Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım sen midesiz değilsin ama benim kociş gerçekten midesiz ya yemek yemeyi çok seviyo zeytinli simitin üstüne şokella sürüp yiyo midesiz işte

yok canım sen midesiz değilsin ama benim kociş gerçekten midesiz ya yemek yemeyi çok seviyo zeytinli simitin üstüne şokella sürüp yiyo midesiz işte

o işin farklı bir boyutuna geçmiş ama bence çocuk için herşey mübah diyede düşünüyoduuur ee bizde neleri göze alıyoruz dimi çocuk için hele ki ben bu konuda o kadar korkağım ki anlatamam nasıl olduda kalbime düştü bu cesaret hiç anlam veremiyorum

yaaa uykum gelmiyoooo benim.bugün 12.30 da kalktım biraz fazla kaçtı galiba uyku.şimdide gelmek bilmiyo

kızlar iyi geceler nasılsınız ???
kaç gündür giremedim varmı bir gelişme batıma son 1 hafta hiç ümitli değilim bu ay ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hepimizi için

biyolojik saatimiz geldi benceee
yaaa uykum gelmiyoooo benim.bugün 12.30 da kalktım biraz fazla kaçtı galiba uyku.şimdide gelmek bilmiyo

bende akşam 5 te yattım gece 9 da kalktım dolayısıyla benimde uykum yok. şimdi kalkıp sporumu yapcaammm

biyolojik saatimiz geldi benceee

bende akşam 5 te yattım gece 9 da kalktım dolayısıyla benimde uykum yok. şimdi kalkıp sporumu yapcaammm

ya gecenin bu saatinde canın nasıl spor yapmak istiyo be canım. sende enerji fazlalığı var galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…