. Hayıt içsem düzene girer mi acaba ya dr gidicem vaktim yok memur bey yok görevde ay bilmiyorum ki ne etcem ya öğle tatili gitsem sıra falan geç kalırsam işe diye kıpırdayamıyorum bir yere de.
olabilir canım daha önce olmadıysa. Kötü kokulu akıntı falan yoksa anfeksiyon değildir. Bol ılık suyla yıka ferahlarsın. İnşallah belirtidir..
diger koltuga kaçtım buraya da bakmya yeltendi göstermm ozel bi topk burasıııben çıkaym en iisi bugun rahat yok kocişten bakmaya çalşıo yaa plaaaatesimi yapayım da yatayımmm bennn ii gecelerrrrrrrrr herkeseee çoook optmmmmmmmmm
siz bebek bekliyorsunuz ferdacım..size ben duygusal ve romantik modu uygun gördüm ne dersin?? ama arada eğlencede şart tabee
kızlarrr iyi geceler herkeseeee...
ben kaçıyorum yarın görüşmek üzereeeee...
eşimin yanına kıvrılemde yatam..bugün zor birgündü onun için...
yok yok o kadar romantizm bana fazlasabah akşam gözlerinin içine bakıp şarkılar söyleyen saçını okşayan bi tip düşünsene
bestekar, müzisyen, aranjör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?