Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaaaaaaaaaaa duydunuz mu özlemi gebelik belirtisiymiş işte.bende kaşınıyorum=gebeyimmmmmmm

"koca modları"

duygusal mod

romantik mod

eğlenceli mod

enerjik mod

halvet mod (bu hepimizeeeeeeeeee)

uyku mod (özlem'e)

aşçı mod (hilal'e)
canım benimki mesleğinden dolayı zaten 7/24 romantik hatta bana kalassın diyo bazen ben bıktım onun o romantik modundan

dejavuu tebrkler cnmcm editör mu oldnn

ivet duygucum öyle oldu. Canım siz hangi gün gideceksiniz tahlile tekrar.

benim bat 5 şubat, kayınvaldem 10 şubatta geliyo dua edin hem babanneye hoşgeldin hediyesi hemde babaya sevgililer günü hediyesi olalımmm

İnşallah canımm..

canım işte kist varsa hem onun tedavisi hem de adet düzensizliği için en etkili ilaç diye aslında bazı ilaçları kullanırken hamile kalınmaması gerekiyor ben de prolaktin yüksek çıkmıştı bir keresinde ve dostınex vermişti dr düşürmek için ana onu kullanırken hamile kalmamam gerekiyordu ayrıca hormonu da düzenlesin diye vermişti baya kullandım iki ilacı da 6 ay kadar düşünce bıraktım.

ya canım ben geöen ay 41. günde regl oldun sonra ara kanama falan neyse şimdi yine regl bekliyorum yumurtlama yok çünkü o zaman regl olmam lazım çünkü ara kanamadan sonra gelen regl sanıyorum ben erken oldum reglimi de diyordum öle değilmiş ovu da hiç çizgi yok. Ama kist falan da olmuş olabilir solda hep ağrı var. Yani bu ay şu an 38. günüm. Hayıt içsem düzene girer mi acaba ya dr gidicem vaktim yok memur bey yok görevde ay bilmiyorum ki ne etcem ya öğle tatili gitsem sıra falan geç kalırsam işe diye kıpırdayamıyorum bir yere de.

kızlar ya benim malum bölgem deli gibi kaşınıyor böyle olmazdı hiiç gittim iç çamaşırımı değiştirdim banamısın demedi?buda bi gebelik belirtisimi ki*

olabilir canım daha önce olmadıysa. Kötü kokulu akıntı falan yoksa anfeksiyon değildir. Bol ılık suyla yıka ferahlarsın. İnşallah belirtidir..

diger koltuga kaçtım buraya da bakmya yeltendi göstermm ozel bi topk burasııı ben çıkaym en iisi bugun rahat yok kocişten bakmaya çalşıo yaaplaaaatesimi yapayım da yatayımmm bennn ii gecelerrrrrrrrr herkeseee çoook optmmmmmmmmm

ben çıkıyorum bilgilerininz için tşk ederim iyi geceler herkese...
iyi geceler canım yararı olduysa ne mutluuu
Canımmm ben kesinlikle kullan derim zararı yok bence hatta birsürü yararı var harbiden adet olunca başla bakalım sende nasıl etki yaratacak çok merak ediyorum.Ama ben çok inanıyorum bak gör düzene bile girecek benimki gibiiBu arada dejavum test falan yaptınmı sennn:44:

iyi geceler duygucummmmm

kızlarrr iyi geceler herkeseeee...

ben kaçıyorum yarın görüşmek üzereeeee...

eşimin yanına kıvrılemde yatam..bugün zor birgündü onun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…