Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hyaırlısı olsun hakkında lütfen üzülmee Rabbim ısırmalık tatlımı tatlı bir bebiş nasip etsin inş hayırlı zamandaa tabi

amin canım cümlemize isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin rabbimm kimseyi evlatla sınamasın ne gelişiyle ne gidişiylee rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla bebişlerle doldursun inş..

aminn inşallah Pericim Rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah

evfetttt

bu ay 80 gündür yumurtlamada olduğumdan,29 ocak değil artık batım..
bende bilemiyorum tam..

Son düzenleme:
kizlar bencede kariyer falan hikaye ben saglikciyim isimide cok seviyorum ama calismak bana nasip olmadi evlendim dustum esimin pesine yurtdisina geldim cocugum oldu esimi birakdim turkiyeye geldim 3 ay calisdim ama olmadi oglumu alip dondum esimin yanina evimde huzur olmadiktan sonra kariyerim olsa ne yazar dedim. zaten kariyeri icin cocukdan ve esinden vazgecenleri pek anlamiyorum tercih meselesi olsa gerek

selam kızlar.sizi güldürecek bişeyler anlatayım. ben preseed jel aldım. benim kociş merak etti hadi kullanalım dedi. bende hadi kullanak dedim. henüz yumurtlamadım ama merak işte. neyse jeli uyguladık. 15 dakika bekleme süresinde muhabbet ediyoruz. aşkım dedim şu an başımıza gelecek en kötü şey ne biliyomusun diye sordum. kapının çalması dedi. doğru cevapppppp. ne mi oldu 30 saniye sonra dindandonnnnnnnnnnn kapı çalıyo. biz tabi apart topar kalktık. kayınvalidemler gelmişşşşşşş. normalde habersiz gelmezler. biz kaldık öyle kapıyıda açamıyoruz. aldı bi gülme krizi. neyse açtık kapıyı. uyumuş kalmışız taklidi yaptık ama ne fayda halimizden anladılar tabi. sonuç olarak getti bizim jellllllllll.

guiness rekorlar kitabına gircen yakında

bu sitede doktora sordum,ovucanda bu kadar gün çift koyu çizgi nedir ne değildir diye,
adam, fikrim yok
ama gebe kalmış olmanız dileğiyle yazmış cevap olarak..

fıstığım sen bu ay bu kaadar yumurtlamayla inşş tutturursunnn hadi hayırlısıı

sperm hızımız %5 pericim..
ondan tutmuyo bi türlü sanırım..
hayırlısı..

senin yeni bat kaç?

Son düzenleme:
yok yavrum görmedim bakayım, ağrılarım geçti de şimdi böyle arada bi batıyo sora geçiyo

doktorada gitmedin dimi bi görünseydin keşke canım ya .. Bu arada senin bahsettiğin program varya onu kurdum bende çok hoş ya adet günlerini kayıt ediyo doğurganlık günleri kız-erkek olma ihtimali falan bayıldım

yok gitmedim doktora yaa sevmiyorum ben doktor o program süper yaa. ne zaman halvet olduğunuda giriyosun ya kocişe gösterdim oldu valla bide sevişme çetelesi tut dedi

ivetttt katılıyorummm sanaaa:119::119::119::119:

gitmişsin bile ama
meeeeeeeeeeeeeeggg beklıozz seni bebişimmmmmmmmmmm

:44:hani nerdesiniz duygu,nerde beklion
ben varım ayol yetmiyomu sana ilik gibi kadınım allaha şükür

maşşşşş

Bende varıııım hem bende fena sayılmam hani

sana da maşşş o zaman

foruma bir bakayım biraz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…