bende seviyorum valla canım ya ben keçiboynuzunu geçen seneden beri içiyorum ama sadece tadını beğendiğimden bende midesizim gerçekten farkettim ki çoğu kişinin yemediği şeyleri ben seviyorum neyse o zaman kocişin yerine ben içerim
yok canım sen midesiz değilsin ama benim kociş gerçekten midesizya yemek yemeyi çok seviyo zeytinli simitin üstüne şokella sürüp yiyo midesiz işte
biyolojik saatimiz geldi benceeeo işin farklı bir boyutuna geçmiş ama bence çocuk için herşey mübah diyede düşünüyoduuur ee bizde neleri göze alıyoruz dimi çocuk için hele ki ben bu konuda o kadar korkağım ki anlatamam nasıl olduda kalbime düştü bu cesaret hiç anlam veremiyorum
yaaa uykum gelmiyoooo benim.bugün 12.30 da kalktım biraz fazla kaçtı galiba uyku.şimdide gelmek bilmiyo
biyolojik saatimiz geldi benceee
bende akşam 5 te yattım gece 9 da kalktım dolayısıyla benimde uykum yok. şimdi kalkıp sporumu yapcaammm
bende akşam 5 te yattım gece 9 da kalktım dolayısıyla benimde uykum yok. şimdi kalkıp sporumu yapcaammm
ya gecenin bu saatinde canın nasıl spor yapmak istiyo be canım. sende enerji fazlalığı var galiba :))
doğrusunu istersen canım hiç istemiyoama kociş üşengeçsin diye alay ediyo benle inadına yapıcam
kalktım bile gelirim yarım saate. burda olursanız görüşürüzz
doğrusunu istersen canım hiç istemiyoama kociş üşengeçsin diye alay ediyo benle inadına yapıcam
canım iyi geceler nasılsın ??
İyiy gecler hoş geldin papitom nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?