Hyaırlısı olsun hakkında lütfen üzülmee Rabbim ısırmalık tatlımı tatlı bir bebiş nasip etsin inş hayırlı zamandaa tabi
amin canım cümlemize isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin rabbimm kimseyi evlatla sınamasın ne gelişiyle ne gidişiylee rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla bebişlerle doldursun inş..
aysunla ikinizin de değerleri iyi gelecek
inanıyorum buna tüm kalbimle
ayrıca bu forumdaki herkes
böyle patır patır gebe kalcak
sanırsam koltuk stokunu artırmamız gerekecek
yalnızzzzzzzzzzzzzzzz
ben mege taht yaptırcam
bence bunu bekliyor o
evt evtttt herkes havai fişek patlatck bi deee 29 ocakta bayram olsn inşşşş
saol huzurumm yaa ben artık hayal kırıklıgna ugramaya korkuorm artık aglamk istemıorm o yuzden 0 beklntisiz gtcm bu sefer ...hakkımızda hayırlısı olsnn inşşş..
bu ay 80 gündür yumurtlamada olduğumdan,29 ocak değil artık batım..
bende bilemiyorum tam..
fıstığım sen bu ay bu kaadar yumurtlamayla inşş tutturursunnn hadi hayırlısııbu ay 80 gündür yumurtlamada olduğumdan,29 ocak değil artık batım..
bende bilemiyorum tam..
guiness rekorlar kitabına gircen yakında
fıstığım sen bu ay bu kaadar yumurtlamayla inşş tutturursunnn hadi hayırlısıı
Benimde içime bugün meg doğdu sende ağır basıyorsun hülyada var aysunda var hangi birini sayayım kiherkes doğuyor içime herkes hamiş kalacakkk inşallah
megg gelse yaa
ben varım ayol yetmiyomu sana ilik gibi kadınım allaha şükür
Bende varıııımhem bende fena sayılmam hani
ay hunim gelmiş. hoşgeldin hunimmmm
Hoşbuldum özocuuuum:109: Msj attım ağrıların nasıl diye ama görmedn galiba canım nasıl oldun merak ettim
yok yavrum görmedim bakayım, ağrılarım geçti de şimdi böyle arada bi batıyo sora geçiyo
doktorada gitmedin dimibi görünseydin keşke canım ya .. Bu arada senin bahsettiğin program varya onu kurdum bende çok hoş ya adet günlerini kayıt ediyo doğurganlık günleri kız-erkek olma ihtimali falan bayıldım
ivetttt katılıyorummm sanaaa:119::119::119::119:
meeeeeeeeeeeeeeggg beklıozz seni bebişimmmmmmmmmmm
ben varım ayol yetmiyomu sana ilik gibi kadınım allaha şükür
Bende varıııımhem bende fena sayılmam hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?